Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - dadmike

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
1
én már próbálkoztam ilyennel,hogy az én mentett gyári romom e-mailben zip-ben elküldtem fórumtársamnak,de nem működött nála,hiába egy és ugyan az a hardver és a szoftver is,bulid szám,kernel minden stimmelt is.... ilyen módon egyik telóról a másikra,nem fog működni.... ne kérdezd miért.. vidd be a cc-hez,szoftverfrissitésre,én is azt tettem anno. helyben megcsinálják 20 perc alatt,meg is várhatod... addig iszol egy kávét,ott a váróban az automata : ) amugy azóta már 2telóm is volt,igaz nem cc.... de többet nem is vennék tőlük semmit.

2
Köszi, az audio profiloknál megtaláltam, már 4 napja megvan a mobil nincs semmi gond vele, szerintem a ZTE kis plus mobilom helyett elég nagy előrelépés volt pozitív irányba ez  mobil. Egyedűl a rezgést találom elég gyengének, a hangya segglyuka erősebben rezeg szellentéskor mint ez a mobil. ;D A gyári tárcsázó helyet tudsz valami jobb helyettesítőt?
  tárcsázót csak egy launcher telepitésekor lehet váltani. nézelődj a play áruházban,vannak nagyon jó launcher-ek és témák :)

3
A képernyőzár csipogó hangját hogyan lehet megszüntetni vagy más hangra változtatni?
A képernyőzár hangját az audio opcióknál, a rendszer menüpont alatt lehet kikapcsolni, ha a pipát kiveszed a képernyőzár hangja elől.  Meg változtatni nem lehet, csak ki és bekapcsolni

5
Nekem is 5500am van,teszi a dolgát,nagyon jó készülék. de túladok rajta. jövőhónapban szert teszek erre az 5580as-ra . :)

6
Sikerült cwm-t tenni erre az 5500asra,valami erre való főzött romot tud valaki ajánlani?

7
És ha megvannak ezek az ebr 1,ebr 2 és ebr1.bak, ebr2.bak fájlok akkor azokkal mit kell csinálni, hova kell másolni?  Backup-ot már sikerült csinálni a droid tools-al. 

8
 Milyenpprogramez és hogyan lehet mmegcsinálni, mert jó lenne így,használni. 

9
nálam az alapértelmezett írási lemeznek a belső tárhely van állítva a másik lehetőség pedig az sd kártya ami nálam 16giga. néhány gyári program ilyen táblagép programok meg e-book olvasó programokat én kapásból kitöröltem mert azok majd 100megát foglanak összességében. ezek ha neked is fent vannak és fölöslegesnek találod akkor te is töröld ki,sok helyet lehet vele spórolni. nálam a térkép alapból le van tiltva mert annak a mérete is csak egyre nő és nem is használom,mert igo-t használok,ha letiltod nem fog tárhelyet foglalni. amit ajánlani tudok,csak azok a programok legyenek fent,amiket tényleg használsz napi szinten,semmi fölösleges program ne maradjon a telón...  nekem össz vissz van 20telepitett programom amit napi szinten használok legalább egyszer. igy van 220mega szabad helyem a belső tárhelyből. azt hagyom így mert a frissítéseket követően nőni fognak az appok méretei. nekem is amit lehet áthelyeztem az sd kártyára. más ötletem nekem sincs.

10
Köszi a választ, főleg Waze-t használom, és első bekapcsoláskor kiírta, hogy kapcsoljam be a GPS-t. Holnap kipróbálom.
Ok .  :)  Én igo-t használok,az offline,nem kell hozzá net.  Ez a legjobb szerintem.   Műholdat is 10 másodperc alatt talál. 

11
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem meg a készüléket, előtte pár nappal a páromnak pedig az 5005 típust. Eddig mindketten elégedettek vagyunk. Azért lett két  különböző mert mások voltak az igények.  Nekem pl. fontos a stabil GPS, és mivel a az 5005-nél panaszkodtak többen rá, ìgy ez is egyik indok volt az 5500 mellett. A kérdésem is ezzel lenne kapcsolatos. Lehet hogy én vagyok a béna, de sehol nem találtam meg a GPS bekapcsolási lehetőségét. Tudna ebben valaki segíteni? Köszönöm!

ui: Leteszteltem az 5500 gyengéjét, a halk hangszórót. Normál módban tényleg picit halkabb az átlagnál de használható, headsettel viszont semmi gond se zenehallgatás, se telefonálás közben.

További kellemes ünnepeket, Petya! Ebben a 4.4es rendszerben nincs külön GPS bekapcsoló gomb. Mikor elinditasz egy térkép appot vagy más navigációs szoftvet, az aautomatikusan bekapcsolja a GPS aadaptert.  És le is kapcsolja azt ha kilépsz a navigációból.   

12
Alkalmazások kezelésében csinálj, egy adatok törlését a kamera app-ban, utána menni fog.
oké, jó lett.  :)  köszi a segítséget.  Ha ilyen van akkor ugyanígy fogok eljárni.   

13
A galéria alkalmazás sajnos leállt...  Ez az üzi fogad tegnap óta ha fényképezni akarok...  Gondolom megjavulna egy gyári visszaállitástól, de ha nem muszály, nem csinálnám.  Alternatív app-al működik.  Google fényképező van jelenleg fent. 

14
Tisztelt Mindenki!
Tegnap vettem egy Cc5500 telefont a győri E-ditalban, sajna nem próbáltuk ki
és a készülék otthon meg sem nyikkant.... Megpróbáltam töltőre tenni, bal felül
piros led világít kb 15 percig azután elalszik a töltő kicsit sem langyosodik....
Vihetem vissza vagy van valkinek valami ötlete?
Üdvözlettel
én is az e diginél vettem a telóm Pesten az Örs vezér terénél.  Nekem 2% volt az akksiba.  De uúgy is bírta 1órát.  Szerintem a tiéd fullra le van merülve.  Hagyd legalább 1órát a töltőn, ha azután sem jó akkor vissza kell vinni oda ahol vetted, kötelesek kicserélni.  Vagy ami ilyenkor ajánlott... Nyugodtan meg lehet őket kérni hogy kapcsolják be, mert te csak úgy veszel meg valamit ha látod működés közben...  Amúgy a töltés led is önálló életet él, nálam is, de nem zavar

15
Sziasztok!

Lehet már valaki felvetette csak nem találtam a fórumon. Illetve elképzelhető, hogy más fórumbejegyzésben, más eszköznél már leírták. Vagy még senki nem találkozott a dologgal és csak az én problémám.. vagy sokat akarok. Ennek ellenére, vagy éppen ezért leírnám a tapasztalataim a MIUI ROM -al kapcsolatban...
Egyrészt a szebb és jobb mint a gyári. Szerintem a telepítése is jóval egyszerűbb.
Másrészt vannak zavaró hibái. Elképzelhető hogy ezek applikációs gondok, vagy csak én csinálok valamit rosszul.
  • A készüléken (Concorde SmartPhone 5000) nincs ugye led, de a vezérlőgombok képesek villogni. A gyári rommal -és már nem emlékszem melyik software -el rá is lehet bírni, hogy- az üzenetek érkezésekor, e-mail érkezésekor, Facebook üzenet érkezésekor, nem fogadott híváskor villogjon. Ez egyébként szerintem elég fontos opció.. Kipróbáltam a GooglePlay első 10-15 olyan programját ami erre a célra szolgál, de nem jártam ez esetben eredménnyel.. Lehet hogy ez a kernel nem támogatja? Külföldi fórumokat is olvastam és ott is javasolnak pár programot, de nem működnek. Esetleg valakinek tapasztalata, ötlete?
  • Facebook Messenger nem jelez ha a program nem fut. Sőt igazából a Facebook sem.
  • Gmail alól egy felvett imap fiók csak úgy eltűnt. Ez eddig egyszer fordult elő a hosszas 3napos tesztidőszakom alatt. Lehetséges én voltam a hibás, bár nem igazán szoktam random törölgetni dolgokat és nem emlékezni rá.

Ha valakinek van ezekre ötlete, találkozott már a problémákkal vagy nem találkozott és neki ezzel a készülékkel jól működnek ezek, az megírhatná. Érdekelne a varázslat amivel megoldhatóak ezek a problémák. Mint mondtam, ezen kívül lenyűgözően jónak találom a MIUI -t (azon kívül, hogy a saját market -je használhatatlan :) ).
a led villogtatási opciót az xpose modult és a gravitybox nevű appokat kell telepíteni.  (play áruházban ne keresd) third party programként kell telepíteni.  Gyári és miui rom alatt is kifogástalanul működik minden.  Habár már nem ez a telóm van de csináltam ilyet rajta. 

16
Hát már irtam a CC-nak de azt írták, hogy jelenleg nem publilkus a CC5500 FW.
Remélem mihamarabb találok rá megoldást vagy megvárom a FW frissítést ha lesz eggyáltalán.. De azért köszi..  :)
hát igen.  de nem is értem hogy minek ennyire titkolózni mikor az android egy nyilt forráskódú rendszer,amit te magad is fejleszthetnél akár... na most a cc ezt a lehetőséget nem tudom mi jogon vonja meg a felhasználóktól.... fura egy kicsit.

17
Nem segít, mert módosúlt az oprendszer ki tőrlődőtt pár rendszer app, és mivel ezek ki törlődtek ezért hiányosan állitaná vissza recoveryből.. :/
nem tudom akkor hogy lehetne.  pedig a cc5000es telónak csináltak firmware visszaállitót,nem tudom ennek mért nem....

18
Valakinek megvan a gyári Kitkat 4.4-es lementett rom? Fontos lenne!  ;b   ;z
Köszi!
lementett gyári romom nincsen,de recovery alól csináltam backupot. de az szerintem csak az én telómhoz jó. az nem segit ha recovery-ből csinálsz egy factory resetet.....? az teljesen újrapakolja a romot,gyárira.

19
Ma láttam két CC5500-at is, amit az edigitaltól vettek, az egyikben 6GB, a másikban 8GB volt. A dobozon természetesen a gyári adat, a 4GB. De ez a rendes gyári állapot, az biztos.
én is az e digital-nál vettem. nekem az összes(belső) hely-re 0,89gigát. ir,meg pluszba van egy 16gigás sd kari. amúgy is sd karira telepitek,abszolút nem zavar a kis belső tárhely :)

20
Tisztelt ConCorde (Adminok)!

A kérdésem a következő: a telefont specifikációk szerint 4Gb belső memóriával hiretik.
NA már most nálam a következő a helyzet:
Kérdezném ez kimeríti a garanciális probléma fogalmát?  ;j
ez az 1.66 a szabadon felhasználható tárhely. a 4gigát azért nem látod mert az egy másik partición van amit a rendszerben nem látni,azon van a rendszer,azért nem látod. ez mindegyik készüléknél igy van.

21
Értem, köszi!
Csak S3 után kicsit viszket az ember tenyere, egy kis romoláshoz, stb :-)
elhiszem. az S3 is már lassan 3éves készülék,megértem ha a jelly bean-t lecserélnéd. de a gyártóknak nem érdekük régi készülékekre kiadni a legújabb rendszereket.  vagy root-old meg az S3ast és tehetsz rá tetszőlegesen akármilyen cyanogen-mod-ot. én a gyári romokban jobban bizok. :)

22
Még egy kérdésem lenne:
Valami jobb ROM-ot nem tud rá valaki?
Köszi!
jobb rom nincsen. ez is 4.4 ami rajta van. várjuk az 5.0-t de a gyártótól függ mikor adja ki.

23
Addig csesztettem hogy most már a gyári visszaállítás után sincs kamera ikon se alkalmazás.
hogy tudom visszacsinálni?
azt csak firmware frissítéssel lehet visszaállitani.  Ahogy a szervizbe is csinálják.  Le kell tölteni a fájlokat a CC 5000 oldalárol és megcsinálni a firmware visszaállitást

24
Így nem tudom eladni!!!!!!
2 hónapot volt szervízbe és azt mondják hogy nincs semmi baja!
Minden szuperál rajta csak éppen fotózni nem lehet vele!DE NINCS SEMMI BAJA!ezt mondják a szervízbe!még garis!
gyári visszaállitás vagy firmware ujra telepités után sem jó? anno pár hónapja én is eladtam. nekem zöld kamera effektus problémám volt. gyári visszaállitás után jó lett,úgy adtam el . azóta nem hivtak hogy bármi baja,lenne... :) talán beltörődött a vevő hogy ilyen. de csak a baj volt vele. ez a 5000es egy elcseszett szar. olx-en vagy jófogáson hirdesd meg. én is ezt tettem. telefon adás vételibe ne is próbáld,mert nem veszik be sehol. vajon miért.....

25
Sziasztok!
Bármilyen kamera app-ot töltök le a google play-ről egyik sem működik!
Azt írja ki hogy "nem lehet csatlakozni a kamerához"
Mi a baj?
Az a baj hogy szar a telefon. nem szabad ilyet venni. jobban teszed ha te is eladod :) csak a bajod lesz vele,hidd el....

26
Van valami infó arról valahol,hogy ez a készülék megkapja-e esetleg az 5.0 Lollipop rendszert? csak mivel úgy szokták a gyártók (nem tudom ConCordéknál hogy szokás ez)  hogy ha egy viszonylag új készüléket 4.4es droiddal szerelnek,akkor arra valószínű hogy megérkezik az új rendszer... google barátomnál semmi infót nem találtam erről sajna,ezért kérdezem ezen készülék tulajdonosait.... üdv. :)

27
Köszi a tanácsot, de nekem ez a firmware meg mtk teljesen kínai. Nem igen értek hozzá, még jobban meg fölösleges tönkre tenni ezt a szart. Eladni??? El lehet egyáltalán? Ha eladnám akkor is előtte meg kellene csináltatni, mert ilyen állapotban nem adnám el jó szájízzel. Egyébként csak telefonálni és netezni szeretnék vele, a nettel elégedett vagyok, telefonálni meg nem lehet normálisan a szenzor kalibrálása nélkül.
ha nem akarsz a szenzorral babrálódni akkor hivás közben nyomd meg a lezáró gombot és lám,kikapcsol a kijelző és nem fog villogni és nem érinthetsz meg semmit a füleddel.

28
Már mindent kipróbáltam, vagy százszor, de folyamatosan Calibration fail  ;j  Az elmondásod szerint csináltam, leraktam "start", majd "next" és szinte rá sem böktem már ki is írja: Calibration fail( error to get a valid, please obtain a valid value again)
akkor ott valami komolyabb bibi lesz.... ;h próbáld meg letölteni a cc 5000 firmware-t és a hozzá tartozó mtk frissitő csomagot (SP_MDT_v3.1304.00) és próbálj másik szenzor drivert a telepitésnél... ugyan ezt csinálják bent a szervizben is ha beviszi az ember a készüléket. csak azzal a különbséggel hogy ott minimum 2hetet ülnek rajta.....  amugy ez egy max.5perces művelet. valami ilyen problémád lehet ha századszor sem sikerül.... én őszintén megmondom hogy örülök annak hogy eladtam ezt a telómat,csak a probléma volt vele... láthatod.... lassan 50 oldalnyi probléma,csak ezzel a készülékkel.... el kéne gondolkodnod neked is lassan valami másik konstrukción  ;ú

29
Köszi. Ez a Als_ps calibrationnal nem jutok semmire. Folyamatosan fail amit csinálok. Pedig már videót is néztem róla a neten :(

Akár mit csinálok a következő gondja van:
a verzió:Calibration fail( The distance sensor structure installed adverse, please check the distance sensor structure)
b verzió:Calibration fail( error to get a valid, please obtain a valid value again)
amikor konfigurálod az als_ps-t akkor az ujjad tedd a kamera mellett található szenzorokra és addig tartsd rajta mig másik kezeddel nyomsz startot meg next-et,és ennyi. ezzel be van kalibrálva a közelség érzékelő.

30
Vissza kaptam a telómat a szervízből tegnap. Úgy tűnik rendben van.
Valaki tud segíteni?
Úgy rémlik volt már erről szó,de nem találom visszább.
Flash playert keresek droidra. Olyat ami működik is.Van egy két web oldal,amihez kell.Többek között az én weboldalam is ilyen.
Letöltöttem a chromot és a firefoxot is. Egyikkel sem működik a weboldalam úgy ahogy kellene.
Letöltöttem ezt is.:Flash Player 11.1 az Android 4.0 (11.1.115.81) APK Free - See more at: http://www.androidpot.net/flash-player-11.1-apk-latest-free-download#sthash.WMJXC4uo.dpuf

Read more at: http://www.androidpot.net/flash-player-11.1-apk-latest-free-download
Copyright © AndroidPot
Fel is települt de nem működik így sem. Mi lehet a baj.
Köszi.
az jó ha letöltötted azt a 11.1es flash playert.  Csak a beépitett böngészőt használd vagy töltsd le a dolphin browsert.  Ezek kezelik a flasht.  Firefox és Chrome alatt ez nem müködik azokat le is törölheted.

Oldalak: [1] 2 3 ... 5