Értem amit írtál.Vagy próbálom.Akkor,ha kijön a PLAY-re a 4.1.5,mondjuk,akkor a te "varid" szerint nem érdemes lecserélni a 4.1.1-et ,mert azzal adták ki és azzal volt a legtöbbet tesztelve.Vagyis : mindenki használja azzal a rommal a telóját-tabját,amivel megvette,mert az utána kijövő frissítésekkel már nem foglalkoznak annyit és rengeteg hibával megspékelve jön ki.Így van ? Vagyis kiadják mondjuk a 4.1.5-öt és mindenki várja ,mint messiást,de rájön mindenki ,hogy gány és visszateszi a 4.1.1-et.Viszont sokan kipróbálják,leírják a hibákat a 4.1.5-ről és ez persze eljut a fejlesztő urak fülébe ,majd ezen hibák kijavítása után kiadják a vadi új készüléküket ,amin mondjuk a 4.1.6 van és az megint tutin ,stabilan működik

.OFF : Más : az ONE-t kiadhatták volna 1 Gb Rammal,meg egy kicsivel erősebb procival,mondjuk 1,6 Ghz és egy mag,maradt volna a mostani alap kijelző.Ki kéne számolni ez mennyi plusz költséggel járt volna a gyártónak.Biztos ,hogy nem jelentett volna nagy kiadást ,pláne úgy,hogy csinálnak egy prototípust és kipróbálják 1 Gb rammal,meg az 1,6 Ghz-s procival.A gépsort mindjárt erre tervezik és kész.Ez az egész számítástechnika nem más,mint egy HATALMAS LEHÚZÁS.És mégis : hány vásárló ölt volna az Iphone 5 -ért ? Agyon taposták egymást érte.Megérte ? Nem. Sz@r@bb lent mint a 4

Tehát,ameddig ennyi "eszük" van a vásárlóknak,addig sajna marad ez a lehúzós dolog

Itt ugyanez van ,bár ez a példa itt nem olyan helytálló,mert az ONE és a PLAY között azért több a különbség ,mint egy Iphone 4 és 5 között.( Arról már ne is beszéljünk,hogy egy Iphone sem éri meg az árát.)
Mondjuk a PALY ára is dupla nagyjából az ONE-nek.Kerekítve 22 és 44 ezer,így van ? A kérdés : tényleg 2x annyit ér a PLAY mint az ONE ? Erre keresem a választ.Arról már nem is beszélek,hogy a nagy "vívmány" a wifi,talán a leggyengébb pontja a PLAY-nek,amiben a legerősebbnek kéne lennie ! Ez azért nagy gáz.Ez kb. olyan,mintha azt mondanánk egy csúcskategóriához közeli sport autóról,(mivel a PLAY sem a csúcskategória,de azért közelít),hogy mindene nagyon jó,pláne a tolatólámpája,viszont az meg igaz,hogy a motorja harmatgyenge

ON: Kicsit elkalandoztam,bocsi,ha a modi törli ,akkor sem sértődöm meg

Ui : amit a dupla magos prociról írtál : ki kéne próbálni,ha ki lehetne,hogy csak a procit kivenni az ONE-ból és semmi máshoz nem nyúlva beletenni a PLAY-be.Lenne csodálkozás szerintem,mert a mai androidos progikat nem hiszem ,hogy 2 magra optimalizálják. Ha lehetne egy tesztet így futtatni a "butított" PLAY-el,érdekes eredmények jönnének ki,vagy a másik vari : az ONE-ba ,így ahogy van beletenni azt az óhajtott 1 Gb RAM-ot.Lenne csodálkozás szerintem

Konkluzió : a PLAY esetében szerintem az 1 Gb RAM sokkal többet "lök" a rendszeren,mint a 2 magos proci.De győzzetek meg ,ha nem így van,ezt csak kikövetkeztettem a sok hozzászólásból.