Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek - tamás

Oldalak: [1]
1
ConCorde hordozható lejátszók / x430
« Dátum: 2012. Augusztus 02. - 22:13:16 »
Helló!

Vettem korábban egy x430 as concorde-ot, egy két problémám lenne vele.

Sok számítógép az I/0 eszközhiba hibaüzenetet dobja ki, ha csatlakoztatni szeretném hozzá a lejátszót. Nem számít milyen windows-ról van szó rendszertelenül fordul elő a probléma, mellesleg 2 darab kábelem is van amivel a számítógéphez lehet a készüléket csatlakoztatni, ugyan ez a dolog fordul elő.

A másik problémám, hogy a kijelző fényerejét hiába állítom az 5 fokozat valamelyikére (5 fokozat van ha nem emlékszem rosszul) mindíg az alap beállítást tartja meg.

A 3. problémám ami igazából nem probléma, hogy a naptár funkció alatt csak egy stopperóra található ezen inkább csak meglepődtem :S

Amúgy filmnézés szempontjából véleményem szerint tökéletes a készülék, a fent említett hibákat leszámítva, melyek inkább bosszantóak számomra. Ugyanis egy film feltöltése, így ha esetleg konvertálásra is szükség van eléggé macerás, feltenni egy pendrive-ra utána áttenni a laptopra és úgy felmásolni az mp4 lejátszóra minden egyes alkalommal.


A kérdésem csak annyi lenne, hogy ezek a problémák orvosolhatóak-e?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
B. Tamás

2
ConCorde hordozható lejátszók / AC/AD adapter
« Dátum: 2011. December 27. - 12:31:42 »
Tisztelt Cím!

Pár napja kaptam egy X900 as Concorde-t.

Olvastam sok kommentet a termékkel kapcsolatban, de az enyémmel teljes mértékben meg vagyok elégedve!

Az egyetlen problémám, hogy az AC/DC adapter LDT-12E (modell) a konnektorba csatlakoztatás után véleményem szerint nem tölt semmit. Ugyanis a töltést ábrázoló "töltödő elem" sem jelenik meg valamint 1 óra elteltével a készüléket még csak be sem lehetett kapcsolni, usb kábellel történő töltés esetén a termék szinte percre pontosan 4 óra alatt feltölt.

Kihez kellene fordulnom, vagy mit teszek rosszul.

A töltön egyébk, mintha egy piros ledet is vélnék felfedezni, bár biztos nem vagyok benne hogy az... gondolom töltésnél világítani kellene.

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
B. T.

Oldalak: [1]