Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - monti0222w

Oldalak: [1]
1
ConCorde tab SLIM / Re:Általános kérdezz-felelek a készülékről
« Dátum: 2013. Szeptember 06. - 15:46:41 »
Köszi a tesztett jó volt, viszont lenne egy kérdésem a wifi milyen volt, tesztelted öt is és hogy miképpen. A válaszod előre is köszi. ;y

2
Tegnap vittem be a szervizbe a Play-t nem töltő probléma volt, hanem a tabon belűl benyomódott valami azt javítják, meg ha minden igaz frissítik . Jövő hét szerdán lehet talán érte menni.

3
nekem is vibrál, de azt vettem észre, ha 14% alá esik az aksi szint, akkor, ha rádugom töltőre akkor már jó. Én pont a héten hívtam fel a szervízt h van rés a gép bal oldalán a fekete és a szürke rész közt, mondta a srác, h ezt nem hiszi el, olyan patent gépek. abban maradtunk h majd 18-a után beviszem, mikor lesz készleten, ha cserélni kellene. amúgy nagyon jó kis gép ez, csak engem is zavar, hogy olyan sérülékenynek érzem így, hogy kopog amikor összeér az elő meg a hátlap, félek hogy pont oda fog beakadni valami és ketté tépi a tabletem :D

4
Hali, aksi töltő kábelt a play-hez melyik boltban lehet kapni és mennyiért! Ja, meg még egy kérdés töltés közben nektek is vibrál a kijelző? Köszi a válaszokat. :)

5
ConCorde tab SPEED / Re:SPEED felhasználói tapasztalatok fóruma
« Dátum: 2013. Február 18. - 20:19:35 »
Nagy a valószínüssége , hogy menni fognak rajta, ha a play-n is mennek!

6
ConCorde tab SPEED / Re:SPEED felhasználói tapasztalatok fóruma
« Dátum: 2013. Február 18. - 20:17:34 »
Szerintetek ezek a játékok mennek a speed-en?
-NOVA 3
-Dead space
-Modern Combat-ok
-Order & Chaos online
-Heroes of order & chaos

7
Ma fél hétkor hozta meg a futár. Minden rendben van vele. Csak annyit, hogy a kijelzőt, hogy lehet lezárni? Akárhogy próbálom nem sikerül :D

Jobb oldalt fent van egy kis gomb azzal lehet lezárni ha erre gondoltál. Ha pedig a kodolásra, akkor azt a beállításokban találod.

Bekapcsoló gombot megnyomod egyszer, ugyanezzel oldod fel :), marketen van rá amúgy program, ha nehézkes a feloldás, widget segítségével is lelehet zárni a képernyőt.

8
A hardveres megoldást próbáltad már? Mondjuk én csak a tabon néztem még filmet tv- re még nem ratam ki.

9
A gyáriban. van flash csak a letöltöttben nincs. Egyébbként ez müködne a Maxton böngészővel is? Köszi. :)

10
Szintén tegnap kaptam meg a play-t  kijelző jó nincs elcsúszva elégé gyors a wfivel vagy wifiről nem nagyon tudok mit mondani mert a routerem xarakszik igy egyelőre itt nincs pont. A filmek jól mennek rajta, viszont tôltöttem le egy torrent proggit amivel neki láttam letőlteni egy filmet, de még azota is tölti.Ez mint ìrtam a wifi hibája lehet. Amúgy elégedett vagyok a géppel ami probléma van azt meg idővel megoldódik első tablet nekem, hát röviden ennyi. :)

11
Köszi, de kaptam már egy sms-t, hogy hétfőn menjek be a készülékért, addig meg kibírom! ;)

12
Én is a Darocziban rendeltem meg, akkor akár holnap is bemehetnék érte? :)

13
Már várom a playt nagyon!Kíváncsiságom erősebb a vágyamnál!

14
Most még nincs, de a play- el jönnek a kiegészítők is. :)

Oldalak: [1]