Bár nem terveztem, hogy regisztrálok, de az Admin válasza, erre késztetett.
Én is jó párszor leveleztem velük a múlt héten, és amit az Admin most kirakott,mint hivatalos vélemény, az egy az egyben a legvégső válaszuk.
(Ctrl+C, Ctrl+V kb. a levelezésünkből)
A kitett verzió = RC4, byte-ra összehasonlítva azonos.
Tehát egy továbbra is bug-okkal teli verziót hívnak végleges verziónak, az általam kifogásolt hibák :
- Nehézkes Wi-Fi kapcsolódás
- Memóriakártyát nem hajlandó felismeri (2.3.6 alatt kiválóan műxik)
- Nem tudtam megoldani a PC-re való kapcsolódást (2.3.6 alatt ez is műxik)
- Kamera nem használható
- Hardveres gombok nem működnek (Vol-, Vol+ felüldefiniálva)
- Billentyűzetes tokkal nem használható, "bootanimáció" addig, amíg le nem csatlakoztatom.
Végső próbálkozásra feltettem az "ajánlott" IceFusion verziót amelyet már 90% használhatónak bizonyult, a fenti problémák nem fordultak elő, de a fagyások száma sajnos megnőtt. 
Így végül is van egy tavaly 50e Ft-ért vett, olyan tablet-em, amelyen a 2.3.6 verzión kívül NINCS más hivatalos verzió.
Egyit a hivatalos Concorde ICS verzióról :
Mivel valami gond történt a rendszerrel, ezért egy firmware frissítés nem ártott, ezért tettem még egy próbát az itt kirakott hivatalos ICS Concorde verzióval. Mivel a fenti hibák továbbra is fent álltak, és "Maiden" által kitett 4.2.2 pedig nem akart felmenni.
Ezért mivel amúgy is Budapesten jártam tettem egy próbát a szervízben is, hátha itt sikeresen felmegy a Concorde ICS verzió.
Itt feltették az általuk hivatalosan támogatott verzió ami : a 40UI, ami ugye nem ICS.
Mikor megemlítettem, hogy nekem ICS kellene (és ez is volt fent, az IceFusion verzió), mert egy program amit sűrűn kell használnom, ezt igényli,kijelentették, hogy ez az ICS (direkt rá is kérdeztem, mert furcsa volt).
Mivel nem akartam vitatkozni (azért meg lehet különböztetni a 40UI-t, és az ICS-t), ekkor döntöttem úgy, hogy innentől felejtős az egész, rájuk hagytam.

Amúgy elég sokat leveleztem velük, hogy lesz-e JB verzió, amit elég sokszor megígértek, hogy lesz, csak még csiszolni kell, és van olyan levelem is, amelyben igéret van, hogy 1 héten belül jelentkeznek.
Azóta hiába próbálok érdeklődni, sem a többszöri levelemre, sem az itt feltett privát üzenetemre konkrét választ nem kaptam.
A szervízben erre is rákérdeztem, és megerősítették a gyanúmat :
Annyi új eszköz fog kijönni/jött ki, hogy az ilyen régi gépekkel már nem nagyon fognak foglalkozni.
Amúgy bármit is említettem, hogy itt van leírva a fórumon, válasz : nekik fogalmuk sincs, hogy mi van itt, nem ők kezelik.
Az észrevételeimet megírtam, ezt kéretik tudomásul venni, és ezt nem hitelrontásként szerettem volna megírni, csak a rossz tapasztalataimat voltam kénytelen leírni.
A fórumtagságomat ezennel megszüntettem.
Tisztelettel :
SoPe