Szerző Téma: Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről  (Megtekintve 231597 alkalommal)

Nem elérhető BeLac

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #240 Dátum: 2012. December 13. - 10:55:56 »
Közben levelezgettem a ConCorde-kal.
Pár idézet:
ami hiányzik: az adober flash player ( ez nandból volt telepítve).  Ez az egyetlen app ami egy gyári beállítások visszaállítása után törlődhetett, semmi több!
Ezt hivatalosan a 4.1-ből megszüntették és ezt tettük hozzá.


Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)


Sajnos ilyen beállítást nem találok.  Így viszont mi értelme a Chrome -nak a tabon? Hisz lépten-nyomon belefut az ember a flash-be.

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #241 Dátum: 2012. December 13. - 11:02:42 »
Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1  akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #242 Dátum: 2012. December 13. - 11:12:27 »
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 13. - 11:39:48 írta Milu »

Nem elérhető BeLac

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #243 Dátum: 2012. December 13. - 11:19:36 »
Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1  akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!
Igen megy ! 
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 13. - 11:22:00 írta BeLac »

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #244 Dátum: 2012. December 13. - 11:32:52 »
Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1  akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!
Igen megy !
Hohoho itt valami nagy huncutság van...  :o
Ha eltávolítom a Flash Player-t és kipróbálom a Dolphin-ban a linkem, akkor hibára fut, viszont ha elindítom a gyári böngészőt akkor a Flash Player eltávolítását követő első induláskor egy hangyaf@sznyi időre kiírja induláskor, hogy "installing flash...", majd vígan behozza a flash oldalakt. Na ez tuti valami CC-s fícsör, de hallani máshol még nem hallottam ilyet, lehet, hogy létezik de látni most láttam először...  :o
No ezek után ki kell, hogy javítsam magam...  ::) Működik a gyári böngészőben mindenféle telepítgetés nélkül, de véleményem szerint ez nem gyári megoldás...  :) Elnézést hogy kételkedtem. Mentségemre szóljon, hogy a gyári böngészőt soha nem szoktam elindítani, csak Dolphin-t használok, továbbá az is biztos, hogy telepít egy playert a böngésző, tehát amit írtam, hogy player nélkül nincs flash, azért az igaz most is, csak máshogy fekszik a szamuráj...

Nem elérhető Somatom

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 369
  • Karma: +21/-6
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #245 Dátum: 2012. December 13. - 11:37:39 »
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......
Kellett hozzá valamit trükközni? Nagy kedvencem a Dolphin beta. Egy RK3066 -os mini PC -n próbáltam 4.1 alatt, de nem akarta az igazat. Ha a settingsben megpróbáltam bejelölni akkor dobta az üzenetet, hogy 4.1 -en nem támogatott. Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is. Egyébként köszönöm a CWM -infót!

Nem elérhető BeLac

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #246 Dátum: 2012. December 13. - 11:45:10 »
Írta: Somatom
« Dátum: Ma - 11:37:39 »
Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is.   Na tessék, nálam pedig nem, de miért?   :-[ 
 

Nem elérhető Admin

  • Adminisztrátor
  • V I P
  • *****
  • Hozzászólások: 1792
  • Karma: +27/-14
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #247 Dátum: 2012. December 13. - 11:49:16 »
8)

off

Ment neked egy PÜ!
Remélem te vagy az akire gondolunk ;)

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #248 Dátum: 2012. December 13. - 11:56:21 »
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......
Kellett hozzá valamit trükközni? Nagy kedvencem a Dolphin beta. Egy RK3066 -os mini PC -n próbáltam 4.1 alatt, de nem akarta az igazat. Ha a settingsben megpróbáltam bejelölni akkor dobta az üzenetet, hogy 4.1 -en nem támogatott. Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is. Egyébként köszönöm a CWM -infót!
Igen. Ehhez ROOT-olt masina kell...
A sorrend:
1. ROOT-olod a kütyüt
2. Telepítsz valamilyen fájlkezelőt ami ROOT joggal tud mondjuk törölni (TC, RootExplorer stb.)
3. Telepíted a Dolphin-t
4. Telepíted a Flash-t
5. A fájlkezelőben elnavigálsz ide:
    a. Sima Dolphin-nál /data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml fájlt
    b. Beta Dolphin-nál /data/data/com.dolphin.browser.lab.en/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a  com.dolphin.browser.lab.en_preferences.xml fájlt
6. Elindítod a Dolphint, beállításoknál azt fogod látni:
    a. Sima Dolphin-nál: FlashPlayer Always ON
    b. Beta Dolphin-nál: FlashPlayer On Demand, ami ugyebár azt jelenti, hogy rá kel bökni a Flash tartalomra, hogy bejöjjön
7. Használod, örülsz...

NOVUM-nál az általam linkelt player(ami egyébként az Adobe oldaláról származik... NOVUM-nak én neveztem át) csak akkor települ, ha:
1. Ha újrahúzott ROM-od van és a gyári böngészőt még nem indítottad el...
2. Ha már elindítottad, vagy nem húztad újra még a ROM-ot(amit egyébként ha nem muszáj nem is kell) akkor a gyári böngésző által (szerintem nand-ból) telepített verziót elsőnek el kell távolítani (ott van az alkalmazások között), és csak ezt követően fog felmenni a 27-es verzió!!!!
A lényeg, ha hibára fut a telepítő, mert valami ütközésre hivatkozik, akkor elsőnek a telepített player-t el kell távolítani....
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 13. - 12:13:28 írta Milu »

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #249 Dátum: 2012. December 13. - 12:04:37 »
Írta: Somatom
« Dátum: Ma - 11:37:39 »
Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is.   Na tessék, nálam pedig nem, de miért?   :-[
Nálam is mért nem? Chrome-nál nem találok olyan beállítást amit meg lehetne adni a flash kapcsán és bíz Chrome-ban nekem se megy a flash... (bár ez engem nem zavar mert Doplhin-t használok)

Ezt most tényleg nem értem...

Nem elérhető Somatom

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 369
  • Karma: +21/-6
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #250 Dátum: 2012. December 13. - 13:00:00 »
Csupán az „alternatív” helyekről le kell töltenie ezt az állományt, mad a tabra telepítse: flash_player version 11.1.115.17
A böngészőjében pedig a flasht engedélyezze ( beállítások)

Nem kell ide alternatív hely, innen is leszedhető a legutolsó, dec.1-ei verzió... FlashPlayer_11_1_115_27
Kipróbálva, müxik, legalábbis Dolphin-ban és a gyári böngészőben......
Kellett hozzá valamit trükközni? Nagy kedvencem a Dolphin beta. Egy RK3066 -os mini PC -n próbáltam 4.1 alatt, de nem akarta az igazat. Ha a settingsben megpróbáltam bejelölni akkor dobta az üzenetet, hogy 4.1 -en nem támogatott. Pedig telepítve van a flash, Chrome -mal működik is. Egyébként köszönöm a CWM -infót!
Igen. Ehhez ROOT-olt masina kell...
A sorrend:
1. ROOT-olod a kütyüt
2. Telepítsz valamilyen fájlkezelőt ami ROOT joggal tud mondjuk törölni (TC, RootExplorer stb.)
3. Telepíted a Dolphin-t
4. Telepíted a Flash-t
5. A fájlkezelőben elnavigálsz ide:
    a. Sima Dolphin-nál /data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml fájlt
    b. Beta Dolphin-nál /data/data/com.dolphin.browser.lab.en/Shared_prefs könyvtár, majd törlöd a  com.dolphin.browser.lab.en_preferences.xml fájlt
6. Elindítod a Dolphint, beállításoknál azt fogod látni:
    a. Sima Dolphin-nál: FlashPlayer Always ON
    b. Beta Dolphin-nál: FlashPlayer On Demand, ami ugyebár azt jelenti, hogy rá kel bökni a Flash tartalomra, hogy bejöjjön
7. Használod, örülsz...

NOVUM-nál az általam linkelt player(ami egyébként az Adobe oldaláról származik... NOVUM-nak én neveztem át) csak akkor települ, ha:
1. Ha újrahúzott ROM-od van és a gyári böngészőt még nem indítottad el...
2. Ha már elindítottad, vagy nem húztad újra még a ROM-ot(amit egyébként ha nem muszáj nem is kell) akkor a gyári böngésző által (szerintem nand-ból) telepített verziót elsőnek el kell távolítani (ott van az alkalmazások között), és csak ezt követően fog felmenni a 27-es verzió!!!!
A lényeg, ha hibára fut a telepítő, mert valami ütközésre hivatkozik, akkor elsőnek a telepített player-t el kell távolítani....

Ah soooo! Köszönöm! Ha ez működik nálam, akkor mehet a levesbe a többi. Kivéve a Firefox, mert a NAS -ba csak azzal tudok belépni.

Nem elérhető op-ti

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #251 Dátum: 2012. December 13. - 19:44:01 »
Sziasztok !
Valamiért nem sikerül a root-olás/win7-64bit/.
Meghajtó fent , ADB fent , kínai progi fent.
Megjeleníti a tabot de a root-olás meg áll félúton .

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mintha valami ROM-ot írogatna alul.
Mit csinálok rosszul! /kezdő vagyok/


Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #252 Dátum: 2012. December 13. - 21:37:06 »
Sziasztok !
Valamiért nem sikerül a root-olás/win7-64bit/.
Meghajtó fent , ADB fent , kínai progi fent.
Megjeleníti a tabot de a root-olás meg áll félúton .

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mintha valami ROM-ot írogatna alul.
Mit csinálok rosszul! /kezdő vagyok/
Itt valami gond van az eszköz felismeréssel. Ha megézed az első képen jól látszik, hogy nem látja az SD foglaltságát. Ez amúgy ugyan az a verzió mint amit eredetileg linkeltem? Nekem a tableten kék a progi színe... Próbáld meg azzal a verzióval...
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 13. - 21:42:16 írta Milu »

Nem elérhető op-ti

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #253 Dátum: 2012. December 14. - 00:33:26 »
Köszönöm .
Feltettem újra a te verziódat (nem engedtem frissíteni !)
Így már szépen végig ment a folyamat !
Azonban a tabon nem találok semmilyen "SuperSU" alkalmazást.(csak 2 kínait)

Ui: A Titanium Backup PRO-nak megtudtam adni a root jogot !!!
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 14. - 01:17:32 írta op-ti »

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #254 Dátum: 2012. December 14. - 07:20:07 »
Köszönöm .
Feltettem újra a te verziódat (nem engedtem frissíteni !)
Így már szépen végig ment a folyamat !
Azonban a tabon nem találok semmilyen "SuperSU" alkalmazást.(csak 2 kínait)

Ui: A Titanium Backup PRO-nak megtudtam adni a root jogot !!!
Yesss... CuppaÖrömBódogszág Egyébként előfordul, hogy 2x kell rányomni a ROOT-ra, a progin belül, hogy 1x telepítse az SU-t...
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 14. - 08:33:14 írta Milu »

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #255 Dátum: 2012. December 14. - 07:52:05 »
Milu, honnan a fenéből szerzed ezeket a frappáns gifeket? Már megint szétnevettem az agyam :)

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #256 Dátum: 2012. December 14. - 08:30:40 »
Milu, honnan a fenéből szerzed ezeket a frappáns gifeket? Már megint szétnevettem az agyam :)
A válasz sajnos nem olyan frappáns... Google a(z) Te/Ők/én barát(od/ja/om)
Ezt például úgy leletem, hogy beírtam Hurrey gif a keresőbe...  ;)

Nem elérhető sifre

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #257 Dátum: 2012. December 14. - 11:06:56 »
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy mikor érkezik a tabletből? Az edigital oldalán az eddigi 17-ét 21-re módosították, és mivel karácsonyi ajándék lenne, az már elég határeset időpont.

A Concorde oldalán még mindig 17-e van, ha ez igaz akkor nincs gond, de jó lenne valami hivatalos infó. :)

Előre is köszi!

Nem elérhető novum

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #258 Dátum: 2012. December 14. - 12:21:09 »
"Nem tudjátok véletlenül hogy mikor érkezik a tabletből?"

Ez engem is érdekelne, sehol nem kapható.

Nem elérhető AarchieHUN

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 46
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #259 Dátum: 2012. December 14. - 13:11:04 »
"Nem tudjátok véletlenül hogy mikor érkezik a tabletből?"

Ez engem is érdekelne, sehol nem kapható.

Szerintem ma érkeztek be a Novumok, azért van a rendkívüli "munkaszünet" náluk. Szerintem most iszonyatos bolondok háza van náluk, hogy ma elintézzék a szállítást és a többi dolgot :)
Zte Blade; Minix m1100 netbook

Nem elérhető sifre

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #260 Dátum: 2012. December 14. - 15:01:35 »
"Nem tudjátok véletlenül hogy mikor érkezik a tabletből?"

Ez engem is érdekelne, sehol nem kapható.

Szerintem ma érkeztek be a Novumok, azért van a rendkívüli "munkaszünet" náluk. Szerintem most iszonyatos bolondok háza van náluk, hogy ma elintézzék a szállítást és a többi dolgot :)

Remélem igazad lesz. :)

Nem elérhető iregnal

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #261 Dátum: 2012. December 15. - 08:02:51 »
A Facebookos oldalukon keddre ígérik a Novumot

Nem elérhető hevizms

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 141
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #262 Dátum: 2012. December 15. - 22:31:47 »
Sikerült! win7 64bit.
Igaz a rendszert újraraktam mert már amúgy is ideje volt.
Milu ADB driverével kezdtem és utána jött a kinai progi.
Még mindig rejtély számomra hogy miért megy az egyik rendszeren és miért nem a másikon?
Nálam pedig mindkét esetben csak én csináltam mindent.


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 15. - 22:34:53 írta hevizms »

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #263 Dátum: 2012. December 16. - 12:07:30 »
Sikerült! win7 64bit.
Igaz a rendszert újraraktam mert már amúgy is ideje volt.
Milu ADB driverével kezdtem és utána jött a kinai progi.
Még mindig rejtély számomra hogy miért megy az egyik rendszeren és miért nem a másikon?
Nálam pedig mindkét esetben csak én csináltam mindent.


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

          Szép munka...

Nem elérhető Fazer

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #264 Dátum: 2012. December 17. - 15:29:16 »
Üdv! Remélhetőleg a héten nekem is megérkezik a Novum - már több mint egy hete megrendeltem a speedshop -nál viszont csak holnap (18-án) érkezik hozzájuk ,de kicsit őrlődöm is ameddig nem lesz a kezemben ,mert az extremedigital vevői értékeléseiben sok negatívot kapott ,miszerint eláll ,vagy éppen mozog a kijelző :(  , van ennek alapja ,vagy valaki éppen kifogott egy hibásat és most általánosítanak ???
Mindenesetre én kértem az üzletet ,ha van rá lehetőség vegyék ki a dobozából és nézzenek rá mielőtt kipostázzák ,nem szeretném ha én is kifognék egy hasonlót és nekem kellene beülnöm a fa alá karácsonykor.

Nem elérhető Milu

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 181
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #265 Dátum: 2012. December 17. - 15:56:58 »
Üdv! Remélhetőleg a héten nekem is megérkezik a Novum - már több mint egy hete megrendeltem a speedshop -nál viszont csak holnap (18-án) érkezik hozzájuk ,de kicsit őrlődöm is ameddig nem lesz a kezemben ,mert az extremedigital vevői értékeléseiben sok negatívot kapott ,miszerint eláll ,vagy éppen mozog a kijelző :(  , van ennek alapja ,vagy valaki éppen kifogott egy hibásat és most általánosítanak ???
Mindenesetre én kértem az üzletet ,ha van rá lehetőség vegyék ki a dobozából és nézzenek rá mielőtt kipostázzák ,nem szeretném ha én is kifognék egy hasonlót és nekem kellene beülnöm a fa alá karácsonykor.

Kedves Fazer!

Tedd meg légyszi, hogy visszaolvasol. Éppen a múlt héten tisztáztuk ezt a kérdéskört a CC-s adminokkal, akik számszerűsítették a "problémát". Itt érdemes elkezdened...
Úgy általában sem baj ha elolvasod az összes hozzászólást, ha már van egy kis plusz időd (amíg megérkezik a Te NOVUM-od).  ;)

Üdv:
Milu
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 17. - 16:00:32 írta Milu »

Nem elérhető BeLac

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #266 Dátum: 2012. December 17. - 16:03:49 »
Van egy szuper kérdésem !
 
  Ha össze van ragasztva a Novum, akkor a szervizben, hogy szedik szét.   (És itt most persze nem azokra gondolok, amik maguktól is szétesnek.)
 
Kíváncsian várom a választ.    ;D

Nem elérhető Admin

  • Adminisztrátor
  • V I P
  • *****
  • Hozzászólások: 1792
  • Karma: +27/-14
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #267 Dátum: 2012. December 17. - 16:10:06 »
Ha össze van ragasztva a Novum, akkor a szervizben, hogy szedik szét. [/b]  (És itt most persze nem azokra gondolok, amik maguktól is szétesnek.)
Kíváncsian várom a választ.

A novum szétszedése nem "előről" hanem "hátulról" történik ;)
Az ezüst keret és az üveg között nyitja szét a szervizben található feszítő. A behúzó könyítés a bekapcsoló feletti 10-10 mm sáv.



Nem elérhető BeLac

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 27
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #268 Dátum: 2012. December 17. - 16:18:25 »
Kedves ConCordosok !

Segítségeteket kérném. Még mindig nem sikerült megoldanom, hogy a Chrome allat menjen a flash.
 Pedig mindent megpróbáltam, de ezek szerint mégse mindent. Az elsőn remekül működött. Másodiknak egy olyan tabot kaptam amin elvégezték a gyári vissza állítást.
 Hiába telepítem az adobe flash playert 11.1...  nem akar működni a chrome alatt.

 Köszönöm. 
« Utoljára szerkesztve: 2012. December 17. - 16:25:41 írta BeLac »

Nem elérhető nyirog

  • Adminisztrátor
  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 356
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab Novum készülékről
« Válasz #269 Dátum: 2012. December 17. - 16:20:17 »
Kedves ConCordosok !

Segítségeteket kérném. Még mindig nem sikerült megoldanom, hogy a Chrome allat menyen a flash.
 Pedig mindent megpróbáltam, de ezek szerint mégse mindent. Az elsőn remekül működött. Másodiknak egy olyan tabot kaptam amin elvégezték a gyári vissza állítást.
 Hiába telepítem az adobe flash playert 11.1...  nem akar működni a chrome alatt.

 Köszönöm. 

*menjen
Amúgy meg nem is fog soha menni. A Chrome nem támogatja a flasht. Próbálj Operát