Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - eFeMeR

Oldalak: [1] 2
1
He esetleg még jár erre valaki. Akkor érdeklődnék,hogy melyik rom most a legjobb erre a stickre, mert most halt be teljesen a neo 1.9A

2
Nagyon szuper minden feltettem a dorimanxot. Viszont van egy kis problémám.Most már a cc és a s2 vel is tudok moutolni ez szuper viszont hiába van 1tb nsa310 ha a torrentnél megadom letöltési helynek a kliens 0 GB szabad helynek érzékeli ezért nem tudok közvetlenül oda tölteni csak, ha máshová letöltöm és utána áthelyezem oda.
Hogyan lehetne rávenni a CC-t vagy akár a s2 hogy a ttorrent közvetlenül oda töltsön le? Van erre esetleg lehetőség?

Ja és mennyire éremes állitani az usb töltési szintjét, hogy gyorsabban töltsön usbről.

Nagyon köszi a rengeteg infót és segítséget.

3
Nagyon szépen köszi  ;q Tudom nem teljesen ide való,de látom ott is játszik az S2 akkor melyik kernelt ajánlod a XWMS2_NeatROM_SuperLite_v2.6 rom van fent és természetesen van cwm :) linkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2421924 Valamint néztem van új Neomode,de én még kivárok jó ez a 19a a maga 17440 pontjával. Kellemes hétvégét.

4
Köszi ;) Milyen beállitás lehet a ludas kb 6 eszköz van állandóan rajta. 3 lapitopi 1ledtv 3telefon ja meg a nsa310 nomeg cc kütyü :). A router nem 1 ász 150M Wireless Lite N Router
Model No. TL-WR740N. Nekem fogalmam sincs. Gondolom a csatolás is kernel függő, mert a párom I9100 telcsivel nem tudok moutolni mert valami cifs.ko hiányol

Ha kernelt cserélek elég azt megadnom a flashtoolban. Pipa és flash vagy újra kell huzni az egészet.

5
Én sem értem mi a bibi. Ha hotspotal csatlakozom akkor a 192.168.43.106port 2302 ipvel megy mind a két telóval, de igy nincsen netem. Viszont a kütyü ipvel 192.168.1.105port 2302 nem csatlakozik sehogyan :(
Jelszónak bármit megleget adni a szerveren belül? Mert eddig nem is néztem, de a pontok ott voltak ;D.
Igazából a billentyűzet miatt lett volna érdekes, de szerintem inkább beszerzek egy jó kis wifis touchpados billentyűzetet. Csak akkor megint egy kütyüvel több lesz a lakásban :-\
Azt sem értem, hogy a saját RKremote controll v2.0.2 appal sem müxik a dolog pedig az a rockchip saját apja.
Tudsz valami jó cpus appot ajánlani amivel ez a cc szépen fut én a no frills használom, de igazából nem tudom hogyan állítsam be, hogy gyors és stabil legyen a kütyü. Nekem ezek a ondemand,userspace,performans valamint I/O ütemező cfq,noop stb nem mond semmit. Valamint mi a jó a minnél alacsonyabb min cpu freki vagy mehet a magasabb. Mivel ez nem telefon itt annyira nem számít az akku merülése ;D

6
Honnan szedem? Kb. 4 éve droidozok, 3 éve van Zyxelem (210, 310) és lassan 2 éve miniPC -m. Volt rá elég idő, hogy ragadjon valami a koszon kívül.  :)
Telepítettem, kipróbáltam. Neomode 1.9a -n biztos, hogy működik. Bár eddig nekem mindenen működött. Ami még érdekes, hogy megy router nélkül is (másképp ki sem tudtam volna próbálni, mert ahol a kütyü van, oda csak a lan jön be). Ehhez a telón kell indítani egy hotspotot. Persze ilyenkor a teló netét használja, úgyhogy ez inkább csak vészmegoldás. Egér működik, kattintás működik. Böngészőben, beállításmenüben tudok scrollozni. A bevitel is megy a teló billentyűzetéről, de az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP nem jött össze. Valószínűleg az a bibi, hogy a telón Anysoft van, ami viszont a kütyüre nincs telepítve. A gyári billen pedig Anysoft néhány karakterének más a keykódja. Ha van valami extra kérés, akkor azt még tesztelhetem. Csak azt ne kérd, hogy csináljak profilképet játékvezérlőhöz!

Köszi az infókat. Úgy néz ki nekem ez a telcsis irányítás a keresztem. Megvettem a droidmote servert és fent is van a cc kütyün de 2 telefonal is próbáltam és nem müxik :( pedig azt a ip adom meg amit a tv kiir a server és a port is u.a. (the server is not reach-enter search or select a valid ip andress) hibaüziket kapok. Elolvastam mindent a busybox minden eszközömön fentvan.
A másik a cwm fentvan és müxik is csak azt felejtettem el, hogy a tvm nem érintőképernyős ::) Valamint csak wifis egérel használom egyenlőre a cct.Nincs véletlenül olyan cwm amit egérrel is lehet használni?
Egyenlőre a magyar Reini reboot appot használom ;)

7
 :D

Még mindig az a próblémám, hogy 1,2-1,6 Mhz között fut a stick 720 kernelel, ezért hosszú távon melegszik és belasul. Te melyik kernelel használod a Neomode 19a. Mert tudom , hogy te is 720 kernel hívő vagy.v ;)
Amit itt a fórumon belinkeltél cwm recovery mehet rá? Utána már innen is fel lehet rakni romokat (zip)

8
Honnan szeded ezeket a dolgokat :D Pont ilyenen törtem magam,hogy hogyan tudnám csatolni a cc-hez a NSAt. Bár a moutmanagerel nem sikerült összehozni, de a cifsmanagerel simán és sokkal egyszerűbben sikerült. Köszi a tippet ;d
A droidmote én is néztem,de ha jól veszem ki hozzá 2app kell az ingyenes cilent(irányítás-telefonra) és gondolom a ccre kell telepíteni a fizetős servert ;) Vagy rosszul gondolom? Van rá gari,hogy müxik is,mivel kipróbálni nem tudom csak,ha megveszem.

9
Nem néztem benchmarkot, de úgy tudom, hogy ez a procifreki fixálás csak a gyári kütyüket érinti. Ha a romot és a kernelt is customra cseréled, akkor helyreáll a rend.
A ramhasználat miatt sem aggódok. Szerintem a böngészés elég ramzabáló tevékenység. Felraktam a Firefoxot, aztán még néhány addont. Minden a legterhelőbb beállításon van. Asztali kliens mód, javascript, képek, flash. Több, mint tíz órát ment a böngésző, leállítás nélkül, aktív használattal, sok flash videóval. Meg se kottyant neki.
Úgy tűnik, hogy a flash működik úgy is, hogy nem rendszeralkalmazás. Érdekes, hogy ebben a Neomode romban is ott van a fájl, kiterjesztés nélkül. Nem tudom, hogy ez miért jó. De ha telepítve van a Dolphin, vagy a Firefox, akkor a Play alkalmazásban meg kell keresni a Dolphin Jetpack kiegészítőt (egyébként érdemes telepíteni is). De a lényeg, hogy ahol a tulajdonságait írja a Play, ott van egy link. Azt kell megnyitni és rákattintani a megfelelő Android verzióra. Ez a megfelelő flashplayer letöltési linkje. Le kell tölteni és telepíteni. Aztán rákattintani az alkalmazás menüben és kiválasztani a böngészőt. Megnyitja, és "ha szükséges" -re van állítva a böngészőben a beépülők engedélyezése, akkor rá kell kattintani a böngészőben megjelenő ikonra. Onnantól él a flash támogatás.

Buék!

A neomode 19.a van fent és azon  megy a proci 1200-1600 között a flasht már rég megoldottam, de köszi a segítséget. Téged mindenhol meglehet találni :) karira kaptam egy NSA310 és az ottani forumban is beléd botlottam :).
Viszont mivel még nincs billentyűzetem és elvileg nem is akarok, még mindig nem sikerül megoldanom, hogy a telót használjam hozzá. Van egy Samu galaxy mini amiben még kártya sincs csak a gyerekeknek van otthon és egy komolyabb S2 GT9100 de egyik sem ismeri fel a kütyüt a rkremotecontroll v2.0.3 is feltettem, de ez a ehomemedia sehogy nem jön össze. Hogyan lehetne összehozni, milyen app ami esetleg müködik is vele. A NSA olyan szépen eltudom inditani és letudom állítani a telókkal viszont a távírányitást még mindig nem sikerült összehoznom.
Valamint, ha esetleg tudod, bár megoldottam máshogy (TC+MXPlayer) de a ehomemediában látja a NSA és le is játszik, de nincsen hangja a filmeknek (ráadásul szépen akadásmentesen) mi lehet a próbléma? Mivel, ha az MXPlayerel játszom le nincs ilyen próblémám.

Előre is köszi.

Ha esetleg előbb találkozol egy jó custom rommal a CC-hez légyszí ne tartsd vissza linkeld be ide. Egyenlőre én is a Neomode 19a használom :) mondjuk még a cwm nem tettem fel, de azt majd egy olyan romra akarom amit 1 hónap után nem akarok újrahúzni:)

10
Szuper :)

Remélem lassan elérünk egy majdnem tökéletes fw erre a cc-re (mk802IV) is.
Mondjuk érdekes, hogy a adobe flash nem került bele és hogy a cpu min 1200-1608 mhz dolgozik bár ezeknél a stickeknél nem gond a fogyi.
Nekem még mindig probléma , hogy több mind 1gb memóriát használ normál használat mellett.
A gyári fw 1922 MB áll rendelkezésre itt "csak" 18.. valamennyi.
Várom az opimalizált mkIV cuccost.

11
Érdeklődnék, hogy valaki rakta már fel a stickjére a NeoMode 1.9a ap6210 fw.
Nekem a 1.7 van fent most és volt már fagyásom. Csak érdeklődnék érdemes-e váltani vagy nem?

12
Tökéletes nincsen, de messzemenően pill. ez a legjobb rom a AP6210 stickekhez.
Gyors és rengeteg + funkció van benne. Úgynéz ki a videó lejátszás is megoldodott nagyon szép képe van MX playeren és akadásmentesen fut még a full HD (1080) DTS hangsávos videó is. Sima lejátszókkal is szépen fut minden. Eddig nem sikerült megakasztani a rendszert.
Nagyon igéretesnek tünik. Persze várom az illetékesek véleményét is ill akik komolyabban tesztelnek.
Én felhasználói szinten nézem a dolgokat.

Nálam ajánlott a neomode hybrid Rom 1.7 AP6210  CC401BT stickekhez természetesen mindenki csak saját felelőségre. A zip fileban minden benne van nem kell külön keresni semmit.
Külön lehet hozzá rendelni a paraméter fileokat attól függően mekkora belső tárhelyet szeretnénk :)

Az eszközt nexus 7 azonosítja ezért a playről mostmár elég sokmindent lelehet tölteni amit eddig kompatibilitási probléma miatt nem engedett :)
Nagyon jó benne a wizard beállítóvarázsló amit később a tábletgép adatainál is beállíthatunk, ha az elején átugrottuk.
A kernel verzió 2013 szep 4. a szoft pedig 2013 10 10 vagyis elég friss a rendszer :)

13
Már régen  foglalkoztunk a dolgokkal :)

Csak érdeklődnék, hogy a neomode 1.7 fel lehet-e rakni vagy ez sem kompatibilis mint az 1.3

Mert szeretném kipróbálni :)

http://www.freak-tab.de/neomode/NHR_17_20131012.zip

Itt a fórumtéma: http://www.freaktab.com/showthread.php?7489-NEOMODE-HYBRID-ROM-1-7-MK802IV-UG007B-CX-919-MK809III-and-others-with-AP6210

14
Ez a MK809III kisértetiesen olyan mint a CC401 bt.

Érdemes megnézni a #111. hozzászólástól a dolgokat :)

http://www.freaktab.com/showthread.php?6028-MK802IV-New-Wifi-Chip-AP6210-Neomode-Custom-Rom-Version-1-0/page6

15
Igen olvastam a hozzászólásodat a freaktabon :) A gyári visszarakása a Bachtoolal sem segített?
Elméletileg neotv a hétre igért valami frissítést.
Bár nála is több rom fut engem igazából a Neotv Hybrid érdekelne mert az nagyon jó volt minden wifi is ment mint villám stabilan egyszer sem dobta el és olyan kapcsolatot is látott amit eddig nem. Csak a videólejátszás volt halott sajnos :( Strauzo kernelével ez megoldodott viszont a wifi és bt elszállt sajnos. Ezért örülnék egy mondjuk ap6210 strauzo kernelnek vagy valami hasonlónak. :)

Ugye nem csak a Play létezik :)
A boatbrowsert sem tudtam letölteni , de megoldottam máshogy :)

E-robot: http://dl.papktop.com/2013/07/E_Robot_1_10.apk

http://dl.papktop.com/2013/07/E_Robot_1_11.apk

17
"Ezek szerint Te úgy látod, hogy Strauzo úgy oldotta meg, hogy rákényszerítette a rendszert az állandó képfrissítésre?"

Szerintem igen :) Nem zavaró főleg, ha teljes képernyőn nézed.

Nem Ap6210 és nincs wifi, csak kiváncsi voltam, hogy müxik-e a dolog. Most mivel elméletileg megoldható a próbléma várom a hivatalos ill akár a nem hivatalos verziót (ROM ot). Én kitartó ember vagyok "még" nem vittem vissza.
Ez az első CC termék amit vettem de....., hadd ne ragozzam egyenlőre tovább :)

Ezért előre megköszönöm, ha valaki tud egy jól müködő AP modulos custom vagy bármilyen firmwaret a CC kütyühőz. Ez a neotv nagyon jó lenne egy müködő AP kernelel :)

18
Na ez a fickó tényleg megcsinálta :) akadás megszünt ügyes srác. Bár hasonlit a te elgondolásodra, mert a képernyő bal sarkában ott a 1-2 pixel ami vibrál először meg is ilyedtem a sötét képernyőnél, hogy pixel hibás lett a tv-m, de a pixel ment a képarány váltásnál :) vagyis szándékosan van ott :)
Na a végén csak sikerül valamit alakítani. Viszont számomra azért érdekes, mert ez júliusi dolog tehát a megoldás, még ha nem is 100% azért alakulóban van. Köszi még1szer, hogy felhívtad rá a figyelmet :)

19
Igen köszi elég érdekes.
Ha jól veszem ki akkor mehet a Neotv 1.0 ezzel a Staruzo kernelel és megszünik a filmakadozás?
Na akkor ha lesz egy kis időm felnyomom naon kiváncsi vagyok rá. Vagy esetleg te esetleg más már megtette akkor szívesen fogadnám a kritikákat :)

20
Nem is akartam :) ez a neo naon bejön : http://www.freaktab.com/showthread.php?6029-MK802IV-New-WiFi-Chip-AP6210-CX-919-Podoor-T518-MK908-NEOTV-HYBRID-ROM-Version-1-0&p=80176#post80176
Csak kár, hogy a film nem megy viszont ha a system file kicseréled erre: http://blog.w2comp.com/2013/06/custom-firmware-of-rikomagic-mk802-iv.html akkor minden müxik elég jól.

A teljes fw innen tölthető: https://www.dropbox.com/sh/wgwj0yl80gsak38/4sQ3Q6zZXU/FW_CC401BT_MK802IV/Custom_AP6210_eFeMeR Tesztelésre vár :) Nálam az alap lejátszoknál nem volt hang Mx player sw decoder volt viszont akadt a hw+ viszont látványosan jobb volt és hang is volt.
A RKAndroidTools 1.37 lehet felnyomni mind a 8 helyre pipa betallozni mindent a megfelelő helyre Run is mehet is. Természetesen reset gomb gémkapocs benyom katt majd otg usb PC csatlakoztat :)
Természetesen csak keresem a megoldást én is , de még nem találtam. Nagyon sajnálom, hogy elvérzett a NeoTV viszont sajnos a w2comp csak rtl8818 firm. Lehet a 2 ből kéne valamit összehozni. Ki tudja :)


21
Na kipróbáltam egy két FW. Persze a filmakadás próblémára egyik sem jó :)
A legújabb 20130905 1080p firm csak 1,4Ghz engedi futtatni a rendszert és nagyon melegszik.
Az eddig legjobban tetsző FW a NEOTV HYBRID ROM Version 1.0 http://www.freak-tab.de/neomode/NEOTV%20HYBRID%20CROM%2020130724%20MK802IV%20PODOOR%20T518.zip de mily meglepő ezzel a filmek még csak el sem indulnak csikos vagy fekete képernyő és fagyás. Viszont minden más szupi még a wifi is erősebb és stabil szépen gyorsan fut a rendszer.

22
Üdv!
"Sőt a más fórumokon istenített Tronsmart egyszerűen egy fos, a Riko termékek magasan felettük járnak."
Ezt így a meglévő probléma tükrébem kijelenteni, elég fura dolog.
Arról mondjuk nem olvastam, hogy akadozna video playback közben.
Amit továbbra sem értek, az az, hogy egy ismert problémával folyamatosan megy tovább az értékesítés.
Nem tudom, hogy mondjuk egy auto esetében is így menne-e: tudjuk, hogy  néha fog a fék, néha nem...

Ez igy igaz nem azt irta, hogy a CC termékek hanem a Rikomagic nem mind1, mert ugyhallottam azokkal ilyen probléma nincsen :)

23
Kérlek olvasd el ismét mit írtam:

"Ugyanazon 401 BT miniPC ugyanazon firmware mellett van olyan pendrájv amivel akad és van amivel NEM!"

De ha mindenáron a te mondatoddal akarod használni:

"Nem tudom, hogy mondjuk egy auto esetében is így menne-e: tudjuk, hogy  fog a fék, de nem mindegy milyen a fékbetét amit beteszel."

Ez rendben is volna csakhogy akkor visszahivják az összeset attól függetlenül, hogy van ami állítólag jó.
Itt az a helyzet, hogy a cseredarab is ugyanazzal a hibával fut. Ergo akkor legalább letesztelem és úgy adom ki hamár a kuncsaft vette a fáradságot és visszavitte. Én is várom az esetleges probléma megoldását.
Azért arra is kiváncsi lennék X db mennyi állítólag jó ill. mennyit vittek vissza a hiba miatt. Egyébként kár ragozni attól a problém még problém :) Szerintem sokan kiváncsiak mi lehet ennek az oka. Tényleg tipushiba vagy a gyártás során előfordult hanyagság az oka lsd. Zaklatás :) Szerintem senki nem állította, hogy a CC nem foglalkozik a problémával csak szerintem annyira nem izgatja:)
Amúgy mielőtt piacra dobnak egy normális terméket előtte letesztelik. Azt nem hiszem, hogy pont a tesztdarabbal nincs probléma. Remélem azért legalább 100 ból egyet letesztelnek :)

24
Én ezt egy kicsit másképp látom. MXplayert használok és telepítve van az a bizonyos XDA -s kodek is. Minden sticket egy dokkolóban használok. Ennek akár két helyről, párhuzamosan is adhatok tápot (vagyis 2x2A ). Azonos az összes többi elem is (monitor (DVI), lan adapter, mikroSD, háttértár, stb. ). De ilyen akadozást nem tapasztalok az alábbiakon:
MK808 (ez a CC201), Imito MX1, MX2, Riko MK802 IIIS, Measy U2C.
Csak a CC401BT -n. Az igaz, hogy ezek közül csak a 401, ami 3188 -as, a többi (az egyébként sokkal gyengébb) 3066 -os. Lehet, hogy az akadás csak a 3188 -asokra jellemző, de amit leírtam, az sztem kizárja az egyéb összetevők hibáját és az adatátviteli képességről szóló mesét is.

Igen valószínű kicsit összetettebb a dolog. Csak jó lenne tudni, hogy ismerik-e a próblémát, mert nem egyedi esetről beszélünk. Az enyém is laggol csak elviselhető mértékben. Mivel irtad, hogy csak a cc vel van ilyen gond ezért hiába lesz rkm új fw azzal sem fog javulni ez a "tipus hiba" Már az is érdekes, hogy van tesztje és ott erről érdekes módon nem beszélnek :) Azt nem hészem, hogy 4mag és 1.6GHz nem elég vagy a GPU órajel kevés? (400mhz). Esetleg ezt lehetne orvosolni valamilyen progival. Én még nem találtam mivel a fellelhető cuccosok nem támogatják a rockchip procikat. Csak az nem tiszta, ha más márkájú u.a a belbecsű készüléken miért nem tapasztalható ez a hiba?
Én is sokat filmezek és ne kelljen már átdugni a külső winyót a cc-ből a tv-be mert az tökéletesen játszik mindent. Igazából a player választás is segíthet, de már annyira megszoktam, hogy nagyon nem látok különbséget a Mobo, Dice és Mx Player között:)

25
Nem csak a CC lehet gond. Kipróbáltam más eszközön is konkrétan egy samu plazmán amin csak 1 usb van. Na mostmár tudom, hogy miért ideges annak akinek ennyire laggol. katasztrófa volt a látvány.
Az én led tv még a full hd mkv sem akad ennyire, sőt teljesen élvezhető.
Az sem mindegy melyik hdmi-be dugtam ott ugyebár volt választási lehetőségem :)

Lehetőleg a usb/dvi és a hdmi/dvi csatlakozóba dugjuk a kütyüt. Valószínű a CC kicsit érzékenyebb a nem megfelelő feszültségre ezért van akinek nincs baja van viszon akinek rengeteg.
A RKM felrakása sem segít. Bár szerintem a R-BOX jobb volt. Jut eszembe valahol lehet válogatni vagy esetleg van R-BOX gyári rom mert csak rikot találtam abból is az egyik maiden ált. linkelt a másik a riko gyári oldali 1080 rom.
Szerintem sokat segít, ha megfelelő lejátszót választunk bár azzal sem lesz tökéletes.
MX Player jó választás, de lehetőleg töltsük le az egyedi codecet hozzá és azzal használjuk :)

26
Már kezd elegem lenni ebből a driver mizériából. Ugyan elvileg minden drivert felrakot és ugyebár sikerült is rootolni. mégis nem stimmel valami, mert a RKBatchTool és az RKAndroid tool sem akarja felismerni az rockchipusb devicet :( hiába probálom neki megadni kézzel mindig a szar microfos driverét akarja használni és azt irja nincs megfelelőbb driver :( Hogyan tudnám rávenni hogy ne a disk.sys és a partmgr.sys használja gondolom itt rockusb.sys nek kéne lennie.

Kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_9_24_rqpi8ouzmd.jpg

27
Beállitások— Webtartalom—Flash beállitás—  Mindig bekapcsol.
De én maradok a boatnál az tényleg hasit :D

28
 A hivatalos Rikomagic oldalról :)

http://www.rikomagic.co.uk/support.html

29
AP moduloshoz most ez a legujabb fw?

http://www.sendspace.com/pro/dl/3dv821

és ha jól sejtem ez 1080 kernel?

Ez pedig a RTL8188 Moduloshoz jó:?

http://www.sendspace.com/pro/dl/qluto9


30
Érdemes frissiteni?  Mi változik? Esetleg a filmlejátszás lag probléma orvosolva. Wifi kékfog nem megy el. Mert nekem a wifivel nem volt gondom a rákötött M2 protable külső merevlemezre 3 Mb /s tölt ;ú

Oldalak: [1] 2