Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek csalódottságomat hátha tesz valamit a Concorde, hogy ne fordulhasson elő ilyesmi.
Korábban írtam, hogy november végén vettem egy NOVUM-t ami sajnos hibás kijelzővel érkezett. Dec első napjaiban elvitte a futár cserére az Extreme Digital szervízbe. Az ED szervízről alkotott véleményem nem tűr nyomdafestéket. A mai napon komoly fenyegetés hatására megkaptam a csere készüléket, DE.
Már az átvételkor jeleztem az eladónak(ráirattam a szervízlapra is), hogy a kijelzőn lévő védőfólia nem olyan mint az előzőn volt és több helyen karcos(Nem volt rajta a felrakás után eltávolítandó külső fólia). Ezen mét túltgettem magam, de az már kissé zavar, hogy a második példány sem tökéletes.
Csak akkor kapcsolható be ha bedugom a töltőt. Kikapcsolni nem lehet ha töltőn van(újraindul) Amikor szöveget kell gépelnem(pl. Wifi beállítás) a bevitel bizonytalan. Gyakran dupláz, tripláznak a "billentyűk, sokszor más karaktert visznek be mint ahol a képernyőt megérintem.
Remélem csak én vagyok a béna és a Concorde szervízben majd segítenek, de most kimopndottan ideges vagyok, hogy egy hibás TAB kerül a fa alá:-(
Az biztos, hogy az ED-hez többet nem viszem, és Ti is kerüljétek el őket.
Remélem a gyártó szervize orvosolja a problémákat és végül elégedett Concorde felhasználók leszünk. Addig is kellemes ünnepeket mindenkinek
Üdv