Sziasztok!
Röviden szeretném megosztani a Concorde Play Tabbal kapcsolatos tapasztalataimat. Azzal kezdeném, hogy a specifikációk alapján ígéretesnek tűnt, és az ára sem volt rossz. Így, egy hét használat után azt mondhatom, hogy nem bántam meg a megvásárlását…
Azt, azonban nem gondoltam, hogy a gyártó (fejlesztő) képes ugyanazokat a hibákat elkövetni, amiket a nagyobb testvér (9.7) esetében, az új változatok során (IPS, PLUSZ, NOVUM) rendre igyekeztek is kijavítani.
Ami mellette szól, a szép kijelző, az erős hardver és a még elfogadható ár.
Végül, ami nem tetszik:
1. Ha már csak egyféle kommunikációs csatorna létezik (wi-fi) akkor elvárnám, hogy az tényleg jól működjön…. Nekem speciel kb. 6 méterre a router-től kihal (vagy 1 fal és 4 méter). Minek a fém hátlap, ha árnyékol? Miért tudták ezt kiküszöbölni a NOVUM esetében?
2. Kaptam egy a NOVUM-nál 20%-al kisebb kijelzőt (a többi lényegében ugyanaz), párosítva egy közel 50%-al kisebb akkumulátorral (9.7 vs. 8 és 7600 vs. 4000) Miért nem lehetett egy kicsit nagyobb? Csak plusz egy órányi üzemidővel?
3. Egy kamera van a készüléken, ami nem lenne gond, úgy sem akartam vele fotózni, csak skype-ozni… de akkor miért került a kamera a sarokba, miért nem középen van?
4. Azt ígérték, hogy "a Tab-al együtt érkeznek a kiegészítők is". Hát… ha Kínából rendelem, már lassan itt lenne, itthon meg még várható időpont sincs…
Ha mindazt nem felejtik el, amit a nagyobb testvérnél már megtanultak, akkor ez egy tényleg BEST BUY cucc lenne, így viszont erősen kompromisszumos, de azért szerethető…