Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - Wanis

Oldalak: [1]
1
Heló!

Ahogyan az 5700-as topikjában írjátok, hogy arra mehet a star megfelelő típus romja, úgy erre a concorde 6500-asra is mehetnek a Star u650 romjai? Vagy ez nem kompatibilis?

http://www.needrom.com/phone-roms/star/u650/

Vajon miui rom várható erre? Illetve valamelyik romhoz lehet kernel patch-et csinálni vagy API szinten támogatja a kétirányú hívásrögzítást az alábbi szerint?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

köszi

2
Concorde Smartphone 5700 / Re:Nem gyári romok (főzött) topikja
« Dátum: 2014. Január 09. - 21:29:29 »
Sziasztok!

5,7 colos telefont keresek és ez nagyon jónak tűnik, de még nem tudtam dönteni.
Elvileg bizonyos telefonok (pl samsungok nagyrésze) a hivatalos android API-n keresztül férnek hozzá a hívás bejövő hangjához és van olyan, hogy speciális kernel, illetve kernel patch kell a hívások mindkét fél megfelelő minőségű rögzítéséhez.

Ehhez az készülékhez ilyen kernel (patch) elérhető? Ezt lehet a gyári rom-os topikban kellene kérdeznem, de a következő miatt kérdezem itt:

Jól tudom, hogy ez az api vagy a kernel patch benne van a miui rom-okban? Az ehhez a készülékhez való miui romban is benne van?

remélem tudtok segíteni, köszi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

Oldalak: [1]