Gigaset C530A DECT telefon
17 990 Ft (HUF)
nettó: 14 165 Ft (HUF)

Cikkszám: 01-01-812

Elérhetőség: nincs raktárkészlet


Termékleírás: Klasszikus kommunikáció – üzenetrögzítővel

Maximálisan testreszabható
Éppolyan egyéni, mint Ön – az egyszerűen kezelhető, korszerű megjelenésű vonalas telefon tökéletesen testreszabható. Az 1,8 hüvelykes kijelzőn kétféle háttérszín beállítást is használhat. A képernyőkímélő és a hangprofil mellett az egyes névjegyekhez rendelt csengőhangot is külön-külön állíthatja be.
Legyen mindig elérhető
Ha ezt a készüléket választja, akkor sem fog lemaradni a fontos hívásokról, ha éppen nincs telefonközelben. Köszöntse ismerőseit személyre szabott üdvözléssel, vagy válasszon egy előre felvett üzenetet – a 30 perces üzenetrögzítőnek köszönhetően pedig minden hívó szabadon megoszthatja Önnel a mondandóját. A kézibeszélő az új üzenetek érkezését is jelzi, így garantáltan nem marad le semmiről sem.

Lenyűgöző hangminőség kéz nélküli használat mellett is
Az, hogy pontosan hallja a beszélgetőpartnerét, legalább olyan fontos, mint hogy megoszthassa saját gondolatait. A Gigaset C530 analóg telefon minden telefonhívásnál garantáltan High Sound Performance minőséget biztosít, így minden szót kristálytisztán hallhat – kihangosító használata esetén is.

Sokoldalú funkciók és stabil teljesítmény
Itt garantáltan akad hely mindenkinek. A Gigaset C530 telefonkönyvében akár 150 telefonszám is elfér, teljes névvel és akár 3 telefonszámmal. A felhasználókat VIP-nek is jelölheti, és emlékeztetőt is beállíthat, ami a hozzájuk kötődő jeles napokra emlékezteti Önt. S ez még nem minden: a praktikus éjjel/nappali kapcsolóval bármikor lenémíthatja a csengetést, ha egy kis nyugalomra vágyik.

Maratoni beszélgetésekhez tervezve
Néha a telefonos kapcsolattartás akár több órát is igénybe vehet. A 14 órás beszélgetési kapacitású Gigaset C530 azonban biztosan nem fog csalódást okozni. Megbízható kivitelének köszönhetően a telefont bárhová magával viheti, anélkül, hogy az akkumulátor lemerülésétől kellene tartania. Ha a Gigaset L410 csíptetős mikrofont használja, telefonálás közben más tevékenységet is végezhet.

Eco DECT: Telefonáljon káros sugárzások nélkül
Energiatakarékos tápellátásának köszönhetően a Gigaset C530 kevésbé terheli meg a környezetet – és az Ön pénztárcáját. Ez a telefonkészülék, más vezeték nélküli Gigaset telefonokhoz hasonlóan, az átvitelhez használt energiamennyiséget a bázisállomás és a kézibeszélő közötti távolság függvényében szabályozza. A Gigaset C530 átviteli energiáját azonban, az ECO Mode energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően, akár 80 százalékkal is csökkentheti. Az ECO Mode Plus kapcsolóval pedig letilthatja a sugárzást, ha a készülék tétlen üzemmódban van.

Termékspecifikációk:
Típus: Vezeték nélküli
LCD kijelző: Van, 1,8 colos, színes TFT kijelző
LCD háttérvilágítás: Van
LED hívásjelzés: Van
Telefonkönyv: 200 szám és név
Hívószám kijelzés: Van
Hívás memória: 20 számos
Telefon memória: Az utolsó 20 hívás információinak tárolása
Üzenetrögzítő: Van, max. 30 perc, dátum/idő, távolról lehallgatható
Csengőhang: 30 féle (VIP)
Hívástartó zene: Van
Ne zavarj funkció: Van
PIN kód: Van
Előhívás és szerkesztés: Van
Újrahívás funkció: Van
Riasztás: Van
Számológép: Nincs
Billentyűhang: Van
Babahívás funkció: Van
PABX kód beállítás: Van
Tone/Pulse tárcsázás: Van
Kihangosítás: Van
Csengetési hangerő állítás: Van
Fali elhelyezés: Van
FSK/DTMF kompatibilitás: Van
Óra, dátum kijelzése: Van
Hatótávolság: kültéren: 300 m, beltéren: 50 m
Készenléti idő: 320 óra
Beszélgetési idő: 14 óra
Méretek: 156x48x27mm
Súly: 110g
Akkumulátor: 2 x AAA NiMH
Garancia: 2 év


Információk

Céginformációk
Elérhetőségek
Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi szabályzat
Szállítási feltételek
Regisztrációs feltételek

Fizetési módok


Fiókom


Belépés
Regisztráció
Kosár
Letöltések

Csatornák