Szerző Téma: Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről  (Megtekintve 536227 alkalommal)

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #720 Dátum: 2013. Február 11. - 16:45:53 »
Úgy tudtam, nem lehet privátban "zaklatni", vagy akkor mégis?

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #721 Dátum: 2013. Február 11. - 16:47:29 »
Úgy tudtam, nem lehet privátban "zaklatni", vagy akkor mégis?

Én nem tudok róla, hogy ne lehetne
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #722 Dátum: 2013. Február 11. - 16:48:17 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Apám vett anyámnak karácsonyra egy Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo tabletet. (Először PLAY-t vett, de valami hibája volt a kijelzőnek és mire visszavitte addigra nem tudták cserélni ezért a pénzt kapta vissza. És mivel a karácsony az karácsony kellett valami más helyette.) Eléggé laikus vagyok szeretném megkérdezni, hogy a Play mennyivel jobb mint a Multipad. Play-t sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de a Multipad nem nagyon győzött meg. Holott specifikációban nem veszek észre eget rengető különbségeket. Itt most nem az IPS vs. nem IPS kijelzőre és a 8Gb vs 16 Gb-ra gondolok, hanem teljesítmény beli különbségekre. Mindkettő dual core, mindkettő 1 gb ram, mindkettő Mali 400 gpu.
Bocs a hülye kérdésért, de eléggé laikus vagyok és ha hasonló a Play mint a Prestigio akkor inkább nem veszek semmilyet.

Concorde support ennyiben különbözik, a másik gyártónál nem a CC-s fiúk vannak :).
Viccet félretéve, az Admin sokszor írta, hogy nem mind1, hogy mi kerül a gépbe, nem mind1, hogy milyen a szoftver, stb. Lehet pár adat stimmel, de a többinél megy a spórolás.

És igen a CC terméke jobb :), az eladások is ezt mondják.

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #723 Dátum: 2013. Február 11. - 16:58:50 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Apám vett anyámnak karácsonyra egy Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo tabletet. (Először PLAY-t vett, de valami hibája volt a kijelzőnek és mire visszavitte addigra nem tudták cserélni ezért a pénzt kapta vissza. És mivel a karácsony az karácsony kellett valami más helyette.) Eléggé laikus vagyok szeretném megkérdezni, hogy a Play mennyivel jobb mint a Multipad. Play-t sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, de a Multipad nem nagyon győzött meg. Holott specifikációban nem veszek észre eget rengető különbségeket. Itt most nem az IPS vs. nem IPS kijelzőre és a 8Gb vs 16 Gb-ra gondolok, hanem teljesítmény beli különbségekre. Mindkettő dual core, mindkettő 1 gb ram, mindkettő Mali 400 gpu.
Bocs a hülye kérdésért, de eléggé laikus vagyok és ha hasonló a Play mint a Prestigio akkor inkább nem veszek semmilyet.

                      Prestigio:                                                           Concorde

CPU      Dual Core ARM Cortex A9 AML8726-MX                  RK3066 Dual core 2x1,6GHz
               Internal Clock Rate 1.50 GHz

GPU            MALI400MP2 (2magos)                                     MALI400MP4 (4magos)

Display           TFT LCD                                                          IPS

Internal Memory       8 GB                                                           16GB

Battery Current    4700 mAh                                                      4000mAh

SoC kisokosból idézve: http://logout.hu/bejegyzes/tjb007/soc_kisokos/hsz_1-50.html

        Prestigio-ban                                                                 Concorde-ban:

AML8726-MX                                                                  RK3066
● Csíkszélesség: 40nm                                                     ● Csíkszélesség: 40nm
● Utasításkészlet: ARMv7                                                 ● Utasításkészlet: ARMv7
● Processzormag: ARM Cortex-A9                                      ● Processzormag: ARM Cortex-A9
● L2: 512 kB                                                                  ● L2: 512 kB
● Magok száma: 2                                                          ● Magok száma: 2
● Órajel: max. 1,5GHz magonként                                      ● Órajel: max. 1,6GHz magonként
● GPU: ARM Mali-400MP2                                                 ● GPU: ARM Mali-400MP4
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 11. - 17:50:57 írta rstwingo »

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #724 Dátum: 2013. Február 11. - 17:11:30 »

   Prestigio-ban                                                                 Concorde-ban:

AML8726-MX                                                                  RK3066
● Csíkszélesség: 40nm                                                     ● Csíkszélesség: 40nm
● Utasításkészlet: ARMv7                                                 ● Utasításkészlet: ARMv7
● Processzormag: ARM Cortex-A9                                      ● Processzormag: ARM Cortex-A9
● L2: 512 kB                                                                  ● L2: 512 kB
● Magok száma: 2                                                          ● Magok száma: 2
● Órajel: max. 1,5GHz magonként                                      ● Órajel: max. 1,6GHz magonként
● GPU: ARM Mali-400MP2                                                 ● GPU: ARM Mali-400MP4

Szerintem magad is látod a különbséget, akkor minek másoltad be? Nem értem. Nézd a GPU-t vagy a háttértárt szerintem ezek magukért beszélnek, de szerintem ezt te is tudod.
Egyszerűbb amúgy, ha bemész és kipróbálod, akkor saját magad győzöd meg, s nem nekünk kell (amit szerintem nem is akarunk) :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 11. - 17:52:00 írta rstwingo »

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #725 Dátum: 2013. Február 11. - 17:38:24 »
Én meg ezt nem értem ;): "Szerintem magad is látod a különbséget, akkor minek másoltad be? Nem értem."

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #726 Dátum: 2013. Február 11. - 23:12:16 »
Tudom, hogy hülye kérdés, de ehhez lehet kapni touch paneles és billentyűs tokot? :)

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #727 Dátum: 2013. Február 12. - 08:07:00 »
Tudom, hogy hülye kérdés, de ehhez lehet kapni touch paneles és billentyűs tokot? :)

Gyárilag szerintem nem
de ha veszel egy tartót hozzá és egy touch pados billentyűzetet, némi ügyeskedéssel össze tudod házasítani a kettőt
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető ToPet

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #728 Dátum: 2013. Február 12. - 08:53:22 »
   Köszi a választ, de nem a száraz specifikációra voltam kíváncsi. A Prestigio csinált olyat hogy netezés közben gondolt egyet és kilépett a böngészőből, a youtube rettenetesen lassú volt, és egyáltalán a menü kezelés is kicsit döcögős. Ilyenek vannak-e a Concorde-al? Az ilyen akadozások és böngésző leállások nem az TFT vagy a 8 Gb miatt vannak. De még csak nem is a 0,1 Ghz különbség miatt. Feltettem rá a Shadowgun-t (azt hiszem ez volt a neve) ami kifejezetten röcögősen ment. Ez mondjuk lehet a 2 magos Mali miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 12. - 09:22:48 írta rstwingo »

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #729 Dátum: 2013. Február 12. - 09:10:50 »
Alapesetben a fórum, nem arra való, hogy másik gyártó tapletjét elemezzük.
De ha ennyire érdekel röviden és tömören:
Nem mindegy, hogy a program (az-az OP. rendszer az-az Android), hogy van megírva. A CC-nél van vagy 8 (sry Admin ha kevesebbet mondok) fejlesztő akik csak ezzel foglalkoznak, így (kicsit hülye példával) olyasmi lesz mint az Apple, van egy rendszer és arra optimalizálva egy gép.
Nem véletlenül írtuk már rengetegszer, hogy a support fontos, ez nem csak a hibaelhárítás és garanciaérvényesítésnél fontos, hanem az ilyen "akad a menü" eseteknél is.

De még mindig ugyan azt tudom mondani. NEKÜNK NE HIGGY!!(nem is szabad). Menj be és próbáld ki (díjtalanul), így el tudod dönteni, tetszik-e vagy sem. Szerintem ez így korrekt :)

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #730 Dátum: 2013. Február 12. - 10:24:53 »
   Köszi a választ, de nem a száraz specifikációra voltam kíváncsi. A Prestigio csinált olyat hogy netezés közben gondolt egyet és kilépett a böngészőből, a youtube rettenetesen lassú volt, és egyáltalán a menü kezelés is kicsit döcögős. Ilyenek vannak-e a Concorde-al? Az ilyen akadozások és böngésző leállások nem az TFT vagy a 8 Gb miatt vannak. De még csak nem is a 0,1 Ghz különbség miatt. Feltettem rá a Shadowgun-t (azt hiszem ez volt a neve) ami kifejezetten röcögősen ment. Ez mondjuk lehet a 2 magos Mali miatt.

Böngészési élmény, gyorsaság közel azonos a mezei gépekhez képest (és mindig asztali webhelyet kérek, nem mobilra optimalizáltat). Menük gördülékenyek, gyorsak, youtube hd-n is szélsebes. Továbbá még nem találtam olyan játékot (pedig igyekeztem), ami megröccentette volna. De nehogy már mi döntsünk helyetted :) Nézz meg egy videót inkább, Play használat közben: http://www.youtube.com/watch?v=eLD4M1dCh1c
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 12. - 10:28:54 írta beg »

Nem elérhető BlackJack

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #731 Dátum: 2013. Február 12. - 12:24:49 »
Sziasztok!

Nálam többször előfordult már olyan, hogy a készülék bekapcsolása után amikor feloldom a gépet olyan 1percre lefagy, vagy amikor belemegyek az alkalmazásokba és pl törölni akarok egy appot ott is lemerevedik és egy idő után kiírja, hogy a "beállítások nem válaszol..."!
Tegnap meg frissítettem két appot és miután települtek nem tudtam felnyitni az óra körüli területet, minden más működött!
Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #732 Dátum: 2013. Február 12. - 14:13:51 »
Sziasztok!

Nálam többször előfordult már olyan, hogy a készülék bekapcsolása után amikor feloldom a gépet olyan 1percre lefagy, vagy amikor belemegyek az alkalmazásokba és pl törölni akarok egy appot ott is lemerevedik és egy idő után kiírja, hogy a "beállítások nem válaszol..."!
Tegnap meg frissítettem két appot és miután települtek nem tudtam felnyitni az óra körüli területet, minden más működött!
Előre is köszi a segítséget!

Bár szerintem ez google-s hiba, de engem is érdekelne ha van rá megoldás.
Miért gondolom, hogy Google a ludas?
Az alcatel készülékem ugyan ezt produkálja ugyan így és értetlenül állok előtte.

Nem elérhető szasza

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #733 Dátum: 2013. Február 12. - 14:47:06 »

Viccen túl:
Még januárban megrendeltük, de a világ másik végén megint ünnepelnek és a kínai holdújév miatt 2-3 hétre leállt teljesen minden
[/quote]

SZia!

köszi az infót:-) akkor lehet lehet h várok amíg beszerzitek őket. Amúgy neten terjengenek olyan videók ahol egy csávó könyvből készít rá tokot. Haláli jól néznek ki.

Nem elérhető szasza

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #734 Dátum: 2013. Február 12. - 16:06:45 »
Akkor várjuk türelmesen a tokokat, csak varrják már... végig nézegettem az itt linkelt tokokat és rizikós, mert szinte mindegyik mérete más... és valószinű, hogy löttyögni fog benne a tab, pl a tinyurl-s linken kapott tok a 215x158 méretű tabhoz jó tehát némi csuszkálás biztos lenne. Admin legyél szíves majd a tok érkezését itt is megosztani velünk. Köszi az infot.

Mindeképpen nagyüzemben tolni fogom tolni a gyártását!:-D annyi h az enyém asztali gép klaviatúrájával lesz elérhető:-)

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #735 Dátum: 2013. Február 12. - 16:32:58 »
Ha a kijelző beporosodik, ennek tisztítását garanciában elvégzik? Ha nem, hogy pucolom ki, hogy ne vesszen el a garanciám?

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #736 Dátum: 2013. Február 12. - 16:38:00 »
Ha a kijelző beporosodik, ennek tisztítását garanciában elvégzik? Ha nem, hogy pucolom ki, hogy ne vesszen el a garanciám?

biztos elvégzik, mert elvileg nem szabadna alá porosodni
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #737 Dátum: 2013. Február 12. - 16:39:19 »
Van két fehér és egy halvány átlátszó porszem a tabon, ami fehér hátterű oldalaknál úgy néz ki, mintha sub-pixel hiba lenne, de valójában nem az. Kikapcsolt kijelzőnél látszik, hogy porszemek. Vajon ezt mennyi idő alatt csinálják meg? Budapestre vinném be.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #738 Dátum: 2013. Február 12. - 16:46:21 »
Van két fehér és egy halvány átlátszó porszem a tabon, ami fehér hátterű oldalaknál úgy néz ki, mintha sub-pixel hiba lenne, de valójában nem az. Kikapcsolt kijelzőnél látszik, hogy porszemek. Vajon ezt mennyi idő alatt csinálják meg? Budapestre vinném be.

Passz, azt csak a szerviz tudná megmondani, lehet előtte fel kellene hívnod őket
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Sanyiii

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 52
  • Karma: +5/-1
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #739 Dátum: 2013. Február 12. - 21:42:02 »
Ha a telefonomon van gps akkor azt megtudom osztani a tabbal?

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #740 Dátum: 2013. Február 12. - 22:09:16 »
Ha a telefonomon van gps akkor azt megtudom osztani a tabbal?
Elméletileg a TetherGPS appal igen. Gyakorlatilag meg jobban jársz, ha veszel hozzá bluetooth-os gps vevőt.

Nem elérhető skyrolls

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 10
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #741 Dátum: 2013. Február 13. - 11:42:51 »
Köszönöm a választ. Azt gondolom, kicsit félreérthetően fogalmaztam, tehát a helyzet:

Adott a telefonom, amin van vodafone internet elérés (Nokia C5-00).
A tabbal bluetoothon keresztül szeretnék a nokia előfizetésével internetezni.

Szerintetek menne ez így?

Nekem sikerült...

Karácsony óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen tabletnek.
Nagyon tetszik a kis súlya, a gyorsasága és hogy egyáltalán nem pixeles a kijelzője.

Nem csak a jó ár/teljesítmény miatt választottam ezt a tabletet, hanem a Bluetooth miatt is, ti. én is a 3g-s hagyományos telefonomon keresztül szerettem volna internetezni (a BKV-n nem akartam USB stick-et dugdosni, és egyelőre nem akartam beruházni egy drága okostelefonra sem)

Először a BlueVPN-t próbáltam, de nekem sajnos nem működött (SE Z750i-vel és Nokia 6650-el sem).
Root-olás után telepítettem a BT-DUN-t, ezzel már sikerült kapcsolódnom a Bluetooth-on keresztül az internetre, de csak miután rájöttem, hogy a telefonon mindig a legelső profilban kell megadni az APN-t, ti. mindig oda "tárcsáz be" a BT-DUN.
Sajnos ez a fajta "Dial Up Network" az android számára nem számít teljes értékű hálózati kapcsolatnak, ezért egy csomó funkció nem működik, pl.az email kliensek szinkronizálása, vagy a Play-en keresztüli letöltés sem (a pontos lista a BlueVPN oldalán található).
Ezek a korlátok egyelőre nem zavarnak, mert utazás közben a leveleimet web-en keresztül is el tudom olvasni, otthon vagy a munkahelyen pedig már Wifi-t használok.

Erről jut eszembe: a mások által említett Wifi szakadozás otthon nálam is jelentkezett, sajnos a T... szolgáltató Pirelli gyártmányú router-én az antenna nem cserélhető, az említett beállítások (Beacon Interval, RTS Threshold) pedig nem érhetők el a router web-es menüjéből.
Később majd beruházok egy repeater-re, átmeneti megoldásként feltelepítettem a Wifi Fixer nevű ingyenes app-ot. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a "Max Wifi" + "Enable Wifi Lock" beállításokkal sokkal ritkábban dobálja el a gép a kapcsolatot.
Természetesen ennek az az ára, hogy a Wifi egy kicsivel több áramot fogyaszt, de ez nem zavar, mert csak akkor kapcsolom be, ha muszáj (böngészés, letöltés, vagy email szinkronizálás idejére).

Végezetül van egy problémám, amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Ezt  mások még nem említették, tehát lehet hogy csak nálam jelentkezik: egy idő óta a tablet az USB kapcsolat bontásakor belassul, nem ritkán le is fagy - ilyenkor csak a reboot segít.
A furcsa az, hogy ha nem Mass Storage-ként, hanem Médiaeszközként kapcsolódok, akkor semmi lassulás vagy fagyás nincsen. Tehát nyilván nem hardveres, hanem szoftveres problémáról van szó, de még nem találtam meg az okát. (Hozzátenném, hogy semmilyen USB mount jellegű alkalmazást nem telepítettem, csak usb állapotot monitorozó widget-jeim vannak. A PC-n 64 bites Win7 van.)
A net-en keresgélve külföldi fórumok tipikusan JB-re való frissítésnél említik ezt a problémát, természetesen más tabletekkel kapcsolatban. A rom csere mellett különböző trükköket ajánlanak, pl. az "USB-tár kikapcsolása" gomb helyett a "vissza" gombot kell megnyomni. Utóbbit próbáltam, néha a PLAY-nél is beválik, de nem mindig.
Egyelőre a kisebb fájlokat Wifi-n keresztül másolom (nekem pl.nagyon bejött az FTPServer, illetve az AirDroid), így nincs szükség USB kapcsolatra...
Nagyon érdekelne a véleményetek az USB fagyással kapcsolatban, hátha meg lehet oldani rom újrahúzás nélkül is.

« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 13. - 12:00:58 írta skyrolls »

Nem elérhető Sanyiii

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 52
  • Karma: +5/-1
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #742 Dátum: 2013. Február 13. - 14:45:41 »
kocsiba mikro USB töltővel lehet tölteni?

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #743 Dátum: 2013. Február 13. - 16:54:01 »
kocsiba mikro USB töltővel lehet tölteni?

Nem, mint ahogy a microusb kábelével sem tudod tölteni. Csak a saját töltőjével, de kapható az is szivargyújtós kivitelben.

Nem elérhető skyrolls

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 10
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #744 Dátum: 2013. Február 13. - 17:39:35 »
Sziasztok!

Nálam többször előfordult már olyan, hogy a készülék bekapcsolása után amikor feloldom a gépet olyan 1percre lefagy, vagy amikor belemegyek az alkalmazásokba és pl törölni akarok egy appot ott is lemerevedik és egy idő után kiírja, hogy a "beállítások nem válaszol..."!
Tegnap meg frissítettem két appot és miután települtek nem tudtam felnyitni az óra körüli területet, minden más működött!
Előre is köszi a segítséget!

Nálam az segített, hogy "lefagyasztottam" a "DRM-védett tartalom tárolása" process-t (ezt pl.Titanium Backup-al tudod megtenni). Kockázat és mellékhatás: a Galériában nem mindig látszik az összes kép. De ha feltelepítesz valami más képnézegetőt, akkor ez sem jelent problémát.

Nem elérhető kriver

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #745 Dátum: 2013. Február 13. - 17:58:13 »
Nálam is előfordul, hogy hosszú másodpercekre befagy a szoftver egy frissítés, vagy egy alkalmazás indításakor. Kicsit kellemetlen, de megszokható. Többen írták, hogy porosodik. Sajnos nekem is sikerült egy porszemet felfedeznem. Már az első pillanattól kezdve elállt a jobb alsó sarkán a kijelző (kiemelkedett a peremtől), de eddig nem zavart. Ahogy telt az idő egyre jobban engedte el a ragasztó, és most már bejut a por is. Ez már gáz. :(  Pedig otthon használom, és vigyázok rá.
Ebből szerviz lesz.  :(

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #746 Dátum: 2013. Február 13. - 18:15:59 »
Nem, mint ahogy a microusb kábelével sem tudod tölteni. Csak a saját töltőjével, de kapható az is szivargyújtós kivitelben.

lehet tölteni, csak nem ajánlott , így pontos
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #747 Dátum: 2013. Február 13. - 19:22:11 »
lehet tölteni, csak nem ajánlott , így pontos
Én egyszer próbáltam, meg sem moccant az akksi. Utána nem is erőltettem, mert a leírásban is a normál töltőt írja. Kéne neki egyébként? Miért nem ajánlott? Kevés az 500 mAh?

Nem elérhető gerlo196

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #748 Dátum: 2013. Február 13. - 21:53:16 »
Olyat lehet, hogy telefonnal fogom a WIFI-t és továbbítom  tabnak?
( ugye kicsit gyengén fogja, meg dobál is. De majd lecserélem  mostani régi rootert. De máshol pl. Bevásárloközpont stb. Jo lenne haatelefon fogja a jelet ès toábbitja a tab-nak! ) szoval ezt egy 2.3.6-s androiddal meg tudom csinálni? És ha igen, hogyan????

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #749 Dátum: 2013. Február 14. - 08:56:55 »
Olyat lehet, hogy telefonnal fogom a WIFI-t és továbbítom  tabnak?
( ugye kicsit gyengén fogja, meg dobál is. De majd lecserélem  mostani régi rootert. De máshol pl. Bevásárloközpont stb. Jo lenne haatelefon fogja a jelet ès toábbitja a tab-nak! ) szoval ezt egy 2.3.6-s androiddal meg tudom csinálni? És ha igen, hogyan????

He? Ha a telefon csatlakozik a wifihez, akkor azt minek továbbítani a tabnak, mikor az is képes wifizni? Nem értem. Ez így teljesen felesleges és értelmetlen.