Agyári böngészőnek nem kel hogy telepítve legyen a Adobe Flash Player 11.1 akkor is mennek a flash oldalak.
Player nélkül nincs az az isten, hogy menjen a flash, egyszerűen az Android 4.1.x-ben nincs benne a natív támogatás. Vagy úgy érteted, hogy nem kell a 11.1-es verzió?
Ha jól értem most nincs semmilyen flash a gépeden... Nézd meg légyszi, hogy bejön e a gyári böngészőben az amit linkeltem... Köszi!
Igen megy !
Hohoho itt valami nagy huncutság van...

Ha eltávolítom a Flash Player-t és kipróbálom a Dolphin-ban a linkem, akkor hibára fut, viszont ha elindítom a gyári böngészőt akkor a Flash Player eltávolítását követő első induláskor egy hangyaf@sznyi időre kiírja induláskor, hogy "installing flash...", majd vígan behozza a flash oldalakt. Na ez tuti valami CC-s fícsör, de hallani máshol még nem hallottam ilyet, lehet, hogy létezik de látni most láttam először...

No ezek után ki kell, hogy javítsam magam...

Működik a gyári böngészőben mindenféle telepítgetés nélkül, de véleményem szerint ez nem gyári megoldás...

Elnézést hogy kételkedtem. Mentségemre szóljon, hogy a gyári böngészőt soha nem szoktam elindítani, csak Dolphin-t használok, továbbá az is biztos, hogy telepít egy playert a böngésző, tehát amit írtam, hogy player nélkül nincs flash, azért az igaz most is, csak máshogy fekszik a szamuráj...