Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - bartalos

Oldalak: [1] 2 3 4
1
Concorde Smartphone 5700 / Re: Re: Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2014. Február 03. - 19:07:53 »
Na azért ne hasonlítsuk már egymáshoz az 5700-st és a Note3-t, nem egy súlycsoport és nem is egyforma árkategóriába vannak
A Note3-ról is lehet írni rossz dolgot, pl a terület zár ha Eu-ba vetted, akkor csak ott használhatod, más régióba nem
KNOX, egy roottól végleges garancia vesztés, Efuse hardver a roottól megváltozik nem lehet visszaállítani
Főzőt romok kizárva, még a recoveryt se lehet feltenni,Lezárt bootloader
Visszafele még a gyári romot se lehet tenni
soroljam még  ;a
Csak a félreértések elkerülése érdekében: a hozzászólásban a 4.4.2-t kívántam érinteni, hiszen erről szóltak a hsz-ek. De a note 3 egy kiváló telefon, már jóval korábban írtam én is a knox gondról, a régiós korlát nem érint, de ez módosítható,  a root simán kivitelezhető,  persze én az óvatos duhajok csoportjába tartozom, sokat számít a garancia. A főzött romok nem az én kategóriám, de erre is bizonyosan lesz megoldás. A Samsung sok dologban melléfogott, már korábban is előre látható volt az eladások viszonylagos visszaesése, erre utaltam korábban, ez be is következett. Remélem, hogy a CC5700 is megkapja az újabb android verziókat, ezt  CC eddigi pozitív hozzáállására alapozom. Köszönöm a kiegészítésedet.

2
Concorde Smartphone 5700 / Re: Re: Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2014. Február 03. - 13:46:31 »
Hagy ne írjak kisregényt! Pötyögd be Google -ba, hogy Android 4.4 Flash, vagy sms, vagy restrictions! A fejlesztők is folyamatosan panaszkodnak, hogy az újabb Android verziók több korlátozást hoznak, mint feature -t. A gyors memóriakezeléshez le kell váltani a Dalvikot. Ehhez viszont az alkalmazásoknak is igazodniuk kell, ami jelenleg még nem általános. Ami pedig a Hangouts -ot illeti, hááát... Vagy megérkezik az üzenet, vagy nem. Én inkább hanghívásra használnám, de arra is elég rosszul sikerült. Úgyhogy én megmaradtam az utolsó Talk -verziónál.
Hát Ti tudjátok......Én viszont csatlakozom zsolti83-hoz, független note3-on már egy hete a 4.4.2 fut, a 4.3-at szerettem, de jól fut (száguld!!!) a 4.4.2, minden kiforratlansága ellenére. A Hongouts remekül működik,  ha néha még sms-re fanyalodnék (nem hízlalom a t-fost), a WhatsApp+ mindennapos használatra kiválóan használható. A 4.4.2 hibáit bizonyosan javítani fogják, engem az extsd kártya gondja érdekelne, remélem a fejlesztők lépnek és az alkalmazások mappái oda áthelyezhetőek lesznek. A 32GB belső tárhelyemből 18 GB szabad, képek, zenék és videók a 64 GB-os külső tárhelyen vannak. Az OTG FUNKCIÓ JÓL HASZNÁLHATÓ!!!!!!!!! IQ töltő csodálatos, általában kétnaponta töltöttem, a 4.4.2vel valamit javult a fogyasztás is. Nem volt szükségem a rootra, majd a 26 hónapos gyári garancia lejárta után teszem meg ezt.
Megvan a CC5700-am is, de a fiamnak adományoztam.

3
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2014. Január 28. - 14:01:16 »

Aksi töltöttség 100%

Választ ismét nem a kedves felhasználóktól várok fenti kérdéseimre, hanem Concorde dolgozóktól.

De azért köszönöm.
Nem egyszerű a problémád,  a megoldást nem tisztem megtalálni, ehhez hiányos a szakértelmem. Nem szeretnék fogadatlan prókátor szerepében tetszelegni, de a gyorsabb megoldás érdekében én a szervíz segítségét kérném. Csak mellékesen: a szeptemberi romot 15-20 perc alatt telepítettem, a mostanival (novemberi) egész éjjel "tököltem", de reggel nyolckor végre sikerült, hogy mi volt a gond csak sejtem, hogy a winfos xp tréfált meg (driverek újratelepítése, gyári állapot visszaállítása, flash tool cseréje, majd a com port jobb egér bekapcsolása stb). Számomra a lényeg, hogy a ROM jól fut, hogy mi változott, azt még nem is sejtem, de nem ez az érdekes, hanem egy köszönömöt a ConCorde mindenképp megérdemel ;k, hiszen az új romot elérhetőve tette. Mindannyian tudjuk, hogy ez egy "forradalmian új" lépés, a korábbi vezetői állásfoglalás feladása. A döntéshez gratulálok, sajnos az örömömbe egy kis üröm is vegyült, az OTG továbbra sem működik,  ezzel kapcsolatos december eleji e-mailemre a mai napig nem kaptam választ, de a megoldást már csak abban látom,  hogy a telefont beküldöm a szervízbe, kérve segítségüket, hiszen ezt már sem OTG kábellel, sem szoftverrel nem sikerült orvosolni, tehát marad a hardware a gyanúm középpontjában. Sok sikert kívánok Neked a gondod megoldásához, ne add fel......

4
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 15. - 15:09:49 »
A Mobileuncle Tools nekem is segített. Köszi! Viszont annyi kiegészítést tennék, hogy nekem csak biztonságos WiFi kapcsolatnál ment a frissítés. Nyilvános hálózatokon nem. Gondolom nem véletlenül...
Szívesen,  elég 2-3 naponta frissíteni, ha WIFI rendelkezésre áll. Amit szintén írtam, az a Gps Viewer(MK APPS FOR MOBILE DEVICES-től) nevű progi, azt kellene használni hideg indításhoz,  a Google Playről letölthető.  Még egy lényeges dolog: EPO frissítésnél ne legyen bekapcsolva a GPS!
Azt hiszem korábban belinkeltem azt a kínai,  angol nyelvű oldalt, ahol részletes leírás található a GPS problémával kapcsolatban. Ez a két dolog, illetve a szeptemberi rom elviselhetőve tette az MTK processzorokra jellemző GPS gondokat, azért lakásban nem mindig talál megfelelő jelet a telefon, szabadban jól működött. Navigációra a Sygicet használom, egész jól megy, a hárombetűst is feltelepítettem, de nem jobb az előzőnél. No, sok sikert.....

5
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 11. - 00:33:18 »
Kezdő Androidos vagyok még és a root-ot még nem mertem bevállalni. Olvastam más megoldásokat is, de ott is volt olyan lépés, hogy letölteni az EPO adatokat és pont az nem megy nálam. Ftp-vel sem tudom elérni az epo.mediatek.com oldalt mert valahol ezt is javasolták manuális frissítéshez. Azért lenne jó, ha valaki meg tudná nézni, hogy nála megy-e a GPS beállításoknál (Helyhozzáférés) lévő beépített EPO frissítés. Ahogy kivettem a korábbi hozzászólásokból, a szeptemberi ROM-ban már biztos benne van.

Az OTG kábel tökéletesen működik. Nagy hirtelen egy 16GB pendrive-al és egy sima USB-s egérrel és billentyűzettel tudtam kipróbálni. Mindhármat azonnal felismerte és működtek is.

A paraméterek:

http://www.edigital.hu/Kabel_adapter/ConCorde_tab_micro_USB_OTG_kabel-p331906.html
(Sajnos úgy látom, épp nincs raktáron.)

Hossz: 12cm (a csatlakozó végektől mérve)
Felirat: microUSB OTG kábel a Concorde tab készülékekhez külső periféria (pl. pendrive, 3G webstick) csatlakoztatásához. Kompatibilitás: ConCorde tab ONE, ConCorde tab 9.7 IPS / 9.7 IPS Novum

Esetleg Miskolcon tudok próbát biztosítani. :-)
Igazad van, a szeptemberi romban benne van, de nálam is 25%-ig megy, majd sikertelen frissítést jelez. Ami érdekes, hogy néha elmegy 25%-ig, majd 1 hónapra érvényes időpontot jelez. Megnéztem a Mobileuncle Tools EPO frissítéset, valószínűleg ugyanazt a szervert használja, de ott gyorsan végigmegy 100%-ra(25-50-75-100%). Nem ördöngős, rootolj és használd az általam javasolt alkalmazást, ezáltal javulni fog a GPS. OTG:ugyanezt a kábelt vettem a CC webshopban, meg sem nyikkant vele, de erről írtam már, mellesleg már tele  fülem a tököl...el, hihetetlen, hogy nem működik az OTG, és ez nem a mi hibánk. Már elhatároztam, hogy küldöm a telefont a szervíznek!!!, oldják meg ők.

6
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 10. - 19:52:19 »
Sziasztok!

2 napja vagyok tulajdonosa egy Concorde 5700-nak. Még csak az ismerkedési fázisban vagyunk, de máris van egy problémám, amin nem sikerült túllendülni, hiába olvastam át az egész fórumot:

Nem tudok EPO adatokat letölteni a GPS-hez. Van Wifi és Mobilnet is és nem tudja a szükséges fájlokat letölteni (EPO fájlok sikertelen frissítése). Eddig max 25%-ig jutott el, de legtöbbször 0-nál nem is megy feljebb. Valaki nem tudná kipróbálni, hogy máshol működik-e? Egyébként (gyanítom, hogy a legújabb) 20131119 dátumú 4.2.2 ROM van rajta. Érdekelne az új szoftver, fel tudod esetleg tölteni? Az új szoftver érdekelne, fel tudod a mentésedet tölteni, vagy még nem csináltál mentést?

Látom, hogy többeknek van OTG kábel problémája.... Esetleg fel tudom ajánlani, hogy kipróbálom az öcsém CC 5000 készülékével működő Concorde típusú kábelt, amit az Edigital-ban vettem.
Ha root van a telefonodon, akkor a Google Playen megtalálod az Mobileuncle Tools nevű programot és a GPS Viewer hideg indításhoz, számos jól hasznosítható dolog mellett kiválóan alkalmas az EPO frissítésére. Ha visszaolvasásra van időd,  akkor néhány mondatot írtunk erről. Az OTG kábel hosszát megmérnéd (két végső pont hossza), illetve kérdezném hol lehetne próbálni (nem a lakcímedet akarom kifürkészni!).

7
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2014. Január 10. - 19:32:06 »
Sziasztok!

Pár napja vettem egy Concorde 5700-et. Úgy látszik ezen már még újabb ROM van, mint amikről itt eddig olvastam:

Android verziója: 4.2.2
Kernel verziója: 3.4.5
Build-szám: 01v21_v89t_gq2008s_20131119_sp5700
Jó lenne tudni, hogy mi változott, illetve ha lényeges változás van, szívesen telepíteném......

8
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 09. - 16:49:38 »
Nálam sem működik, pedig szeptemberi ROM van fent. Még gyanúsabb, hogy megpróbáltam egy billentyűzetes tokot is, ami eleve mikro USB csatlakozós. Meg se nyikkant. :-(
Sajnos nem jól alakulnak a dolgok, úgy látom itt valami gond van eleve a telefonnal, amit a szeptemberi rom sem korrigál. Somatom fórumtársunk írta egyik hsz-ben, hogy látta működni az OTG-t a telefonon, a CC szervizben. Milyen billentyűzetes tokkal próbáltad, nem értek hozzá, de közvetlenül micro USB csatlakozóval nem hiszem, hogy működne?
Hétfőn kapok egy eredeti Rokee tablethez való OTG kábelt, kiváncsi vagyok azzal mit produkál a telefon, a CC ezt a kábelt ajánlja.

9
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 08. - 21:58:22 »
Azért kiváncsi lennék, hogy csak kettőnknek van gondja az OTG-vel, mert akkor nagyon gyanús a dolog és majdnem biztos, hogy valami hardware gond lehet! Állítólag a szeptemberi rom javított a dolgon, de nem az enyémen! Nem akarok közvéleménykutatást, de azért megkérdezném Nálatok megy az OTG funkció? ;w

10
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 08. - 12:12:33 »
Értem: Akkor még maradt (amit ki is tudsz próbálni a helyszínen) esetleg az OfficeDepot illetve a MediaMarkt
Többet nem tudok már én sem :(
Köszönöm,  ott is körülnézek, szombathelyi mediamarkt szóba jöhet.

11
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 08. - 12:09:55 »

Azt hiszem egy cipőben járunk. Írd le azt is, hogy pontosan milyen 5700-as készüléked van, mert általában a 4GB-os verzió a nyűgös (nekem is ilyen van)! A vezeték hosszából adódó "veszteséget" próbáltam elkerülni a következő OTG-s megoldással, de sajnos nem jártam sikerrel.
Köszönöm a reagálásod, látom nem egyedüli az általam érintett gond. A fehér CC5700-am 8GB-os, valamikor tavaly májusban vettem a CC-nél, azzal kezdtem, hogy rögtön cserélni kellett, mert IMEI-t nem mutatott stb. Írom az adatait: camera main:ov8825_mipi_raw, sub:gc2035_yuv, lcm: rx_5720tm_501b, touch panel:ft5406. Béna vagyok, képet nem tudok feltölteni, de a következő linken találhat adapterrel is próbáltam (hasonló a Tiédhez, csak 90º-al elfordítva) http://www.amazon.de/gp/product/B00EZPD1T8/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A174V6IREC2JD5
Sajnos nem tudom mi lehet az oka, hogy nem működik, a szeptemberi rom sem oldotta meg a gondot, még utolsóként kipróbálom a Rokee tablet OTG kábelét (ezt próbálom megszerezni, ahogy írtam már hét különböző kábelt próbáltam, illetve adaptert, sőt a CC kábelét is lerövidítettem eredménytelenül), ha az sem működik, akkor elküldöm a CC szervízbe. Még egy-két napot várok, esetleg hasonló gondokkal küszködő bp-i fórumtársunk kipróbálja-e a fent linkelt OTG kábelt, ha nem megrendelem. Hát egyenlőre ennyit, fura az egész, mert bármelyik kábellel elmegy a medipadom, a  samu note 3 és a samu galaxy n8000-em is.

12
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 08. - 11:32:58 »
Esetleg a győri edigital? Ott biztosan ki tudod próbálni.
Köszönöm a reagálást, próbáltam az edigital ügyfélszolgálatát hívni, 5 perc alatt eljutottam az ügyintézőig, kérni akartam, hogy mérje meg az OTG kábel hosszát, de megszakította a beszélgetést. Sajnos az edigitalnal is az az OTG kábel van, amit tavaly májusban a CC webshopban rendeltem (12 cm), de azzal nem működik. Ha motoros idő lesz elugrok majd Győrbe, kipróbálni a kábelt, de addigra valószínűleg kapnak a CC webshopban a rövid és vastag kábelből.

13
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 07. - 20:46:36 »
Csendben kérdem, hogy sopromba nincs egy telefonos bolt, ahol ha bemész magad is kitudod próbálni  ;h  ;x
Csak azért kérdem, mert többségében csomagolás nélküli és Te magad is kitudod próbálni
Jogosnak tűnő kérdés, de már leírtam, hogy hét különböző kábelt kipróbáltam és nem működtek. Az általam most kért kábel ConCorde kábel, ilyent Sopronban sehol sem találtam. Ismétlem már minden lehetséges dolgot kipróbáltam, sőt nem kevés pénzembe is került. Talán valaki segít, ha nem, az sem gond, akkor megrendelem. Köszönöm a reagálásod, sajnos nem oldotta meg a gondomat, tevékenységedet ettől függetlenül nagyra értékelem.

14
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 07. - 19:54:30 »
Egy rendhagyó kérés budapesti fórumtársaimtól,  ha valaki közel lakna a JóÁron Online Webáruház és Szaküzlethez (1162 Bp. Rákosi út 132.) kérem nézzen be az üzletbe CC5700-al és próbálja ki a mellékelt linken található http://www.joaron.com/tablet-pc/concorde-micro-usb-otg-kabel-432.html OTG-USB kábelt, hogy működik-e az OTG funkció a telefonnal. Felhívtam az üzletet, az eladó szerint a kábel 107 mm-es és a Rokee tablethez való. A kábel 1900.-Ft+1200.-Ft szállítási költség, nem szertnék többedszerre az ablakon feleslegesen pénzt kidobni. Sopronból költséges lenne, csak a próba kedvéért odautazni. Tehát senkinek nem szeretnék kellemetlenséget okozni, ha estleg valakinek pont útba esne....Köszönöm. ...

15
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 07. - 08:45:44 »
Csak egy szösszenet az OTG kábellel kapcsolatban, talán mást is érdekelhet. Adminisztrátor tájékoztatása alapján (hsz# 1120) a CC webshopban ismételten megrendeltem a kábelt, de nem jártam sikerrel, mert az ajánlott kábel nem kapható, talán egy hónap múlva ismét elérhető lesz. Telefonos érdeklődésemre készséges tájékoztatást kaptam, illetve rendelésemet törölték (az admin által ajánlott cikkszámú OTG kábelt már tavaly májusban megrendeltem, de nem jó a CC5700-hoz, tehát a megjegyzés rovatba mindenképp rögzíteni kell a telefon típusát és a 100 mm-es hosszúságot). Csak javasolnám, hogy a CC webshopot üzemeltető az OTG kábelek kompatibilitási listáját aktualizálja, így az eladói és vevői oldalon is sok bosszúságot megelőzhetne, hiszen a jelenlegi állapot nem túlzottan vevőbarát.
Köszönöm CC.

16
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 06. - 18:15:57 »
Véleményem szerint egy magánlavelezés részleteit nem etikus nyilvánosan megosztani./kivéve ha írója erre külön engedélyt nem adott/
A cég munkatársa előfordulhat, hogy napi sokszáz levele közt elfeledett válaszolni, de ezért bitófára húzni?
De előfordulhatott az is, hogy azért nem válaszolt mert nem tudja mire válaszoljon egy esetlegesen spamszűrőbe került -elkallódott levélből.
Érdemes ismét feltenni a kérdést ;)Igyekszem válaszolni OTG kábel tekintetében:

A ConCorde SmartPhone 5000 és ConCorde SmartPhone  5700-as telefonknál  a ConCorde a  tab rokee tablet készülékhez is adott microUSB-s OTG kábelt ajánlja.

Ezt a terméket a ConCorde webshop nem azonosítja a  02-05-5615 cikkszámú terméket megfelelően. A SmartPhone termékekhez a 100mm-es változat a megfelelő, webshop rendelésnél ezt megjegyzésben rögzíteni kell.
Köszönöm a választ, intézem a rendelést. Hajdu úr és köztem úgy gondolom, hogy nem magánlevelezés folyt, egy cég képviselőjét kerestem meg hivatalosan! Természetesen kértem korábban engedélyt a levelezés részleteinek a fórumban való nyilvánosságra hozatalához, az engedély kérését Hajdu úr nem tartotta szükségesnek, hiszen a fórumot is érintő kérdésről szólt. A fórumban az ide vonatkozó idézet megtalálható. Kérem mindezeket figyelembe venni állásfoglalásánál. További sikeres szakmai tevékenységet kívánva és megismétlem, hogy a ConCorde Kft. tevékenységet továbbra is példásnak tartom!
 

17
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 06. - 00:31:47 »
De mondjuk (és kérlek ne haragudj meg) ez annyira buta kérdés, mivel a CC saját OTG kábelt kínál a saját boltjában (illetve az edigitalban is megtalálható ConCorde OTG kábel néven). Ennél egyértelműbben szerint nem lehet, bár igaz, visszaírhatták volna, hogy "nézz körül a webshopban", de az megint lekezelőnek érezhetted volna.
Talán bölcsebb lett volna hallgatnod, itt a fórumban többször is leírtam, hogy a CC5700-at és az OTG kábelt is a CC Webshopban vásároltam, telefonon és e-mailben is rendszeresen, folyamatosan kapcsolatban álltam a CC illetékeseivel. A hsz sértő volt számomra, előbb olvass utána vagy kérdezz, a stílusod olyan "maidenes". Kímélj a jövőben a hasonló "intelligens" hozzaszólásaiddal. A fórumnak is árt az ilyen hozzáállás.

18
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 05. - 18:51:06 »
Az inlogikus most azonnal kell a valasz hozzaszolasokra gondoltam. Vegulis egy cegnel nincsennek unnepek.

Sajat tapasztalat:
Eddig a CC vrlem mindig korrekt volt es gyors!
Az OTG kabel nekem mukodik. A szoft stabil.
Ennyi. Sajnalom hogyha valakit bant ha van elegedett 5700 tulajdonos is.
A CC korrektségével nincs gond, az általa forgalmazott termékkel vannak gondok. Amit említettem, az nem légből kapott, e-mailemre, ami az alkalmas OTG kábel rendelésere irányult, a mai napig nem kaptam választ, azért 30 nap alatt illene valamilyen tájékoztatást adni.
Ebben a hozzászólásban nem is ezt akartam érinteni, hanem azt kérdezném Tőled,  hogy milyen OTG kábelt használsz, illetve hol szerezted be. Köszönettel.......

19
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 05. - 11:56:57 »
Sziasztok.

Sajnalattal olvastam a rengeteg ertelmetlen hozzaszolast. Sajnos minden gyartonal elofordulnak hibak. Amiben a CC szerintem sokkal tobbet nyujt mas gyartoknal hogy azonnal a cegtol kaphat az ember informaciot illetve az illetekes emberektol es nem csak ugyintezovel beszelhetek.

Ha valakinek kerdese van ajanlanam a CC telefonszamat. Mindig keszsegesen valaszoltak ha kerdesem merult fel.
A szerviz pedig gyorsan es segitokesz mindig.

Sajnalattal olvastam a negativumokat.
Remelem mindenki megoldast talal a problemajara.
Boldog uj Esztendot mindenkinek!
Akkor ezek szerint értelmes hozzászólás csak 27 darab van a fórumban, amelyek hozzád kacsolhatóak?!!!! Egy kicsit sajátságos ez a felfogás, nem baj az, ha a gondok is előjönnek, ez más fórumokban is így működik.

20
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2014. Január 02. - 11:55:14 »
Csak amikor én vettem, még nem volt fóruma.

B.U.É.K. mindenkinek.
Nekem is csak a szerencse segített, hiszen a 4 GB-at akartam megrendelni, de valahogy ráakadtam, hogy kiadás előtt a 8 GB-os CC5700. A 8 GB-al is van épp elég gond, csak nem mindenki vallja be!

21
Concorde Smartphone 5700 / Re:Általános kérdezz-felelek
« Dátum: 2014. Január 02. - 10:02:23 »
Ezerszer le lett már írva, mi nem vagyunk CC-sek így tőlük hivatalos választ nem fogsz kapni a CC-nél meg jelenleg leállás van (lásd. rstwingo).
Sajnos nem túl "rózsaszínű" a valóság a levelezést, illetve a válaszokat illetően. A következő levelemet 2013.12.02-án küldtem Hajdu úrnak:
"Kedves István

A ConCorde belső munkatársai felé történő levelezést nem terhelhetem az
ügyfél vállára.
Mivel hozzám intézte kérdését az "egykapus ügyfélkezelés" jelmondat
értelmében nekem kell végigvinni a folyamatot.
Viszont a webáruházunkat külső cég programozza így velük az egyeztetés
lassabb.
Műszaki fejlesztőként viszont azonnal látom, hogy nagy valószínűség szerint
rossz az az OTG kábel amit kapott.", a levél lényege a mai napig nem működő OTG funkció volt. Választ a mai napig nem kaptam (nesze neked egykapus ügyfélkezelés, érdemes elolvasni az Admin ide vonatkozó korábbi reakcióját is, szintén az egykapus ügyfélkezelésre oktatott ki). Az OTG a szeptemberi romommal sem működik, lassan már 7 különböző OTG kábelt próbáltam, sőt a neten talált leírás és képek alapján kb. 6 cm-re rövidítettem a CC-nél rendelt OTG kábelt (Hajdu úr 100 mm-es kábelt írta működőképesnek, illetve a system-s.com System-S OTG Adapter 90º Angle adapterét is megrendeltem-talán 3-4 cm-, de semmivel sem indult el az OTG funkció.
A másik dolog, amiért elfordultam a CC-től, hogy én is úgy kezdtem a varázslatos kínai telefonvilágba merülést, hogy a CC-nél rendelt C5700-at vissza kellett küldeni cserére, bánta is 2500.-Ft postaköltségem. Nem akarom tovább ragozni, mert kinéztem magamnak  CC6300-at, de az irreális ára miatt elvetettem ezt a gondolatot. Figyelembe véve a CC szoftverkezelését, az egykapus ügyfélkezelést, meg a többi gondot, vettem magamnak egy Samsung Galaxy Note 3-at, amely remekül megy, nem kell tökölnöm a GPS funkció miatt, simán viszi az OTG funkciót stb. Az ára (140.000.-Ft) nem mondható olcsónak, de ezért a pénzért nem a visszaküldéssel kellett tökölni! Nem adtam el a CC5700-at, mert a fiam örökölte, ő elfogadja a hiányzó OTG funkciót (én nem szeretek ésszerűtlen kompromisszumokat kötni).
A fentiek ellenére javaslom továbbra is a CC5700 megvásárlását, de a reális értéke nem éri el az 50.000.-Ft-ot, alapvetően az elavult hardware kapcsán. A fórumban minden segítséget megkaptam, ezért ismételt köszönet. Elnézest a hosszú hsz miatt, de egy kicsit felgyülemlettek bennem a dolgok, illetve vártam, hogy a CC reagáljon az OTG kábelre és funkcióra vonatkozóan,  válasz nem jött, a harminc nap eltelt, a többit Rátok bízom. .... Boldog új esztendőt minden kedves fórumtársamnak!

22
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 06. - 11:07:26 »
Nagyon köszönöm az infót. Már fent is van a cwm!!  ;d

Már csak azt kérdezném, hogy ezek szerint a mentést is a frissítéshez hasonlóan kivett aksival kell elvégezni?? Köszi!!!  :)
Szívesen, ügyes vagy.

23
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 06. - 11:06:12 »
Megint én. A frissítés sikerült teljesen, köszi a sok segítséget!!!!!!!!!!  ;q

Üdv, Atti
Gratula ;k

24
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 05. - 13:33:13 »
Sziasztok!

Sajna nem tudom a drivert úgy feltelepíteni XP alatt, ahogy a leírásokban és a képeken van, mi lehet a hiba:
S a CWM telepítés is az alábbi hibaüzit küldi:
Nem merem addig folytatni, míg az alapok nem jók.  :)

Köszönöm előre is a segítséget!!

Üdv, Atti
A cwm-et a droid tools 4.2.8-al tedd fel, root gombbal indítod, telefonon engedélyezed a supersu hozzáférést, belépsz a recovery telepítésbe, azt hiszem a középső a telefon, azt jelölöd be és a felugró ablakokat igennel zárod. Nekem ez simán ment, köszönet ordog1015 fórumtársunknak.
Remélem jól emlékszem,  próbáld ki nyugodtan.

25
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 03. - 11:26:06 »
Kérjük a kedves fórumtársakat, hogy vegyék figyelembe, hogy a ConCorde Elektronik  Kft. nem egy személynév, hanem kellő számú szakképzett kollégák csapata.
Felesleges az ilyen nevesítés, ugyanis cégünk az auditált minőségbiztosítási rendszerében leírt munkafolyamatok szerint nem személyhez kötött, hanem szervezetekhez kötött feladatokat végez el.
Ezért van info, van support és van szerviz is, valamint az admin neve mögött is többen sorakoznak.

/Ez épp azért van ha valaki épp szabadságon van vagy beteg, hogy emiatt ne legyen feladat-torlódás./
Megértjük, hogy jobb munkaszervezési módszer alkalmazása szükséges, csak egy gondom van: az elérhetősegek rovatban technikai segítség nyújtás rovatban Hajdu úr elérhetősége van megadva (név,  e-mail, illetve már telefonszám is), esetleg aktualizálni kellene az elérhetőségeket.
Nem áll szándékomban munkaszervezési, vagy egyéb dolgaikba beleszólni, csak azt kérem, hogy egy olyan elérhetőséget adjanak meg, amely segítségével orvosolhatjuk gondjainkat, persze amit vásárlóként elvárunk, az a bürokráciamentes ügyintézés. Eddigi tapasztalataim a céget illetően jók, bízom abban, hogy ez nem változik továbbra sem. Köszönettel.

27
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 02. - 21:59:49 »
Nekem is volt ilyen hibaüzenet, de másik Flashtool megoldotta.
Akkor jó a feltételezésem, de nem tudok linket adni, valaki legyenszíves linkeljen be egy friss flashtoolt a fórumtársunknak. Köszönöm.

28
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 02. - 19:46:21 »
Szia!

Ezt irja ki :572B10A0 in module FLASHTOOLLIB.dll
Valami ilyenre emlékezem, de nem vagyok biztos ebben, nekem egy újabb flashtoolt kellett használnom, mert az enyém elavult volt.

29
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 02. - 14:31:51 »
Akkor valószínűleg ezért.
Hajdu úrnak nem írtál e-mailt, a romkompatibilitással kapcsolatban? Esetleg ő tudna szakszerű választ adni.

30
Concorde Smartphone 5700 / Re:Gyári romok topikja
« Dátum: 2013. December 02. - 14:27:07 »
Nekem sose jött be a miui. Kipróbáltam, de...

Neked fent van a szeptemberi rom?
Igen, szerencsém volt, simán felment (8 GB, fehér telom van a CC5700-ból).

Oldalak: [1] 2 3 4