Segítséget kérek
hetekkel ezelőtt vettem eg concord tabot, és olyan billentyűzetes tokot küldtek hozzá, aminek mini usb csatlakozója van. a tabhoz viszont csak mikrót lehetne bedugni.... :-/ felhajtottam csatlakozót, elmentem érte (mert 350 Ft-os tételt nem postáznak előreutalás esetén sem!?), és a fordítottját küldték véletlenül az átvételi pontba. médiában, kisebb üzletekben előtte, utána sem találtam. most hozott vvlaki, de NEM ismeri fel a billentyűzetet, úgyhogy eddig a tapasztalatom, hogy nem is tudtam nekiállni ismerkedni a géppel, mert az itthoni wifit NEM akarja..... jelerősség kiváló, router újra indítgatás után kiírja, hogy wpa/wpa2 védelem...stb. pár perc múlva próbáljam újra....
volán, máv, irodai upc netet érzékeli, iphone 3g-re csatlakozik, az ismerős iphone-nal azonnal fel tud lépni az itthoni netre a jelszóval, csak ez a tab nem akarja....
a billentyűzetes tok meg jó vásár volt 8000-ért, mert bár használni nem tudom, legalább jó nehéz
2 hetes a cucc, és még csak bosszúság volt vele
valaki 65000-ért? (ennyi volt)
mobil irodának akartam használni, de a naptár funkció net nélkül nem megy,
netezni nem tudok vele itthonról, továbbra is az emeletre szaladgálok a fix géphez, hogy megnézzem, hogy jött-e mail....
jegyzetelni (world, excel szerű, hasonló bármi) nem tudok
ja.... és nem ártott volna kicsivel hosszabb töltő zsinór, mert nem ér föl az asztalig, így nem tudom tölteni használat közben.... (hosszabbító nélkül, ami kb akkora, mint a tab maga.... tehát ............áh....)

segítséget, javaslatot várok.
nem akarok videókat nézni, és játszani, de nem tudom mire lehet ezt egyáltalán használni, ha az ember a munkáját, papíron jegyzetelést, határidő napló cipelgetést, prezentáció bemutatás, stb. szeretné megspórolni
így nekem ez nem ér semmit?
előre is köszi