CNS Globe NEO navigáció + CNS MAP8 EU szoftver
36 990 Ft (HUF)
nettó: 29 126 Ft (HUF)

Cikkszám: 02-05-556857

Elérhetőség: van raktárkészlet


Termékleírás: Kiemelkedő belső értékek
Az Mstar MSB2531A, Dual Core 800 MHz processzor és 256MB DDR RAM kiemelkedő gyorsaságot biztosít a készüléknek. 8GB-os belső memóriáján szoftvert, zenét, videót tárolhatsz. Az MSR2112 GPS vevővel még a szűk utcákban is biztosan lesz jel. A NEO operációs rendszere a stabil Windows embedded CE 6.0 core.

Bluetooth kihangosítás funkció
Vezeték nélküli kihangosításra is használhatod a NEO navigációt. Így jó minőségben és balesetmentesen beszélhetsz ismerőseiddel mobiltelefonon.

FM transmitter funkció
Miért elégednél meg a NEO nagy hangerejével, ha egy gombnyomással átirányíthatod zenéd, navigációd, telefonálásod hangerejét az autód hangszórójára? Ezt is lehetővé tettük a NEO beépített FM transmitterével.

Multimédia
Azért hogy ne unatkozz üres óráidban, a SIROCCO-t szoftveresen elláttuk videó- és audió lejátszóval, képnézegető funkcióval és még játékokat is találsz benne.

Egy gombnyomásra a Windows-tól
A CNS NEO operációs rendszerét egyetlen gombnyomásra elérheted.

Külsőségek
A CNS NEO egy igazán exkluzív navigációs eszköz. Hátsó részét teljesen beburkoltuk rubber finish (gumírozott) bevonattal. Így az ujjlenyomatok és kisebb karcolások azonnal eltüntethetők. A készülék elől fém keretet és matt, süllyesztett kijelzőt kapott.

AV-IN funkció
A CNS AV-in kábellel bármilyen kompatibilis külső jelforrás csatlakoztatható a Neohoz, legyen az DVD lejátszó, DVB-T tuner vagy bármilyen video jelforrás - és máris élvezhetjük a kijelző használatának előnyeit!

Navigációs szoftver
Az iGO alapú teljes navigációs szoftver segítségével bárhova könnyedén odatalálsz.
A térképszoftver Legfrissebb térképgaranciával van ellátva.

Térképek:
Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Belorusz Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság (7PPC), Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Kazasztán, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Vatikánváros.

A program elkülöníti a 2D és 3D térkép megjelenítést. Teljes 3D megjelenítések közé tartoznak a térbeli út és domborzati elemek, a 3D várostérképek, valamint a 3D jellegzetes tájékozódási pontok.

A 3D üzemmód élethű vezetési élményt nyújt. A térbeli tájékozódást megkönnyíti, ha a felhasználó képszerű épületeket lát, a városon kívül pedig a táj minden elemét észlelheti a tágas síkságoktól a legmagasabb hegyekig, harmonikus elrendezésben.

A program grafikai felületének egyedülálló képessége, hogy folytonos, akadozás mentes térbeli képet alkot a terepről, akár 20 kilométeres távolságból is.

Két különböző felhasználói mód teszi az Ön igényeinek megfelelővé a kezelőfelületet: az Normál mód-ban a szoftver fő funkciói érhetők el a legkönnyebben, míg a Profi mód-ban akár finom hangolásokat és bonyolultabb beállításokat is végezhet.

A Normál mód intuitíven használható a kezelési útmutató elolvasása nélkül is. Tartalmazza a legegyszerűbb utasításokat, amelyek eljuttatják a vezetőt a kívánt úti célhoz.

A gazdag választékkal rendelkező, egyedi felület és a sokrétű képességek a Profi mód-ban mutatkoznak meg igazán.

Ez utóbbi beállítás az olyan igényes felhasználóknak való, akik a legjobb innovatív jellemzőket várják navigációs eszközüktől.

A program magas szintű POI kezelése lehetővé teszi, hogy elmentse, feltöltse az internetre és másokkal is megossza saját POI és útvonalkészletét!

A programban több újdonsággal is találkozhat a POI kezelés területén. A felhasználó hozzáadhatja a saját POI készletét a Felhasználó POI szekcióhoz, teljes rugalmassággal teheti a POI-kat különböző kategóriákba, illetve később módosíthatja, vagy törölheti is ezeket.

Emellett már nem csak egy adott hely (GPS-pozíció, úti cél vagy egy tetszőleges cím) körül kereshet, hanem a tervezett útvonal mentén is. Így például ha az autópályán halad, könnyedén tud olyan benzinkutat keresni, amihez nem szükséges letérnie a sztrádáról. A CNS Map8 navigációs szoftver a Naviextras weboldalon (www.naviextras.com) frissíthető.

Termékspecifikációk:
Processzor: Mstar MSB2531A Dual-Core processzor 800MHz
Operációs rendszer: Microsoft Windows embedded CE 6.0 core
Rom / Ram: 8GB Nand Flash ROM / 256MB RAM
Kijelző: 5 col
Kijelző felbontása: 800*480 pixel felbontás
GPS vevő chip: Mstar 2112, 66 csatornás
Bluetooth: Van
Video bemenet: Van
FM transmitter: Van
Magyar menü: Van
Audió, videó, képlejátszó: Van
Játék: Van
Számológép: Van
Akkumulátor: 950mAh Li-Ion
Bővíthetőség: Micro SD (SDHC kompatibilis 32GB-ig)
Audió: MP3, WMA, WAV
Videó: AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF, mkv
Kép: JPEG, BMP, GIF, PNG
Méret: 131x82x10mm
Súly: 154g
Készülék navigációs szoftvere: iGO8 alapú navigációs szoftver
Tartozékok: Autóstartó, autóstöltő, USB szinkronkábel, AV-IN kábel, 4GB micro SDHC kártya CNS MAP8 navigációs szoftverrel
Garancia: 1 év


Letölthető anyagok:Kapcsolódó termékek
1 990 Ft (HUF)
CNS Hálózati töltő (miniUSB)
Gyári CNS termék Bemenet: 220/240 V @ 50/60 Hz 0.35A Kimenet: 5 V DC @ 1500 mA, miniUS...
1 989 Ft (HUF)
CNS Autóstöltő (miniUSB)
Gyári CNS termék Bemenet: 12/24 V Kimenet: 5 V DC,5A miniUSB Szabványos szivargyújtó tölt...
19 489 Ft (HUF)
CNS Map8 EU szoftver update
A térképszoftver Legfrissebb térképgaranciával vásárolható meg, 4GB-os Micro SDHC kártyán....
1 990 Ft (HUF)
CNS PNA Napellenző 5 col
- Biztosítja a képernyő védelmét az erős napfénytől - Elegáns és praktikus kialakí...
8 999 Ft (HUF)
CNS MAP8 frissítő kártya Kelet-Európa
Kelet-Európa legfrissebb térképe Vásárolja meg a legújabb térképeket és frissítse me...
1 990 Ft (HUF)
CNS tartókar közepes
4,3 colos és 5 colos CNS készülékhez használható gyári tartókar. A szélvédőre rögzít...
1 490 Ft (HUF)
CNS szinkronkábel
CNS készülékhez használható szinkronkábel. CNS készülék és a számítógép összeköt...


Információk

Céginformációk
Elérhetőségek
Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi szabályzat
Szállítási feltételek
Regisztrációs feltételek

Fizetési módok


Fiókom


Belépés
Regisztráció
Kosár
Letöltések

Csatornák