Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - Admin

Oldalak: [1] 2 3 ... 60
3
Foglaljuk össze a 2015.12.15 állapot szerinti helyzetet.

-  Mindazon felhasználók akiknek készülékén ezt a build verziót olvassák (Beállítások a táblagépről - legalsó bejegyzés) sajnos Gapps hálózati hiba van.Ezeket a készülékeket frissíteni kell a korábban hirlevélben és itt a fórumban is kitett módon.

Felhasználói visszajelzéseket megköszönve a Prime készülékhez firmware frissítést adunk ki!
A Tab Prime készülékünk Google hálózati kapcsolatának hibajavítása az alábbi linken érhető el:
http://www.concorde.hu/images/termekek/02-05-5653.zip


A frissítési folyamatára a leírás közvetlenül olvasható erről a linkről:

http://www.concorde.hu/images/termekek/05-05-110.pdf


- A frissítés után a készülék az alábbi build verziót kapta:
2015.12.11 dátummal immáron OTA frissítéssel új build érkezik, ehhez már a tableten lehet közvetlenül frissíteni ( és minden korábbi beállítás is megmarad)

Ez indítható a Beállítások, a Táblagépről, További rendszerfrissítés menüpont alatt:A tablet legyen wifi hálózatra csatlakoztatva!
A frissítés után az új build:
A jelen( _20151211) frissítéssel a Bluetooth csatlakozási hiba (bizonyos eszközöknél eldobta a felépített kapcsolatot) lett javítja.4
Felhasználói visszajelzéseket megköszönve a Prime készülékhez firmware frissítést adunk ki!
A Tab Prime készülékünk Google hálózati kapcsolatának hibajavítása (FW frissítés 2015-12-05) az alábbi linken érhető el:

http://www.concorde.hu/images/termekek/02-05-5653.zip

A frissítés a csatolt leírás alapján otthon is elvégezhető illetve szervizünk munkatársai soron kívül is elvégzik a szerviz nyitva tartási időben ( kb 10 perc)

 

12
ConCorde tab Omega3G / Re:Kérdések és válaszok az Omega 3G tabletről
« Dátum: 2015. Június 10. - 16:26:26 »
Omega Tab 3 készülékünknél a WIFI gyakran lekapcsol. A készülék a WIFI be/ki kapcsolására nem reagál. Vezeték nélküli kapcsolat csak a készülék újraindítása után áll helyre. Előbb leírtak miatt a készüléken történt már egy gyári alaphelyzetbe történő visszaállítás de  úgy néz ki, hogy ez nem segített rajta.

Javasoljuk, hogy ezt a készüléket szakszervizünkbe bevizsgálásra eljuttatni szíveskedjék!

17
A ConCorde SmartPhone 4000 készüléken debütál a Filmbox Live (SPI) és ConCorde egyedülálló szolgáltatása: 1 hónapig ingyen élvezheted a 600 film és 9 élõ TV csatorna adta lehetõséget!
Amennyiben megtetszett az alkalmazás, évi 9.990 Forintért elõfizethetsz rá és gyakorlatilag az összes ! eszközödön elérheted e szolgáltatást.
Élvezd bárhol, bármikor a Filmbox Live-ot különbözõ eszközökön! Nem csak PC-n vagy MAC-en, de egyetlen elõfizetéssel  az alkalmazás elérhetõ tabletre, okostelefonra és Smart TV-re is!
Így a ConCorde SmartPhone 4000 okostelefon már nem csak egy telefon számodra, hanem egyben szórakoztatóközpont is.


Filmbox Live –  moziélmény ConCorde Tableten, okostelefonon!

Az akcióban szereplő ConCorde tableteken ill okostelefonokon az alkalmazás előre telepítetten megtalálható. A felhasználónak így nincs más dolga mint a dobozban található és az igénybevételhez szükséges kóddal az egy hónap ingyen elérést aktiválja.
Ha ez megtetszett akkor ezután 9.900 Ft-ért egy éven át lehetővé válik a Filmbox Live internetes filmbázisának elérése ConCorde smartPhone és tablet készülékeken!
Sőt még több platformon, hisz a szolgáltatás előnye, hogy egyetlen előfizetői kóddal több készüléken, azaz táblagépen, asztali számítógépen, okostelefonon és smart TV-n is élvezhetjük a folyamatosan bővülő videótéka választékát, valamint kilenc élő tévécsatorna, a Filmbox, a Filmbox HD, a Fightbox HD, a Fashionbox HD, a Docubox HD, a Filmbox Family, 360Tunebox, FastBox & Fun, Filmbox Arthouse műsorát*

A filmek kategória szerint, illetve címre keresve is kiválaszthatók., Nyelvtanulók számára külön öröm, hogy egyes filmeknél választható eredeti hang is a szinkronizált változat mellett, aminek az angolul tanulók külön is örülhetnek. Ráadásul bármikor megállíthatjuk és újra folytathatjuk az épp nézet filmet, és vissza is „tekerhetjük” a nem teljesen megértett jelenetet.

*A szolgáltatáshoz szélessávú internetelérés szükséges, és kizárólag magyarországi IP-címről működik.

Bővebben:
http://www.filmboxlive.com/hu/leiras


19
Van valami infó arról valahol,hogy ez a készülék megkapja-e esetleg az 5.0 Lollipop rendszert?

Ezekre a kérdésekre szándékosan nem szoktunk válaszolni.
Oka prózai:
Frissítések tekintetében, maga a frissítés kérdése nem csak tőlünk függ.  Ehhez a gyártónak is a saját kernelspec forráskódot ki kell adnia.

Mindemellett nem mehetünk el amellett, hogy android rendszerű okostelefonjainkhoz, tabjainkhoz még mindig a 4.4 rendszer a preferált.
Ez jelenti azt, hogy pár okostelefon ( 5550, BlackBird, 6500+) már meg is kapta. De ott a többi "korábbi release", ahol
a kitkat teszt ( igen  nem a 5.0 hanem a 4.4.2)  egyéb más készülékeinknél jelenleg zajlik a háttérben, adott eszközre vonatkozó megjelenési idejéről hivatalosan szándékosan nem tettünk, és nem is teszünk  ki dátumot.


20
Ha van rá 4.4, miért nem érhető el a régi készülékekre?

2014_06-tól kereskedelembe szállított Kronos IPS készülékeknek más a panelje ( más nand és más LCM vezérlővel)
A panel gyártója az új LCM vezérlőhöz oda adta a szükséges kernel forrás kódot így kikerülhetett a 4.4

21
Jelenleg egy Concorde Tab ROKEE tulajdonosa vagyok és ezt a készüléket fontolgattam.
A kérdésem az lenne hogy igazából játékra kellene nagyrészt meg médiára (kép,videó,zene) és hogy ez a készülék valamivel többet tud e mint a ROKEE.
PSP emulátor és hasonlókat is használni szoktam tabon ezért lenne fontos ezt tudnom hogy a 4magos proci jelent e nagyobb különbséget a ROKEE hoz képest, (vagyishogy egyáltalán erösebb e, mert neten antutu tesztek szerint elég egyforma erösségü a hardverkülönbségek ellenére) 

A Rokee egy kétmagos készülék, a Kronos IPS pedig négymagos.
A legpesszimistább becslések és antutu adat olvasása szerint is az Allwinner kétmagos procija a MediaTek processzorához képest mintegy 40%-al gyengébb.
Továbbá a Kronos IPS-t mi már 4.4 (kit kat) változattal látjuk el, miközben a Rokee  az 4.2.2 ( jelly bean) OS szinten.
 
De nem kell erről semmit olvasni, a legbiztosabb az ha mindenki saját maga meggyőződik erről, pl a mi bemutató termünkben is kipróbélható , nyomogathatók a tabletjeink.

22
Jelentős belső átalakuláson esett át a 6500-as modellszámú készülékünk.
http://www.concordemobiles.com/concorde_smartphone_6500.html#specifikacio

Külalaki szempontból ( készülékház) nem változott, a belső eltérések azonban annál látványosabbak!

http://www.concordemobiles.com/concorde_smartphone_6500_plus.html#specifikacio

A ConCorde SmartPhone 6500+  telefon új android operációs rendszerrel (Android 4.4 KitKat), újabb és erősebb processzorral (nyolcmagos MediaTek MT6592 1,67 GHz) szerelt.
A készülék kamerája hátul 13 megapixeles, elől 8 megapixeles.

http://concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-7199

25
E KÉT KORÁBBI HOZZÁSZÓLÁSRA HIVATKOZVA,

http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=444.msg22446#msg22446
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=444.msg21787#msg21787


Hosszú teszt után arra a döntésre jutottunk, hogy ezt a készüléket nem hozzuk kereskedelmi forgalomba!
A PCBA a teszt során több módosításon esett át, beleértve a házat is amely így már egy "más" készüléket takar.
Ezt a fórumot ezennel lezártam.

28
Sziasztok!
Voltam rom frissítésen, de lehet én vagyok a béna, de csak akkor talál gps-t a teló ha wifi közelében vok. amúgy egy darabot se lát :/ vki tud segíteni, hogy most mit is csináljak :S  amikor a CC-nél voltam még rá is kérdeztem, hogy kell-e vmit beállítani, de egy lagymatag "Nem" válasz után inkább eljöttem. mivel a szervizes hölgy is csak átadta a telefont és otthagyott bármi info nélkül. ennyi pénzért azért elvárnám, hogy egy kicsit kiny.alják a s.ggem, de lehet én akarok sokat. a másik problémám ami nekem csak most tűnt fel, hogy nem rezeg a telefon...hiába állítom be semmi...most akkor megint vigyem ki nekik a készüléket, vagy cseréltessem ki egy "újabb" kiadásúra??? köszönöm előre is aki tud segíteni  ;h

Kedves hdani1984!
Sajnálom hogy ez volt a tapasztalatod a szervizzel kapcsolatban. Mindent megteszünk hogy érezd a törődést (amit kértél azt nem  ;D). Természetesen ha felküldöd a készüléket és a problémák pontosan le vannak írva a telefon mellett, úgy a szerviz megnézi az összes hibát és javítják a telefont. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy cserélik. Majd szervizelés után visszaküldik Neked DPD futárszolgálattal.

29
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Május 29. - 09:19:41 »
Sziasztok!

Az 5001-es, vagy 5700, esetleg a 6500-ös közül valamelyik kezeli a 64GB-os MicroSD-t?
Szia,
Sajnos ezek a készülékek "csak" 32GB-ig kezelik a MicroSD kártyákat.

30
ConCorde Smartphone 5005NFC / Re:SIM hiba kibeszélő
« Dátum: 2014. Május 26. - 15:17:05 »
És nem jönnek elő újabbak... gondolom az sem hátrány  ;)

Jól látod. Az nem hátrány! :)  :D

Oldalak: [1] 2 3 ... 60