Szerző Téma: Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll  (Megtekintve 72487 alkalommal)

Nem elérhető llaci

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 29
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #120 Dátum: 2013. Március 31. - 09:51:31 »
Sziasztok.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a tabra ~20 Mb-nál nagyobb app-okat feltenni a marketből? Sajnos egyre inkább ilyen méretűeket találok és ezeknél egytől-egyig "nincs elég hely az eszközön" vagy a market frissítése után a sokatmondó "498-as hiba" jelentkezik.
Korábban még megoldás volt, hogy apk-ban vadásztam ezekre, de ne kelljen már állandóan ezzel foglalkozni, ráadásul nem is lehet mindig megtalálni. Ez az egyetlen androidos eszköz a közelemben, így az sem működik, hogy másra letöltöm és kiszedem onnan az apk-t.
Azzal már csak-csak megbarátkoztam, hogy sosem lesz frissebb android rá, de így azért hamarosan egy elég drága 3g-s digitális képkeret válik belőle.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
(A hiba gyári visszaállítás, nand törlés után is ugyanez).

Köszi.


maiden

  • Vendég
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #121 Dátum: 2013. április 05. - 10:16:35 »
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a tabra ~20 Mb-nál nagyobb app-okat feltenni a marketből? Sajnos egyre inkább ilyen méretűeket találok és ezeknél egytől-egyig "nincs elég hely az eszközön" vagy a market frissítése után a sokatmondó "498-as hiba" jelentkezik.

Konkrét példa ami nem megy?
Milyen os van a gépeden ( konkétan melyik build)?

Kipróbáltam az AB starwars és AB seasont az egyik 35 a másik 33 mega és simán feltette a decemberi JB romra

Nem elérhető llaci

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 29
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #122 Dátum: 2013. április 06. - 12:51:27 »
Konkrét példa ami nem megy?
Milyen os van a gépeden ( konkétan melyik build)?

Kipróbáltam az AB starwars és AB seasont az egyik 35 a másik 33 mega és simán feltette a decemberi JB romra

Szia.

Adatok:
android: 2.3.3.
kernel: 2.6.35.7
build: 20120111_0221

Decemberi JB rom?  :o Akkor én kimaradtam valamiből?

Próbák "szűz" gépen - úgy tűnik nem a méret a lényeg:

Nem megy:
AB Star Wars, 42,54 Mb, hibaüzenet (az alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt (498)) - ez a hiba a korábbi "nincs elég hely az eszközön" megfelelője, ha jól sejtem, legalábbis amíg nem frissítem a marketet play-re, addig ezt látom

Blood Brothers, 32,36 Mb, ugyanaz. Pedig ezzel tavaly ősszel még játszottam is, de az utolsó frissítés kapcsán újra fel kellet volna tenni a marketből és azóta nem megy.

Angry Birds, 33,83 Mb, hibaüzenet - 498. Egyébként AB-t korábban is csak akkor tudtam működésre bírni, ha a teljes törlés után elsőként került fel. Bármi mást követően még fel lehetett tenni ugyan, de nem indult el. Most már fel sem megy.

OceanMania (gyerekeim nyaggattak vele múlt héten, itt adtam fel), 28Mb, hibaüzenet - 498

Atlantis: Pearls of the Deep, 39Mb, hibaüzenet - 498

Ami gond nélkül megy:
Kingsoft Office, 12 Mb, OK.
The Croods (fogalmam sincs mi ez, de Rovio ez is, csak találomra választottam), 28,29 Mb, OK, működik.
És ami érdekes: Heroes of Destiny, 177 Mb, minden gond nélkül felmegy és még el is indul, csak egy kicsit döcögős.

Szóval nem igazán világos, pontosan mi is dönti el, hogy valamit fel lehet-e tenni vagy sem és nem igazán vagyok elégedett ezzel...

Laci

Nem elérhető llaci

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 29
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #123 Dátum: 2013. április 07. - 11:11:31 »
Megoldva, mert bosszantott  :D
Nagyon valószínű, hogy a /cache 40 Mb-nyi mérete miatt volt, amiből hol kevesebb, hol több szabad, de 27 Mb-nál mindig kevesebb. Persze hiába töröltem onnan majdnem mindent, nem segített (ES Task Manager cache cleaner-e sem).
Van viszont egy Cache Fixer app, direkt erre, ami átvariálja a cache kiosztást (újraindításig), 188 Mb-nyi helyet lefoglalva a RAM-ból - legalábbis, ha jól értettem.
Ezzel már minden felmegy.

Rossz hír, hogy muszáj bevinnem a szervizbe, mert vagy a töltő vagy a csatlakozó megadta magát és hol tölt hol nem.

Nem elérhető Nyusz

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Segítséget kérek
hetekkel ezelőtt vettem eg concord tabot, és olyan billentyűzetes tokot küldtek hozzá, aminek mini usb csatlakozója van. a tabhoz viszont csak mikrót lehetne bedugni.... :-/ felhajtottam csatlakozót, elmentem érte (mert 350 Ft-os tételt nem postáznak előreutalás esetén sem!?), és a fordítottját küldték véletlenül az átvételi pontba. médiában, kisebb üzletekben előtte, utána sem találtam. most hozott vvlaki, de NEM ismeri fel a billentyűzetet, úgyhogy eddig a tapasztalatom, hogy nem is tudtam nekiállni ismerkedni a géppel, mert az itthoni wifit NEM akarja..... jelerősség kiváló, router újra indítgatás után kiírja, hogy wpa/wpa2 védelem...stb. pár perc múlva próbáljam újra....
volán, máv, irodai upc netet érzékeli, iphone 3g-re csatlakozik, az ismerős iphone-nal azonnal fel tud lépni az itthoni netre a jelszóval, csak ez a tab nem akarja....
a billentyűzetes tok meg jó vásár volt 8000-ért, mert bár használni nem tudom, legalább jó nehéz
2 hetes a cucc, és még csak bosszúság volt vele
valaki 65000-ért? (ennyi volt)

mobil irodának akartam használni, de a naptár funkció net nélkül nem megy,
netezni nem tudok vele itthonról, továbbra is az emeletre szaladgálok a fix géphez, hogy megnézzem, hogy jött-e mail....
jegyzetelni (world, excel szerű, hasonló bármi) nem tudok
ja.... és nem ártott volna kicsivel hosszabb töltő zsinór, mert nem ér föl az asztalig, így nem tudom tölteni használat közben.... (hosszabbító nélkül, ami kb akkora, mint a tab maga.... tehát ............áh....)
:(
:(
:(
segítséget, javaslatot várok.
nem akarok videókat nézni, és játszani, de nem tudom mire lehet ezt egyáltalán használni, ha az ember a munkáját, papíron jegyzetelést, határidő napló cipelgetést, prezentáció bemutatás, stb. szeretné megspórolni
így nekem ez nem ér semmit?

előre is köszi

Nem elérhető geri188

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése

Kipróbáltam az AB starwars és AB seasont az egyik 35 a másik 33 mega és simán feltette a decemberi JB romra

Sziasztok!

van Concorde 10.1-hez Jelly Bean?:O:O

Üdv: geri

Nem elérhető sakal9999

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #126 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 11:53:59 »
Sziasztok!

Engem az érdekelne hogy reménykedhetünk még a frissítésekben vagy nem?
Ha van akkor merre keressem mit csináljak még mindig a gyári van rajta...

Üdv.: sakal9999

Nem elérhető sachinho

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #127 Dátum: 2013. Október 01. - 11:45:33 »
Sziasztok!

Engem az érdekelne hogy reménykedhetünk még a frissítésekben vagy nem?
Ha van akkor merre keressem mit csináljak még mindig a gyári van rajta...

Üdv.: sakal9999

Én úgy hallottam, hogy nem (3-4 hónapja voltam a szervízben és akkor ott ezt mondták) :(

Nem elérhető sachinho

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #128 Dátum: 2013. Október 01. - 11:46:28 »
Nem tudja valaki, hogy a rezgést hogyan lehet kikapcsolni? Baromira idegesít, és néha be is szarok az ijedtségtől tőle :)

Nem elérhető android

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #129 Dátum: 2013. November 26. - 16:55:56 »
valaki?? tudna segíteni hogy hol lehetne akkumlátort szerezni 10.1-hez,és autós töltőt.Postai vásárlással. ;h

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #130 Dátum: 2013. November 26. - 18:45:40 »
valaki?? tudna segíteni hogy hol lehetne akkumlátort szerezni 10.1-hez,és autós töltőt.Postai vásárlással. ;h

Szerintem a Concorde-t megkeresed tudnak neked segíteni benne
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető android

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #131 Dátum: 2013. November 27. - 07:43:14 »
rstwingo: írtam nekik de semmi válasz,pénteken személyesen meg próbálok érdeklődni náluk.Csak kár hogy előtte nem tudok velük beszélni hogy ne potya utam legyen, 300km -re lakom,ritkán van dolgom Pesten.Ha van nekik aksi itt van aki beszereli nekem.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #132 Dátum: 2013. November 27. - 08:13:35 »
rstwingo: írtam nekik de semmi válasz,pénteken személyesen meg próbálok érdeklődni náluk.Csak kár hogy előtte nem tudok velük beszélni hogy ne potya utam legyen, 300km -re lakom,ritkán van dolgom Pesten.Ha van nekik aksi itt van aki beszereli nekem.

Biztos hogy van aksi, ez tuti
A beszerelés azonnal az már egy másik dolog, az nem hiszem, hogy menni fog, mert a szerviz munkalapra veszi a Tabot és mikor rákerül a sor
de lehet fel kellene hívnod a szervizt és megbeszélni velük a dolgot, hátha meg is csinálnák neked
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető android

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #133 Dátum: 2013. November 30. - 17:54:09 »
concord soha az életbe nem kell többé,egy átkozott akkut,sehol nem lehet beszerezni,csak a márka szervizben ami rohadt messze van, autós töltőt is nekem kellet hozzá összeraknom,hogy legalább filmet lehessen nézni az autóban.Ahol jártam és meg említettem hogy milyen márka a gép elutasítóak voltak, hogy ehhez csak spéci,a géphez külön gyártott cuccok vannak, csak nem náluk,más márkákhoz sorolták a készleten lévő kiegészítőket. Pedig egyszerűbb lenne ha neten meg lehetne rendelni az akut.Gari már rég nincs a gépen úgyhogy nekem más közeli szervizben, gari nélkül bele tennék az aksit ha csoda történne, és tudnák venni egyet.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #134 Dátum: 2013. December 01. - 08:43:55 »
concord soha az életbe nem kell többé,egy átkozott akkut,sehol nem lehet beszerezni,csak a márka szervizben ami rohadt messze van, autós töltőt is nekem kellet hozzá összeraknom,hogy legalább filmet lehessen nézni az autóban.Ahol jártam és meg említettem hogy milyen márka a gép elutasítóak voltak, hogy ehhez csak spéci,a géphez külön gyártott cuccok vannak, csak nem náluk,más márkákhoz sorolták a készleten lévő kiegészítőket. Pedig egyszerűbb lenne ha neten meg lehetne rendelni az akut.Gari már rég nincs a gépen úgyhogy nekem más közeli szervizben, gari nélkül bele tennék az aksit ha csoda történne, és tudnák venni egyet.

Beszéltél a szervizzel vagy a boltjukkal is és ott azt mondták nem küldenek neked aksit  ;b ;i
Meg ha nem Te akarod kicserélni, akkor nem mindegy ha felküldöd a szervizbe és ott kicserélik, majd visszaküldik, csak kérdem
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető android

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #135 Dátum: 2013. December 01. - 12:12:28 »
Beszéltél a szervizzel vagy a boltjukkal is és ott azt mondták nem küldenek neked aksit  ;b ;i
Meg ha nem Te akarod kicserélni, akkor nem mindegy ha felküldöd a szervizbe és ott kicserélik, majd visszaküldik, csak kérdem
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Még nem csak a kirendelt márka kereskedésekben érdeklődtem. Hétfőn még meg próbálom telefonon felhívni őket (szervizt),hátha tudnak küldeni aksit,sűrűn használom, és házilag meg lett piszkálva a telefon antenna része hogy jobb térerő legyen ezért se szeretném szervizbe küldeni,meg lepődnének mik vannak beépítve,bár kilehetne szedni addig, de postázgatni sem szeretném, egyszerűbb lenne egy aksi hozzá amit itt beleteszek(nek) nekem pár perc alatt.   

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 10.1 készülékrőll
« Válasz #136 Dátum: 2013. December 01. - 12:45:05 »
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Még nem csak a kirendelt márka kereskedésekben érdeklődtem. Hétfőn még meg próbálom telefonon felhívni őket (szervizt),hátha tudnak küldeni aksit,sűrűn használom, és házilag meg lett piszkálva a telefon antenna része hogy jobb térerő legyen ezért se szeretném szervizbe küldeni,meg lepődnének mik vannak beépítve,bár kilehetne szedni addig, de postázgatni sem szeretném, egyszerűbb lenne egy aksi hozzá amit itt beleteszek(nek) nekem pár perc alatt.

Sima kereskedésben felesleges volt keresned, csak is a CC saját boltjában és szervizben található aksi
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>