ConCorde Forum

Mobiltelefon => ConCorde Smartphone 4000 => A témát indította: Admin - 2014. November 26. - 10:58:04

Cím: Általános kérdések és válaszok a telefonnal kapcsolatban
Írta: Admin - 2014. November 26. - 10:58:04
http://www.concordemobiles.com/concorde_smartphone_4000.html

http://concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-7200
http://concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-72001
Cím: Re:Általános kérdések és válaszok a telefonnal kapcsolatban
Írta: Admin - 2014. November 26. - 11:02:47
A ConCorde SmartPhone 4000 készüléken debütál a Filmbox Live (SPI) és ConCorde egyedülálló szolgáltatása: 1 hónapig ingyen élvezheted a 600 film és 9 élõ TV csatorna adta lehetõséget!
Amennyiben megtetszett az alkalmazás, évi 9.990 Forintért elõfizethetsz rá és gyakorlatilag az összes ! eszközödön elérheted e szolgáltatást.
Élvezd bárhol, bármikor a Filmbox Live-ot különbözõ eszközökön! Nem csak PC-n vagy MAC-en, de egyetlen elõfizetéssel  az alkalmazás elérhetõ tabletre, okostelefonra és Smart TV-re is!
Így a ConCorde SmartPhone 4000 okostelefon már nem csak egy telefon számodra, hanem egyben szórakoztatóközpont is.


Filmbox Live –  moziélmény ConCorde Tableten, okostelefonon!

Az akcióban szereplő ConCorde tableteken ill okostelefonokon az alkalmazás előre telepítetten megtalálható. A felhasználónak így nincs más dolga mint a dobozban található és az igénybevételhez szükséges kóddal az egy hónap ingyen elérést aktiválja.
Ha ez megtetszett akkor ezután 9.900 Ft-ért egy éven át lehetővé válik a Filmbox Live internetes filmbázisának elérése ConCorde smartPhone és tablet készülékeken!
Sőt még több platformon, hisz a szolgáltatás előnye, hogy egyetlen előfizetői kóddal több készüléken, azaz táblagépen, asztali számítógépen, okostelefonon és smart TV-n is élvezhetjük a folyamatosan bővülő videótéka választékát, valamint kilenc élő tévécsatorna, a Filmbox, a Filmbox HD, a Fightbox HD, a Fashionbox HD, a Docubox HD, a Filmbox Family, 360Tunebox, FastBox & Fun, Filmbox Arthouse műsorát*

A filmek kategória szerint, illetve címre keresve is kiválaszthatók., Nyelvtanulók számára külön öröm, hogy egyes filmeknél választható eredeti hang is a szinkronizált változat mellett, aminek az angolul tanulók külön is örülhetnek. Ráadásul bármikor megállíthatjuk és újra folytathatjuk az épp nézet filmet, és vissza is „tekerhetjük” a nem teljesen megértett jelenetet.

*A szolgáltatáshoz szélessávú internetelérés szükséges, és kizárólag magyarországi IP-címről működik.

Bővebben:
http://www.filmboxlive.com/hu/leiras

Cím: Re:Általános kérdések és válaszok a telefonnal kapcsolatban
Írta: maiden - 2014. December 03. - 08:38:59
Sanciman teszt a készülékről a Technokratán:
http://www.technokrata.hu/mobil/2014/11/28/teszt-concorde-smartphone-4000-fekete-pentek-minden-nap/