Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - Milu

Oldalak: [1] 2 3 ... 7
1
Valaki segítsen légyszi.
Adott egy ilyen KRONOS. Megy is szépen, de valami nem stimmel vele. Tükörképként jelenik meg minden rajta. Nem viccelek. Az egész olyan mintha elfordítva hátulról nézném a kijelzőt.

Ezzel lehet valamit kezdeni vagy service?

2
Üdv CC csapat!

Várható 4.2-es Android a Novum-ra, vagy ez már nem projekt?

Köszi előre is a választ!

3
Többek között vállalati levelezésre és intranet elérésre is használnám, a levelezés megy is flottul (Mcaffe EMM), de a VPNt (Anyconnect,SSL) nem sikerül életre lehelni - a certificate-ek letöltésénél disconnectál.
Ötlet?
tun.ko modulból milyen van rajta, ha egyáltalán?

Egy kérdést csak egy helyen Teszünk fel

Na ezt a témát kb. el is felejtheted. NOVUM-hoz nincs olyan kernel amiben a tun.ko modul jól működne. Jómagam egy ideig zaklattam a CC-nél azt akit kell ebben a témában, de sajnos nem jött össze a dolog sosem. Kernel forráskód nem áll rendelkezésre, ami van azzal SB-s lesz a NOVUM. Pár fordítást próbáltam, de működő képes megoldást nem tudtam összehozni.

Egy ideje már nem foglalkoztat a téma...
Mivel nekem, csak úgy mint neked, munkához is kell a tablet ezért jó lett volna. Mivel azonban az idő pénz, a türelem rózsája meg elpusztul ha nem öntözik legalább hitegetéssel, ezért inkább vettem egy ASUS TF700T-t, a NOVUM-ot meg oda adtam a fiamnak, had játszon vele...

Neked marad két lehetőséged:
1. Veszel Te is egy ASUS-t vagy egy olyan tabletet amiben native tun.ko modul van vagy,
2. Elkezded Te is nyaggatni a CC fejlesztőit a témával, hátha neked sikerül valami eredményt elérned.

4
Hajrá, mármint ami a Gameloft piszkálást illeti, de sok reményt ne fűzz hozzá, mert már jómagam is futottam pár kört (nekem is ki van fizetve a játék), de ígéreten kívül eddig még sokat nem mondtak.  ::)

5
ui: szóval kb mikorra is jön az az uj romocska? :D

+1  ^-^

6
látom elég elhagyatott lett a hely.

Hamár tapasztalat,akkor kb 1 hónapja van meg a gép,eddig komolyabb problémám nincsen vele, viszont az kicsit bosszantott hogy market szerint kompatibilsi az asphalt 7 nevü gamma(Eredeti) (vásárolt) leszedem felrakom és loopol a gameloft logónál :( :( :( remélem az uj rommal orvosoljátok.  a másik ami kicsit zavaró,hogy valamiért a wifi vonalsebessége 54 ről mindig visszaesik kevesebbre ezáltal lassul a net kegyetlenül, mielött valaki írná biztos hogy nem router hiba kiptróbáltam vagy 5-el n-essel g-ssel is egyaránt mindegyiknél visszaesik de le és felcsatlakozás után megint ideig óráig jó bizom benen ezt is orvsoljátok valahogy az uj romban.

no hogy jót is irjak mert abból hálisten sokkal több van. a gép nem akadozik. Nemfagy meg,nagyon gyors. nagyon sok nem kompatibilis app is müködik rajta. amire nekem kellett azt tökéletesen tudja. akkumulátorilag is 6 órát bir folyamatosan pl sok játék gyakori emailnézéssel és egy kis netezéssel megspékelve (kb 45 perc)

ha a fenti kisebb szösszeneteket sikerül orvosolni 10 ből 20 csillagosan elégedett leszek ;) igy csak 10 ből 9 :)

ui: szóval kb mikorra is jön az az uj romocska? :D

Az általad leírt jelenség, már ami az Asphalt-ot illeti nem ROM függő, hanem a Gameloft bénázása és érint kb. 3-4 típuskonfigot, köztük az RK3066-os chipset-et, 4.x.x-es Androiddal. Érdemes elolvasni a Gameloft-os fórumokat, amik idevonatkoznak.
A Wifi elfogyást nem tapasztaltam még. Érdemes ezzel az oldallal tesztelni, mert itt biztos, hogy a szerver oldali rész kitartóan küldi a cuccot, másrészt jó nagy állományokkal lehet tesztelni, akár évekig tartó letöltést is...  ;D

Nekem az aksival más problémám van. Feltöltöm 100%-ra. leveszem a töltőről használom. Órákig meg se moccan a töltöttség kijelzés, majd egyszer csak esik egy 15-öst. Onnantól szépen fogyizik, majd kb 14%-nál OFF... (Akist már kalibráltam, nem segített)  :-\

7
köszi, akkor inkább megvárom a 4.1.2 es frissitést addig elleszek vele :D
tényleg admin mire várható az uj frissités? :)

Na ez engem is érdekelne...  ;D

8
ADMIN-tól kérdezném, hogy esetleg nincs új ROM a nap alatt? :D

9
Most hogy mindent újraraktam,megint kipróbáltam,Backupot megcsinálja,de a visszaállitást már nem.Telefonomon kismilliószor csináltam már és ott mindig jól működött ez a dolog.

Ugyanaz a CWM?
Tapasztalatunk szerint ilyen MD5 hiba akkor szokott előfordulni, ha a ClockWorkMod változatok nem ugyanazok és a mentéseket nem tudja értelmezni( pontosabban ellenőrző hibával elszáll)
Igen ugyanaz.
Ez az a CWM amit Milu ajánlott.Én mást nem használok.
De azóta is kipróbáltam és nem megy a restore.

Rajta vagyok a kérdésen, azt hiszem már tudom is a megoldást, de most tesztelem... pici türelmet kérek...
Sajnos ez nem jött be...


Kipróbáztam egy mentés visszaállítást, gond nélkül ment. Majd letöröltem az MD5-öt generáltam egy újat, hátha az segít neked, de valami nagyon félre ment, mert konkrétan SoftBrick-es lett a NOVUM, pedig látszólag minden jól lement, csak az újraindítás nem jött össze a CWM restore óta... úgy hogy most szisztemovaújratelepítová...
Egyenlőre még nincs megoldás, sajnos...  :-[

10
Most hogy mindent újraraktam,megint kipróbáltam,Backupot megcsinálja,de a visszaállitást már nem.Telefonomon kismilliószor csináltam már és ott mindig jól működött ez a dolog.

Ugyanaz a CWM?
Tapasztalatunk szerint ilyen MD5 hiba akkor szokott előfordulni, ha a ClockWorkMod változatok nem ugyanazok és a mentéseket nem tudja értelmezni( pontosabban ellenőrző hibával elszáll)
Igen ugyanaz.
Ez az a CWM amit Milu ajánlott.Én mást nem használok.
De azóta is kipróbáltam és nem megy a restore.

Rajta vagyok a kérdésen, azt hiszem már tudom is a megoldást, de most tesztelem... pici türelmet kérek...

11
Milu!

Tegnap bemondta az unalmast a novumom,pont skypeoltam amikor bekapcsoltam a bluetooth-ot hogy egy képet töltsek át a telomról,amit elküldhetek a skype-on.
Namármost ezt zokon vette a drága és kikapcsolt,majd újraindult,bebootolt,bejött egy pillanatra a kezdőképernyő és újraindult,bebootolt és bejött a kezdőképernyő és igy tovább.
Ujrainditás,resetelés nem segitett.
Na gondoltam semmi gond,a múltkor csináltam egy backup-ot,majd újrahuzom a rnedszert,felteszem a CWM-et és csinálok egy Restore-t.
Sajnos ez nem jött össze.
CWM sikerült,rámentem a Restore menüpontra,meg is mutatta az elmentett fájlt,rányomtam,leokéztam,bejött a droid,kiirta hogy:
Checking MD5 sums..  majd nem történt látszólag semmi,nem indult el a kék csikon semmi,jó pár perc elteltével ezt irta ki:
MD5 mismatch!
Ezekután ott volt újra a CWM menürendszere.

Vajon mi lehet a gond?
Te próbáltad már ezt?Nálad működött a visszaállitás?
Na ez érdekes...
Már 2x raktam vissza CWM mentést eddig hiba nélkül. Utánna nézek, hogy mi lehet a gond mert találkoztam már ilyennel csak nem NOVUM-nál, hanem GALAXY SII-nél. Az MD5 fájl helyett oda kell másolni valamit a mentésből csak már arra nem emlékszem mit, de megnézem...

12
Sajnos napok, lassan hetek óta hiába olvasgatom e fórumot naponta többször is...

Senki nem akar azzal foglalkozni, hogy CWM-el lehet e menteni, a mentést visszaállítani, van e olyan megoldás amivel a letett, nem használt de bekapcsolt állapotban lévő NOVUM egy fia áramot sem fogyaszt értsd(12h->0% töltöttség esés) , hogy hogyan lehet a root-ot olyan ADB driverrel elintézni amivel más eszközök is használhatóak, az adott PC-n nem csak az RK3066, hogy mondjuk milyen a NOVUM WiFi sebességge SII-vel vagy Tf700t-vel összehasonlítva, hogy melyik a legjobb launcher amivel a némiképpen laggoló gyári indító kicserélhető, vagy éppen egy kis build.prop tuningról, hova tovább egy kis tun.ko modulról stb stb stb

Szerintem erről kéne szólni e fórumnak, hiszen az a címe, hogy Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről nem pedig az, hogy Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülék hibáiról és az ezzel kapcsolatos vélt vagy valós sérelmekről

 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

13
Látom nem unatkoztatok az ünnepek alatt sem...  :(

Minden esetre mindenkinek B.Ú.É.K!

14
Nálam megy Chrome alatt a flash, ráadásul, úgy ahogy kaptam a Concordtól, semmit nem telepítettem, szóval jogos a kérdés.

Lééééégyszíííí ezt az oldalt hívd be a Chrome-ban: http://speedtest.datanet.hu/datanet.html és valahogy készíts egy felvételt az eredményről. Képernyőkép, lefényképezed, levideózod mind1, csak valahogy látsszon, az eredmény... Ezt követően, hasonló módszerrel készíts egy képet az aktuális Android verziószámodról...

Ne érts félre nem hitetlenkedek, de ha ez valóban működik akkor azzal Android-os, JB-es világban nagyot lehetne robbantani, mert egyenlőre az a mondás és állítás, hogy JB alatt Chrome nem jeleníti meg a flash tartalmakat. Ha bebizonyosodik, hogy működik, akkor már csak arra kell rájönni, hogy hogyan és miért. Szerintem több tucat fórumon(külföldin is) lehetne sok sok kérdezőnek megírni ezt... Nagyon sokakat érdekel...

15
Akkor szerintetek minek telepítették fel a ConCordosok a flasht ?
 Ugyanis a gyári böngészőhöz nem kell, megy nélküle is.

Kérnék egy hivatalos állásfoglalást a ConCorde dolgozójától.
  Köszönöm


Hogy kiszolgálják a rablókapitalizmust, és az önző érdekeiket követve nyerészkedjenek ártatlan vásárlókon!!  :o

16
Üdv! Remélhetőleg a héten nekem is megérkezik a Novum - már több mint egy hete megrendeltem a speedshop -nál viszont csak holnap (18-án) érkezik hozzájuk ,de kicsit őrlődöm is ameddig nem lesz a kezemben ,mert az extremedigital vevői értékeléseiben sok negatívot kapott ,miszerint eláll ,vagy éppen mozog a kijelző :(  , van ennek alapja ,vagy valaki éppen kifogott egy hibásat és most általánosítanak ???
Mindenesetre én kértem az üzletet ,ha van rá lehetőség vegyék ki a dobozából és nézzenek rá mielőtt kipostázzák ,nem szeretném ha én is kifognék egy hasonlót és nekem kellene beülnöm a fa alá karácsonykor.

Kedves Fazer!

Tedd meg légyszi, hogy visszaolvasol. Éppen a múlt héten tisztáztuk ezt a kérdéskört a CC-s adminokkal, akik számszerűsítették a "problémát". Itt érdemes elkezdened...
Úgy általában sem baj ha elolvasod az összes hozzászólást, ha már van egy kis plusz időd (amíg megérkezik a Te NOVUM-od).  ;)

Üdv:
Milu

17
Sikerült! win7 64bit.
Igaz a rendszert újraraktam mert már amúgy is ideje volt.
Milu ADB driverével kezdtem és utána jött a kinai progi.
Még mindig rejtély számomra hogy miért megy az egyik rendszeren és miért nem a másikon?
Nálam pedig mindkét esetben csak én csináltam mindent.


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

          Szép munka...

18
Milu, honnan a fenéből szerzed ezeket a frappáns gifeket? Már megint szétnevettem az agyam :)
A válasz sajnos nem olyan frappáns... Google a(z) Te/Ők/én barát(od/ja/om)
Ezt például úgy leletem, hogy beírtam Hurrey gif a keresőbe...  ;)

19
Köszönöm .
Feltettem újra a te verziódat (nem engedtem frissíteni !)
Így már szépen végig ment a folyamat !
Azonban a tabon nem találok semmilyen "SuperSU" alkalmazást.(csak 2 kínait)

Ui: A Titanium Backup PRO-nak megtudtam adni a root jogot !!!
Yesss... CuppaÖrömBódogszág Egyébként előfordul, hogy 2x kell rányomni a ROOT-ra, a progin belül, hogy 1x telepítse az SU-t...

20
Sziasztok !
Valamiért nem sikerül a root-olás/win7-64bit/.
Meghajtó fent , ADB fent , kínai progi fent.
Megjeleníti a tabot de a root-olás meg áll félúton .

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mintha valami ROM-ot írogatna alul.
Mit csinálok rosszul! /kezdő vagyok/
Itt valami gond van az eszköz felismeréssel. Ha megézed az első képen jól látszik, hogy nem látja az SD foglaltságát. Ez amúgy ugyan az a verzió mint amit eredetileg linkeltem? Nekem a tableten kék a progi színe... Próbáld meg azzal a verzióval...

21
Írta: Somatom
« Dátum: Ma - 11:37:39 »
Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is.   Na tessék, nálam pedig nem, de miért?   :-[
Nálam is mért nem? Chrome-nál nem találok olyan beállítást amit meg lehetne adni a flash kapcsán és bíz Chrome-ban nekem se megy a flash... (bár ez engem nem zavar mert Doplhin-t használok)

Ezt most tényleg nem értem...

22
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......
Kellett hozzá valamit trükközni? Nagy kedvencem a Dolphin beta. Egy RK3066 -os mini PC -n próbáltam 4.1 alatt, de nem akarta az igazat. Ha a settingsben megpróbáltam bejelölni akkor dobta az üzenetet, hogy 4.1 -en nem támogatott. Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is. Egyébként köszönöm a CWM -infót!
Igen. Ehhez ROOT-olt masina kell...
A sorrend:
1. ROOT-olod a kütyüt
2. Telepítsz valamilyen fájlkezelőt ami ROOT joggal tud mondjuk törölni (TC, RootExplorer stb.)
3. Telepíted a Dolphin-t
4. Telepíted a Flash-t
5. A fájlkezelőben elnavigálsz ide:
    a. Sima Dolphin-nál /data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml fájlt
    b. Beta Dolphin-nál /data/data/com.dolphin.browser.lab.en/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a  com.dolphin.browser.lab.en_preferences.xml fájlt
6. Elindítod a Dolphint, beállításoknál azt fogod látni:
    a. Sima Dolphin-nál: FlashPlayer Always ON
    b. Beta Dolphin-nál: FlashPlayer On Demand, ami ugyebár azt jelenti, hogy rá kel bökni a Flash tartalomra, hogy bejöjjön
7. Használod, örülsz...

NOVUM-nál az általam linkelt player(ami egyébként az Adobe oldaláról származik... NOVUM-nak én neveztem át) csak akkor települ, ha:
1. Ha újrahúzott ROM-od van és a gyári böngészőt még nem indítottad el...
2. Ha már elindítottad, vagy nem húztad újra még a ROM-ot(amit egyébként ha nem muszáj nem is kell) akkor a gyári böngésző által (szerintem nand-ból) telepített verziót elsőnek el kell távolítani (ott van az alkalmazások között), és csak ezt követően fog felmenni a 27-es verzió!!!!
A lényeg, ha hibára fut a telepítő, mert valami ütközésre hivatkozik, akkor elsőnek a telepített player-t el kell távolítani....

23
Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1  akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!
Igen megy !
Hohoho itt valami nagy huncutság van...  :o
Ha eltávolítom a Flash Player-t és kipróbálom a Dolphin-ban a linkem, akkor hibára fut, viszont ha elindítom a gyári böngészőt akkor a Flash Player eltávolítását követő első induláskor egy hangyaf@sznyi időre kiírja induláskor, hogy "installing flash...", majd vígan behozza a flash oldalakt. Na ez tuti valami CC-s fícsör, de hallani máshol még nem hallottam ilyet, lehet, hogy létezik de látni most láttam először...  :o
No ezek után ki kell, hogy javítsam magam...  ::) Működik a gyári böngészőben mindenféle telepítgetés nélkül, de véleményem szerint ez nem gyári megoldás...  :) Elnézést hogy kételkedtem. Mentségemre szóljon, hogy a gyári böngészőt soha nem szoktam elindítani, csak Dolphin-t használok, továbbá az is biztos, hogy telepít egy playert a böngésző, tehát amit írtam, hogy player nélkül nincs flash, azért az igaz most is, csak máshogy fekszik a szamuráj...

24
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......

25
Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1  akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!

26
(Katt a nagyobb képért)


Míg a Speedtest "csak" ennyit mér...


Milyen internet "mögött" ülsz te?
Ilyen nincs is ;D ;D ;D ;D ;D
Nagy a cég, közvetlen gerinccsatlakozással, és ez még korlátozva is van, nem is kicsit...
Persze sz@rrá van szabályozva, például torrent az nyista, de még a huncut oldalak elérése is tiltott, szóval vanni van, csak éppen semmire nem használhatjuk mi halandó lelkek csak index.hu és társaihoz... Tűpish verébre ágyúval esete...

27
SIKER  !!!  ;D

WIN7 64  alatt sikerült !    XP 32 - itt nem ismeri fel.

A win7 -re miután felraktam az ADB-t  már sima ügy volt, de a telepítést meg kell szakítani különben vissza töröl mindent a telepítő.

Na most, hogy megvan a ROOT, lássuk ezt a flashplayer-es dolgot...
Nekem Chrome alatt nem megy, csak Dolphin alatt. Van olyan akinek megy Chrome alatt? Vagy tudja valaki, hogyan lehet rávenni Chrome-ot, hogy befogadja a flasht? Mondjuk azért furcsállnám ha lenne működő flash Chrome alatt, mert mindenhol azt olvasom, hogy 4.1.

Tesztelni a flash-t ezen az oldalon szoktam:
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html
Ez sebességmérő teszt egyébként az egyik leghitelesebbnek mondható, szerintem még a SPEEDTEST.NET-nél is valósabb adatokat ad, érdemes kipróbálni...
A céges net sebességét tulajdonképpen bitre pontosan adja vissza...

(Katt a nagyobb képért)


Míg a Speedtest "csak" ennyit mér...

A gyári böngészőben megy a flash tartalom,már ha egyáltalán jól értelmezem a flash tartalmat.Már magamban sem bizom.
A chrome-ban nem megy.
Akkor megy a flash ha a linkelt oldalon található tesztet el lehet indítani, egyáltalán megjelenik maga a teszt... Ha az adott böngésző nem támogatja a flash-t akkor valami szöveget nyomat a teszt helyén, kb. ilyet, hogy telepítsed a flash-t (ha a böngésző desktop módban fut), vagy olyasmit, hogy az eszköz nem támogatott (ha a böngésző Android módban megy)... Ha meg támogatja akkor tudsz sebességet tesztelni...

28
SIKER  !!!  ;D

WIN7 64  alatt sikerült !    XP 32 - itt nem ismeri fel.

A win7 -re miután felraktam az ADB-t  már sima ügy volt, de a telepítést meg kell szakítani különben vissza töröl mindent a telepítő.

Na most, hogy megvan a ROOT, lássuk ezt a flashplayer-es dolgot...
Nekem Chrome alatt nem megy, csak Dolphin alatt. Van olyan akinek megy Chrome alatt? Vagy tudja valaki, hogyan lehet rávenni Chrome-ot, hogy befogadja a flasht? Mondjuk azért furcsállnám ha lenne működő flash Chrome alatt, mert mindenhol azt olvasom, hogy 4.1.X-es Android alatt az nem megy, csak a Dolphin-os megoldás.

Tesztelni a flash-t ezen az oldalon szoktam:
http://speedtest.datanet.hu/datanet.html
Ez sebességmérő teszt egyébként az egyik leghitelesebbnek mondható, szerintem még a SPEEDTEST.NET-nél is valósabb adatokat ad, érdemes kipróbálni...
A céges net sebességét tulajdonképpen bitre pontosan adja vissza...

(Katt a nagyobb képért)


Míg a Speedtest "csak" ennyit mér...

29
SIKER  !!!  ;D

WIN7 64  alatt sikerült !    XP 32 - itt nem ismeri fel.

És igen rendszergazdaként futtattam a progikat. Sőt telepítettem egy új XP-t is de itt sem akart összejönni.

A win7 -re miután felraktam az ADB-t  már sima ügy volt, de a telepítést meg kell szakítani különben vissza töröl mindent a telepítő.

  Hálás köszönetem Milu-nak       ;D


Cuppaörömbódogszáág...

30
A root-os, ADB-s dologhoz tudnátok (@nyázás nélkül ;)) tapasztalatokat írni? Van akinek nem megy fel az ADB driver XP-re, én meg kifogytam az ötletekből...  :'(

Nekem nem sikerült igy sem :(. win7 64bit
A CWM viszont flottul felment. :)Nem is értem az egészet egyébként továbbra sem.
A CWM felmegy,a rendszer újrahúzás is megy,csak pont ez a kinai istennyila program nem akarja sz igazságot.
Igaz xp alatt végülis megoldottam,de akkor is!
Na szóval ez a módszer addig a pontig oké,mig kéri hogy csatlakoztassam az eszközt bekapcsolt usb hibakeresővel:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Majd ezt dobja fel:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu


 Egy gondom van mivel legyalulták a készülékemet nem volt rajta a flash így a Chrome -ban nem megy a flash  ( az elsőn ment ! ez biztos ! ). Hiába telepítettem "Adobe Flash Player 11.1.."
 Lehet hogy root jog kellene hozzá nem tudom. De sajnos pont a root-olás nem akar össze jönni. A PC-m nem akarja az igazságot. De nem adom fel!!! 

Előre elnézést a kérdésért, mert lehet, hogy egyértelműen igen lesz a válasz, de már most más nem jut eszembe...  ;)
Ugyebár Win7 alatt "futtatás rendszergazdaként", XP alatt meg rendszergazdaként van a telepítő elindítva (jobb egér klikk a telepítőn és ott kell kiválasztani a rendszergazda módot(win7), illetve a "futtatás mint..." lehetőséget(XP))?  ???

Nálam a gépek amolyan GODmode-ban futnak, mert idegesít ha minden sz@rért engedélyt kell adnom, a gépem védelmét megoldom más progikkal.

Amint tegnap (XP-s masina) kipróbáltam a telepítőt az is lokális rendszergazdában volt... tényleg már csak ez jut eszembe.

Oldalak: [1] 2 3 ... 7