Szerző Téma: Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről  (Megtekintve 517516 alkalommal)

Nem elérhető Adamsky

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 26
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #300 Dátum: 2012. December 31. - 13:27:14 »
Sziasztok!Nem tudja valaki megmondani,milyen extra appok vannak a gépben?Valamint van-e feladatkezelő benne?

Jóformán semmi. Van egy ApkInstaller (alkalmazásokat lehet vele telepíteni SD-ről, vagy a már meglevőket eltávolítani, esetleg exportálni az "apk"-t SD kártyára) és egy Explorer (fájlkezelő).
Feladatkezelő alatt gondolom valami "task manager" progit gondolsz. Ilyen külön nincs, de egyfelől van egy csomó (akár ingyenes) a Play-en, másfelől a JB + 1 GB RAM miatt tök felesleges.

Nem elérhető csipetke

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #301 Dátum: 2012. December 31. - 15:40:29 »
én is amiatt regiztem hogy megosszam tapasztalatomat a playröl gép szerintem nagyon jó ,wifije nálam is gond de csak a lakás bizonyos részein wifi nálunk az előszobában van ott a legerősebb a jel illetve a konyhában ,hátso dolgozo szobában az ajtó mellet még jó a vétel  de az alak mellet már nincsen internet.az aksija 4 órát bír ki , 1 feltőltésel,szép képet ad  gyorsan betölti az oldalakat, nincs vele eddig semmi probléma . :D

Nem elérhető hunter169

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #302 Dátum: 2013. Január 01. - 00:29:44 »
Sziasztok!Nem tudja valaki megmondani,milyen extra appok vannak a gépben?Valamint van-e feladatkezelő benne?

Jóformán semmi. Van egy ApkInstaller (alkalmazásokat lehet vele telepíteni SD-ről, vagy a már meglevőket eltávolítani, esetleg exportálni az "apk"-t SD kártyára) és egy Explorer (fájlkezelő).
Feladatkezelő alatt gondolom valami "task manager" progit gondolsz. Ilyen külön nincs, de egyfelől van egy csomó (akár ingyenes) a Play-en, másfelől a JB + 1 GB RAM miatt tök felesleges.
Köszi a választ!

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #303 Dátum: 2013. Január 01. - 00:30:19 »
Üdv! Van egy ilyenem, de sajnos a második hétben olyan problémám adódott, hogy bedugom tölteni, erre elkezd bekapcsolni ki írja, hogy concorde, ám ekkor kattan egyet és újra indul, és folyamatosan ez csinálja újra és újra, még csak tölteni sem akar, pedig olyan jól volt tartva, hogy pihe puha pamuton volt tartva hogy ne legyen semmi baja

2012 12 15.én lett vásárolva van rá 1 év garancia mit tegyek??
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 01. - 00:32:51 írta viktor007 »

Nem elérhető gerlo196

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #304 Dátum: 2013. Január 01. - 11:07:21 »
Vidd vissza! Fussál a szervizbe és mond el h mi a problémád!

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #305 Dátum: 2013. Január 01. - 16:03:25 »
Nem olyan könnyű az mint mondod mivel a hivatalos szervíz pesten van én meg csongrádmegyében lakom elég necces lenne

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #306 Dátum: 2013. Január 01. - 16:40:12 »
Nem olyan könnyű az mint mondod mivel a hivatalos szervíz pesten van én meg csongrádmegyében lakom elég necces lenne

Posta? Csomagküldő? Ha tényleg hibás a CC átvállalja a visszaküldés árát...

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #307 Dátum: 2013. Január 01. - 18:18:16 »
Üdv! Extreme-digital termék royal sprint futárszolgálat hozta

A termék olyat csinál,hogy (le van merülve) bedugom töltőre bekapcsol,néha eljut addig a bekapcsoló mozgóképig, majd itt kattan egyet, és újra indul,  van amikor még addig sem jut el, persze amikor meg bekapcsolom töltő nélkül akkor meg ki írja az áthúzott elemet és, hogy le van merülve, így hát nem is lehet használni

Kaphatnék egy részletes információt hogy mit tegyek ? Előre is köszönöm Boldog Új Évet! :(

Város: Szentes 6600

Nem elérhető zoli71

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #308 Dátum: 2013. Január 01. - 19:58:35 »
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom úgy bezárni az alkalmazásokat, hogy ne fussonak tovább a háttérben? Esetleg van ilyen beállítás?
Még valami. A Google chrome böngészőm némelyik oldalon nem tudja használni a flash playert és a telepítését ajánlja fel. Beállítás kérdése?
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 01. - 20:00:46 írta zoli71 »

Nem elérhető Emoryy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 87
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #309 Dátum: 2013. Január 01. - 20:43:35 »
A kijelző nekem is 1 pixellel el van csúszva,de 2 heti keresés után sem tudtam olyan dolgot találni,amiben ez akár egy hajszálnyit is zavarhatna. Szerintem ez csak szükségtelen nyávogás. Bocs,ha ezzel valakit megbántok.

Alvó állapotban valóban érdemes beállítani a wifi lekapcsolását, valamint azt is ajánlatos beállítani, hogy azonnal lépjen ki abból a programból,amit bezársz....ne fusson a háttérben. Nekem a launcherek is nagyon szívták az akksit,azt is érdemes mellőzni,ha valakinek nem olyan fontos.  Lehet,hogy beképzelem, de nekem a gép gyorsaságába is és minimálisat az akksiba is beleszól,ha a sok ikont nem mappában tartom az asztalon.

Mindent összevetve, szerintem nagyon megérte az árát,pedig nagyon finnyás vagyok a hibás dolgokra. Most is ugyan ezt venném.
1 sor pixel kitakarással lehet, hogy én sem panaszkodtam volna, de 3 sor az mégiscsak több. A 3 sornyin kívül oldalt is van egy 1 pixelnyi. Azt pl nem vettem észre, csak makrofotón.
Én elsődlegesen szüleimnek vettem ajándékba a tabot, és az a helyzet, hogy őket valószínűleg nem fogja ez a 3 pixel zavarni, ráadásul ez a kitakarás a képernyő alján van. Így végül úgy döntöttem, hogy hanyagolom a témát.
Legalábbis ennél a példánynál igen. Ha magamnak vettem volna (és valószínűleg fogok is), akkor valószínűbb, hogy beviszem a szervízbe ilyen probléma esetén.


Némely szélsőséges helyzettől eltekintve szerintem felesleges belepiszkálni az Android task kezelésébe. Nem véletlenül van ez az automatikus bezárás opció is a fejlesztői beállítások alatt.
Én a régebbi androidos telómnál pont ezt utáltam a legjobban: az aránylag kevés memória miatt, az appok közötti váltogatásnál rosszabb esetben (elég gyakran) teljesen újra kellett töltögetnie őket.
Ennek az opciónak a bekapcsolásával ugyanezt a hatást éred el, és lőttek a multitaskingnak.
Egyébként a háttérben "futó" alkalmazások nem futnak. (A servicek/szolgáltatások kicsit más téma.) Ez nem Windows. Javaslom tanulmányozásra a következő diagramot: http://developer.android.com/images/activity_lifecycle.png
Igen, ott tudnak maradni a RAM-ban, de annak érdekében, hogy ne kelljen őket megint a nulláról betölteni a háttértárról lassabban, és az előző állapotot visszaállítani.
Ha pedig elfogy az üres memória, akkor az Android szépen elkezdi kilőni a háttérből a legrégebben nem használt appokat. Az üres memória különben is felesleges memória...  1Gb RAM azért már elég több alkalmazás egyidejű használatára/memóriában tartására.
Ha pedig manuális bezárásra van szükség, mert mondjuk befagyott valami rosszul programozott alkalmazás, akkor az alkalmazásváltó képernyőn simán oldalra húzással be lehet őket zárni.


Launcherek közül pedig nem mindegyik rendelkezik nagy erőforrás igénnyel, lehet nyugodtan kísérletezgetni velük, mert nem pont a gyári alapértelmezett a legtakarékosabb. Ilyen szempontból én eddig a Lightning Launchernél jobbat nem találtam. Kicsi (az apk ~180kB), gyors, nem töltögeti állandóan újra az alkalmazások listáját sem. És nagy mértékben testreszabható is (amit érdemes meg is tenni), eléggé különbözik a konvencionális launcherektől. (A Play Store-ban van hozzá magyar nyelvi csomag is (általam), ha valaki kipróbálná az alkalmazást, akkor töltse le hozzá azt is.)

Nem elérhető MrMinute

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 23
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #310 Dátum: 2013. Január 01. - 23:18:49 »
Én általában 8-10 méterről használom a wifit, sokszor 2 falon keresztül de 3 csík alá még nem ment. Böngészéssel,online játékkal, streameléssel sem volt még gondom. 2 antennás TP-linket használok...

Szevasz MrMinute!

Úgy látszik, hogy Te vagy az egyetlen akinek nincs gondja a WiFi-vel.  :)
Van esetleg más Android-os cucc is a tulajdonodba? Ha, igen, megnéznéd, hogy az inSSIDer-el (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.metageek) mit mutat a két készülék ugyanabból a távolságból? A "két antennás" router esetleg valami új "N-es" cucc?

Szia!

Nem vagyok valami nagy hozzáértő,így csak azt írom,amit a progi mutat. 8 méterről mértem. A Play 65dbm átlagerősséget mutat. Egy Sony Xperia Tipo-val tudtam még megnézni ugyan onnan, az 54-es átlagot mutatott. Fogalmam sincs mi mit jelent :))

A routerem egy TP-link WR841ND. 2-3 éves darab,ha jól emlékszem.

Nem elérhető BtheTaoist

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 81
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #311 Dátum: 2013. Január 02. - 18:39:17 »
Körkérdés :
Szerintetek van olyan kérdés, ami itt, ebben a fórumban viszonlyag gyakran elhangzik, de a "Gyakran Ismételt Kérdések" -fórumtopicban nincs róla szó?
(Egy appot készítek,"új CC tabosok" részére, ahoz kellene az infó)
Samsung Galaxy Tab2 10.1 /  ConCorde ROKEE

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #312 Dátum: 2013. Január 02. - 21:02:00 »
Üdv, akkor elfogom küldeni a hibás terméket!

De egy pontos helyet kaphatnék hogy hova küldjem?
Illetve hogy mit mellékeljek? gondolok itt kis levélre hogy hibás termék vagy hogy miért küldtem vissza ?

mkoch820

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #313 Dátum: 2013. Január 03. - 06:45:07 »
http://www.concordetablet.com/szerviz.html

Itt a címe a szerviznek, illetve a telefonszáma is. Nyitvatartási időben hívd fel őket, s érdeklődd meg a visszaküldés részleteit.

Nem elérhető Huku

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #314 Dátum: 2013. Január 03. - 09:36:41 »
Sziasztok!

Csak egy "gyors" kérdésem lenne, hátha valaki járt már így. A problémám a következő lenne. Ha a gépet felteszem töltőre akkor 93%-nál nem tölt feljebb. Mindegy hogy mennyi ideig van töltőn. Eddig ez még 83% volt csak, de csináltam egy rendszer visszaállítást és most 93%-ig már felmegy. Azóta megcsináltam még 3x, amiből 1x ha többször a beállításokban az akkumulátor résznél nyomtam a frissítésre 1x csak 100% lett, de azóta hogy megint merült kicsit nem tudom 100%-ra tölteni.
Ezzel lehet esetleg valamit kezdeni? Valamit módosítani kellene valahol? Nem szeretném szervizbe küldeni ha egy mód van rá... valami otthoni megoldásféleség szerintetek?

Előre is köszönöm a segítséget!

Kristóf

Nem elérhető kriver

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #315 Dátum: 2013. Január 03. - 11:46:53 »
Szia!

Ezt tapasztalom én is. Ritkán sikerül 100%-ra tölteni, és azt is csak másodpercekig tartja. Bekapcsolt wifi esetén üresjáratban is képes percek alatt 98-ról 83-85%-ra merülni. Szerintem nem jó az akkuvisszajelzés szoftveresen, vagy Android bug. Remélem a Concorde ad frissítést hozzá. Én azt is furcsállom, hogy egy gyengébb multitask esetén is képes magától újraindulni, és visszaáll az alap háttérkép, a beállított saját helyett. Ezt eddig 2x csinálta. Szerintem a hardver+szoftver összhang még nem az igazi, csiszolhatnak rajta.

Nem elérhető gycs

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 22
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #316 Dátum: 2013. Január 03. - 12:32:42 »
Üdv!
Megmértem én is a Wifi-t, a wifi analyzer progival. Ahol már sűrűbben eldobálta, ott -70 dBm -75 dBm között mozgott. Ami viszont érdekes, ugyan itt egy Blade 3-nál és egy s7 slim-nél is megmértem a wifit. A b3-nál ue mértem, s egyszer sem dobott le, a slim -80-nál sem dobott le, csak nagyon nehezen töltött be az oldal. Biztos, hogy a gyenge jel a hibás?

Egy kérdésem is lenne:
Valamilyen billentyűzettel, ami nem tokkal együtt van (USB-s, blutooth-s, wifi-s) próbálta már valaki műxik vele?

Nem elérhető Emoryy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 87
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #317 Dátum: 2013. Január 03. - 12:37:30 »
Valamilyen billentyűzettel, ami nem tokkal együtt van (USB-s, blutooth-s, wifi-s) próbálta már valaki műxik vele?
USB-s billentyűzetet próbáltam, nem volt vele semmi gond, még az ékezetes betűket is felismerte rendesen a tablet (magyar kiosztást be kell állítani, azt hiszem van ehhez egy felugró értesítés, amikor a billentyűzetet csatlakoztatod)

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #318 Dátum: 2013. Január 03. - 14:49:32 »
Valamilyen billentyűzettel, ami nem tokkal együtt van (USB-s, blutooth-s, wifi-s) próbálta már valaki műxik vele?
USB-s billentyűzetet próbáltam, nem volt vele semmi gond, még az ékezetes betűket is felismerte rendesen a tablet (magyar kiosztást be kell állítani, azt hiszem van ehhez egy felugró értesítés, amikor a billentyűzetet csatlakoztatod)

Hibátlanul megy vezeték nélküli bill+egér kombo. Magyarul ékezettel.

Nem elérhető bopeti

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #319 Dátum: 2013. Január 03. - 16:38:37 »
Honnan tudnék venni olyan tokot ami biztosan jó ehhez a tablethez?

Nem elérhető Logicit

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 143
  • Karma: +3/-0
    • Profil megtekintése
    • Tablet, PNA, NAS, notebook és okosságok...
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #320 Dátum: 2013. Január 03. - 16:53:00 »
Honnan tudnék venni olyan tokot ami biztosan jó ehhez a tablethez?

Sajnos a tok tág fogalom, ha a klasszikus bill+tok érdekel az még erre a méretre nincs, de talán a januári szállítmányban már lesz! Ha csak a sima belecsúsztatós tok (mint a neoprém a CC webshopban) zippzáras kivitelben (sleve) az 8" méretben sok helyen kapható. Ebből a merev elő/hátlapú a jó mert azt tényleg megvédi az eszközt.
Megkapod a magadét!

Nem elérhető BtheTaoist

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 81
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #321 Dátum: 2013. Január 03. - 18:36:47 »
Sziasztok!
Főleg haladó tab felhasználókhoz szól a kérdés:
Tudnátok ajánlani egy pár appot, ami segíti, megkönnyíti, gyorsítja  ezen típusú tab használatát? Illetve olyan appok is jöhetnek, amik szerintetek kötelezőek...
(Filemanager, videolejátszó,bármilyen segédprogram jöhet)
Köszi!



ConCorde Kisokos App -Hamarosan 8)
Samsung Galaxy Tab2 10.1 /  ConCorde ROKEE

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #322 Dátum: 2013. Január 03. - 21:06:32 »
Üdv! A szervízes számon azt mondta a férfi hogy azért csinálja ezt a tab play mert a rendszer nem tud bootolni mert lett valami azt mondta megcsinálják :)

Mivan akkor hogyha én házilag csinálom meg elveszik a garancia ? :)

mkoch820

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #323 Dátum: 2013. Január 03. - 22:11:56 »
Üdv! A szervízes számon azt mondta a férfi hogy azért csinálja ezt a tab play mert a rendszer nem tud bootolni mert lett valami azt mondta megcsinálják :)

Mivan akkor hogyha én házilag csinálom meg elveszik a garancia ? :)

Rootolni próbáltad, vagy hogy sikerült boot-talanítani? :D A GYIK-ben szerepel, hogy náluk a rootolás nem jár garanciavesztéssel, a rendszerrel egész addig szórakozhatsz, amíg hardveres kárt nem okozol vele, ehhez szerencsére már nagyon 'ügyesnek' kell lenni.
Mit értesz az alatt, hogy megcsinálod házilag?

Nem elérhető Adamsky

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 26
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #324 Dátum: 2013. Január 03. - 22:13:25 »
Idézet

Szia!

Nem vagyok valami nagy hozzáértő,így csak azt írom,amit a progi mutat. 8 méterről mértem. A Play 65dbm átlagerősséget mutat. Egy Sony Xperia Tipo-val tudtam még megnézni ugyan onnan, az 54-es átlagot mutatott. Fogalmam sincs mi mit jelent :))

A routerem egy TP-link WR841ND. 2-3 éves darab,ha jól emlékszem.

A "-65bdm" valszeg még határeset. Szerencséd van. Az viszont látszik, hogy nálad is hasonló a helyzet, csak talán a router-ed erősebb egy kicsit. Ha jól látom, akkor 3db 5dbi-s antennája van. Az nem rossz.

Kössz a tesztet!

Nem elérhető Adamsky

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 26
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #325 Dátum: 2013. Január 03. - 22:17:27 »
... Ahol már sűrűbben eldobálta, ott -70 dBm -75 dBm között mozgott...

Igen, a #287-ben én is ezt írtam. Nekem is olyen -70dbm körül dobja el a kapcsolatot, és én is azt fejtegettem, hogy talán szoftveres hiba, és (megint csak) talán javítható. Jó lenne, ha az Admin mondana erre valamit.

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #326 Dátum: 2013. Január 04. - 08:26:40 »
... Ahol már sűrűbben eldobálta, ott -70 dBm -75 dBm között mozgott...

Igen, a #287-ben én is ezt írtam. Nekem is olyen -70dbm körül dobja el a kapcsolatot, és én is azt fejtegettem, hogy talán szoftveres hiba, és (megint csak) talán javítható. Jó lenne, ha az Admin mondana erre valamit.

Adminék jövő héten lesznek, így csak akkor tudnak válaszolni.
A kérdésről meg annyit, hogy el kéne fogadni, ilyen a WIFI és kész. Amúgy meg a fém hátlap még mindig fém, a felhasználói beállítások túlnyomó részt még mindig hibásak. Orvosoljuk utóbbit így nem dobálja el a WIFI jelet, de gyengének attól még gyenge marad.

Nem elérhető RedB

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #327 Dátum: 2013. Január 04. - 11:51:58 »
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudta-e valaki root-olni a tabot, mert nekem a windows 7 nem talál hozzá drivert, így meg elég nehéz lesz?

Van-e valakinek müködő driver' mert az megoszthatná!

Előre is köszönöm!

Nem elérhető viktor007

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #328 Dátum: 2013. Január 04. - 13:13:23 »
Üdv! akkor inkább elküldöm, mielőtt gond lesz hardverileg vele :D

Nem elérhető Logicit

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 143
  • Karma: +3/-0
    • Profil megtekintése
    • Tablet, PNA, NAS, notebook és okosságok...
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #329 Dátum: 2013. Január 04. - 13:34:32 »
... Ahol már sűrűbben eldobálta, ott -70 dBm -75 dBm között mozgott...

Igen, a #287-ben én is ezt írtam. Nekem is olyen -70dbm körül dobja el a kapcsolatot, és én is azt fejtegettem, hogy talán szoftveres hiba, és (megint csak) talán javítható. Jó lenne, ha az Admin mondana erre valamit.

Az is elképzelhető, hogy az antennát az összerakásnál rossz helyre pozicionálták a házon belül. A gyártósoron valaki félig aludt... :)
Megkapod a magadét!