Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - aspern

Oldalak: [1]
1
Kedves Fórumozók!

Szilikon tokot nem lehet kapni hozzá itthon, kénytelen vagyok külföldről becserkészni egyet! Milyen néven keressem a telefont, hogy dedikált  tokhoz jussak? Előre is köszönöm.

2
Tisztelt Fórumozók!

10 éves fiamnak szeretnék 7- 8"-os gépet venni főleg játékokhoz (nem Real Racing 3 kaliberű), tanuláshoz, youtube videókhoz, zenéhez és filmnézéshez. A keret max. 25 -30 ezer! Nézegetve a hazai választékot ez a tablet az egyik jelölt.
Kérdéseim: Ez a megjelenítő kategóriáján belül milyen minőséget képvisel? Létezik-e hozzá letölthető fw? Mennyire gördülékeny a gép, nem akad, laggol, stb? Van-e valami ismert bugja, nyüge a cuccnak? Hangerő kielégítő? Vajon USB-n keresztül is tölthető? Kiegészítők lesznek hozzá?

Várom a válaszokat!

3
ConCorde tab draco / Re:kérdezz-felelek a draco tablettel kapcsolatban
« Dátum: 2014. Július 11. - 20:23:17 »
Türelmes, segítő szándékú mondataid melengetik a lelkem. Ezekért a baráti, kedves szavakért járok szívesen erre a fórumra. Nem is engedem magam lebeszélni... ;l

4
ConCorde tab draco / Re:kérdezz-felelek a draco tablettel kapcsolatban
« Dátum: 2014. Július 11. - 13:24:13 »
Értem. Van olyan élethelyzet, hogy a vélhetően gyorsabb proci jól jön, (nincs gond a két maggal sem ilyen téren...) de mint mobil eszköz, a 3G, a két SIM kezelés, a GPS esetleg a telefon funkciók sokkal fontosabbak egy felhasználó szempontjából. Egyébként nem csak arra a kétmagos tabletre gondoltam, hanem egy 4 magos 8 GB háttértárral rendelkező másikra is, szintén hazai forgalmazótól.( A Draco még nem volt a kezemben, ellenben a másik kettő igen és ebben a kategóriában szerintem nem rossz a kijelzőjük.) Tehát ha csak 2 - 5 ezer Ft a különbség, akkor nem kérdés melyiket venném......de ha a Draco 20k körül lenne, akkor esetleg...

Üdv: aspern

5
ConCorde tab draco / Re:kérdezz-felelek a draco tablettel kapcsolatban
« Dátum: 2014. Július 10. - 18:57:37 »
Kicsit soknak érzem a 28 ezret! Kb. ezen az áron a konkurencia 3G-t, GPS-t és IPS megjelenítőt valamint dual SIM-et is nyújt. A specifikációkba mondjuk nem nagyon ástam bele magam, de talán a friss android szólhat mellette.. Más: valami egyedibb formaterv nem létezik olcsó 7''-os androidos tablet körökben? (mert szinte mindegyik ugyanúgy néz ki...persze a kérdés költői... ;))

6
Köszönöm!

Vettem az infókat, ezek szerint nincs különösebb értelme jelenleg bármiféle frissítésnek, mert a problémáim nem lesznek megoldva...Egyébként teljesen használható a vas, a felmerült gondokkal együtt lehet élni. Google talkot használok, tehát reménytelen vele a videochat sajna. Remélem a várt bőrtok meg mielőbb megérkezik....

üdv: aspern

7
Hi!
 
Rövid benyomások a gépről. Immár 2 hónapja nyúzom és arra amire főként használom, arra tökéletes. Film, net, chat, e-book. Zene inkább telefonról szól, (szebb, stabilabb, még fülessel is...) játszani meg legfeljebb pasziánszt meg plumbert szoktam. A fő kameráért kár volt, a képek gyakorlatilag használhatatlanok, a hasonló tudású telefonom sokkal jobbat csinál. Ami zavaró: videochatnél eldobja a programot, ill. aksi állapot kijelzés (4.0.3) használhatatlan. Ez utóbbi, ahogy itt látom 4.0.4 esetén sem megoldás.
Javaslat: hátsó kamera helyett inkább BT és komolyabb hangszórók kellenének.
Továbbá érdeklődnék, hogy mappa jellegű (kitámasztós) bőrtok mikor érkezik valamint közelgő JB megoldja-e a problémáimat.

Üdv

Oldalak: [1]