Szerző Téma: Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről  (Megtekintve 517940 alkalommal)

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #750 Dátum: 2013. Február 14. - 10:02:59 »
Én egyszer próbáltam, meg sem moccant az akksi. Utána nem is erőltettem, mert a leírásban is a normál töltőt írja. Kéne neki egyébként? Miért nem ajánlott? Kevés az 500 mAh?

elvileg tudnia kellene, mert ha nincs veled a gyári töltő, akkor is feltudod tölteni PC-n keresztül
Hogy miért nem ajánlott, arra még nem jöttem rá, gyártó ezt mondja
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #751 Dátum: 2013. Február 14. - 10:07:24 »
Olyat lehet, hogy telefonnal fogom a WIFI-t és továbbítom  tabnak?
( ugye kicsit gyengén fogja, meg dobál is. De majd lecserélem  mostani régi rootert. De máshol pl. Bevásárloközpont stb. Jo lenne haatelefon fogja a jelet ès toábbitja a tab-nak! ) szoval ezt egy 2.3.6-s androiddal meg tudom csinálni? És ha igen, hogyan? ???

Hát ilyen alkalmazás biztos nincs, hogy wifit megosztani wifivel, kicsit értelmetlen , holott megértem a problémád, hogy mit szeretnél
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #752 Dátum: 2013. Február 14. - 11:31:22 »
Hát ilyen alkalmazás biztos nincs, hogy wifit megosztani wifivel, kicsit értelmetlen , holott megértem a problémád, hogy mit szeretnél

Tulajdonképp wifi repeater-ként szeretné a kolléga használni a telefont? (Csak hogy nekem is leessen  :D) Mert arra tényleg nincs megoldás, erre specifikus cuccok léteznek. Csak értelmét nem látom, mert árban egy gyenge router+repeater=egy jó minőségű erős router. Ráadásul a repeater után kb. 20% sebességcsökkenés lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 14. - 11:34:59 írta beg »

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #753 Dátum: 2013. Február 14. - 12:11:20 »
elvileg tudnia kellene, mert ha nincs veled a gyári töltő, akkor is feltudod tölteni PC-n keresztül
Hogy miért nem ajánlott, arra még nem jöttem rá, gyártó ezt mondja


Marpedig a Play nem tolt microusb-n keresztul!

Nem elérhető gerlo196

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #754 Dátum: 2013. Február 14. - 14:40:47 »
Tulajdonképp wifi repeater-ként szeretné a kolléga használni a telefont? (Csak hogy nekem is leessen  :D) Mert arra tényleg nincs megoldás, erre specifikus cuccok léteznek. Csak értelmét nem látom, mert árban egy gyenge router+repeater=egy jó minőségű erős router. Ráadásul a repeater után kb. 20% sebességcsökkenés lesz.
Pontosan!!!!  ;D  ;D örülök, hogy valaki érti mire gondoltam! :D ( bár kicsit tényleg értelmetlennek tűnik. Ugyanis bele kavarodtam. Gondolokodtam a wifi jel továbbításán, meg hogy a West End-ben rosszul vette a jelet. És véletlenűl mind a kettőből irtam egy picit )  :D

Nem elérhető zinthos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 59
  • Karma: +0/-1
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #755 Dátum: 2013. Február 14. - 16:32:16 »
Van itt valaki, aki elég jól ért az android fejlesztéshez és a custom romokhoz?
Ha megkérhetem, leírná, hogy hogyan tudnám manuálisan frissíteni a tabletet Android 4.2-re (vagy akármilyen custom romra)?

Nem elérhető kuf

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #756 Dátum: 2013. Február 14. - 20:56:48 »
Sziasztok,

Apos play-e mai nap elkezdte a kovetkezo hibauzeneteket dobalni,reset utan is:

"Ez Exchange szolgáltatások alkalmazása sajnos leállt."
 
"A Google Partner Setup alkalmazás sajnos leállt."
 
"Sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt"

Tipp? mi lehet a gond? hardreset talan megoldana?

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #757 Dátum: 2013. Február 14. - 21:13:00 »
Sziasztok,

Apos play-e mai nap elkezdte a kovetkezo hibauzeneteket dobalni,reset utan is:

"Ez Exchange szolgáltatások alkalmazása sajnos leállt."
 
"A Google Partner Setup alkalmazás sajnos leállt."
 
"Sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt"

Tipp? mi lehet a gond? hardreset talan megoldana?

Telepítettél valamit, húzd újra.

Nem elérhető kuf

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #758 Dátum: 2013. Február 14. - 21:43:51 »
apos 100%,h semmit, nem ert hozza :)) max felrekattintott vmelyik reklamos programnal :(

van vmilyen hard reset?

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #759 Dátum: 2013. Február 15. - 08:46:31 »
apos 100%,h semmit, nem ert hozza :)) max felrekattintott vmelyik reklamos programnal :(

van vmilyen hard reset?

Gyári adatok visszaállítása megvolt a Beállításoknál? Rootolt a tab? Mert akkor lehet hasonló jelenséget előidézni, ha rootként garázdálkodik valaki a sys mappában.

Nem elérhető maxiking

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #760 Dátum: 2013. Február 15. - 19:50:27 »
Sziasztok!
Sürgős segítséget kérnék.
Elkövettem azt a hibát, hogy telepíten akartam a chainfire alkalmazást a tabra. Rosszul sült el. reboot után csak a "ConCorde tab" felirat tölt be. Van rá mód hogy újra az élők sorába hozzam a tabletet? Próbálkoztam a rom úra felrakásával, de az RK batch tool nem látja(gondolom driver probléma--de a gép nem jelez hiányzó drivert). A ZhuoDaShi program látja, viszont az meg kínai.
Üdv.:
maxiking

Nem elérhető szasza

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #761 Dátum: 2013. Február 15. - 22:32:04 »
Sziasztok,
Azt tudja vki h hogyan lehet kikapcsolni a gépelés hangját?megőrjít:-)köszi

Nem elérhető sushika

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 8
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #762 Dátum: 2013. Február 16. - 08:35:10 »
Sziasztok,
Azt tudja vki h hogyan lehet kikapcsolni a gépelés hangját?megőrjít:-)köszi
Beallitasok-nyelv-android  billentyuzet-hangelzes billentyu...... pipa ki  ;)

Nem elérhető endruu

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 42
  • Karma: +5/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #763 Dátum: 2013. Február 16. - 09:22:16 »
Teljesen általánosságban szeretném megkérdezni hogy mi áll annak a hátterében, hogy terhelésre leszakad a hálózatról? Nem vagyok szakértő, lehet ezért vagyok tudatlan, de nem tudom felfogni, hogy hogy történik ez. Szóval ha valaki tudna erre egy technikai mégis érthető magyarázatot adni azt megköszönném, mert mit ne mondjak elég idegesítő jelenség.
Még egyszer, tehát nem azt kérdezem hogy ENNÉL A TABLETNÉL miért van ez és nem azt szeretném hallani hogy "állítsd át a routert!", hanem valami magyarázatot szeretnék általánosságban. Köszönöm!

szerk.: Ez szoftveres vagy hardveres "hiba"?
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 16. - 09:25:52 írta endruu »

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #764 Dátum: 2013. Február 16. - 09:42:12 »
Teljesen általánosságban szeretném megkérdezni hogy mi áll annak a hátterében, hogy terhelésre leszakad a hálózatról? Nem vagyok szakértő, lehet ezért vagyok tudatlan, de nem tudom felfogni, hogy hogy történik ez. Szóval ha valaki tudna erre egy technikai mégis érthető magyarázatot adni azt megköszönném, mert mit ne mondjak elég idegesítő jelenség.
Még egyszer, tehát nem azt kérdezem hogy ENNÉL A TABLETNÉL miért van ez és nem azt szeretném hallani hogy "állítsd át a routert!", hanem valami magyarázatot szeretnék általánosságban. Köszönöm!

szerk.: Ez szoftveres vagy hardveres "hiba"?

lehet szoftveres is, de lehet nem
Azért szokta mondani az ember, hogy be kell állítani a routert, meg a router firmware-ját frissiteni, mert sokszor csak ennyi baja van
Technikailag, meg elég nehéz megmondani, mert lehet több oka is, az egyiket hasonlíthatnám a vezetékes nethez is
sebesség növekedéssel nő a hibás adatcsomagok átviteli száma és ha ez elér egy bizonyos szintre  szakadásokat okoz
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #765 Dátum: 2013. Február 16. - 16:58:31 »
Van itt valaki, aki elég jól ért az android fejlesztéshez és a custom romokhoz?
Ha megkérhetem, leírná, hogy hogyan tudnám manuálisan frissíteni a tabletet Android 4.2-re (vagy akármilyen custom romra)?

Egyenlore nem frissitheto, en tobszor is kertem mar forraskodot, defconfigot, de ugy nez ki levegonek neznek az adminok illetve az ebben illetekes kollegak...

Nem elérhető zinthos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 59
  • Karma: +0/-1
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #766 Dátum: 2013. Február 16. - 17:52:28 »
Egyenlore nem frissitheto, en tobszor is kertem mar forraskodot, defconfigot, de ugy nez ki levegonek neznek az adminok illetve az ebben illetekes kollegak...
és van olyan rom, ami felmegy a play-re?

Messor

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #767 Dátum: 2013. Február 17. - 11:00:32 »
Kérdésem lenne: Van-e olyan program a tabletre amivel CD-Rom-ot tudnék használni a gépen? Ez egy angol nyelvi szoftver lenne csak a könnyebb megértés kedvéért. Köszönöm a válaszokat!

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #768 Dátum: 2013. Február 17. - 12:50:01 »
Kérdésem lenne: Van-e olyan program a tabletre amivel CD-Rom-ot tudnék használni a gépen? Ez egy angol nyelvi szoftver lenne csak a könnyebb megértés kedvéért. Köszönöm a válaszokat!

Nincs. Erre a tabletre csak androidra írt alkalmazásokat telepíthetsz.

Messor

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #769 Dátum: 2013. Február 17. - 15:58:36 »
Idézet
    Kérdésem lenne: Van-e olyan program a tabletre amivel CD-Rom-ot tudnék használni a gépen? Ez egy angol nyelvi szoftver lenne csak a könnyebb megértés kedvéért. Köszönöm a válaszokat!


Nincs. Erre a tabletre csak androidra írt alkalmazásokat telepíthetsz.
Mondhatnám hogy értem de nem hagyom ennyiben a dolgot, pl.:emulátorok...stb Nos?

beg

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #770 Dátum: 2013. Február 17. - 16:46:52 »
Mondhatnám hogy értem de nem hagyom ennyiben a dolgot, pl.:emulátorok...stb Nos?
Hát sok szerencsét... A wine lesz majd a te alkalmazásod, de az még nagyon alfa.

Nem elérhető Sanyiii

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 52
  • Karma: +5/-1
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #771 Dátum: 2013. Február 18. - 16:41:19 »
na mi a hír a 4.2-ről?

Messor

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #772 Dátum: 2013. Február 18. - 19:32:36 »
Megérkezett a rendelt tok!!! :D :D :D

Nem elérhető gerlo196

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #773 Dátum: 2013. Február 18. - 20:55:52 »
Milyen tok? TOK? nekem is kell! honnan? mennyiért!?? ÉN IS SZERETNÉK!!!

qltsar

  • Vendég
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #774 Dátum: 2013. Február 18. - 21:53:32 »
Végül én is rendeltem, ha megérkezett majd beszámolok.

Nem elérhető szasza

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 18
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #775 Dátum: 2013. Február 19. - 10:28:42 »
Végül én is rendeltem, ha megérkezett majd beszámolok.

Szia!

akik rendeltek tokot belinkelnék légyszi, hogy melyik mellett döntöttek? Nagy segytség lenne szerintem mindenkinek:-).
Akinek megérkezett nem dobna fel egy-két képet ide h meg lehessen nézni mennynire passzol? Én még a nappaliból sem viszem ki amíg nincs tokja:-)

Más kérdés, hogy valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni a gépelésnél a hangot? megőrjít hogy kattog. A hangot már levettem teljesen, de más beállítást nem találtam.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #776 Dátum: 2013. Február 19. - 10:53:43 »
Szia!

akik rendeltek tokot belinkelnék légyszi, hogy melyik mellett döntöttek? Nagy segytség lenne szerintem mindenkinek:-).
Akinek megérkezett nem dobna fel egy-két képet ide h meg lehessen nézni mennynire passzol? Én még a nappaliból sem viszem ki amíg nincs tokja:-)

Más kérdés, hogy valaki nem tudja hogyan kell kikapcsolni a gépelésnél a hangot? megőrjít hogy kattog. A hangot már levettem teljesen, de más beállítást nem találtam.

A hangot a beállítások\nyelv és bevitel menün belül a billentyűzet beállításánál találod, ott tudod kikapcsolni
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető csipetke

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #777 Dátum: 2013. Február 19. - 13:08:26 »
honét rendeltetek playhez tokot ? be linkelnétek ?

Nem elérhető gszeb

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #778 Dátum: 2013. Február 19. - 19:23:29 »
Üdv!

3G stick kérdés:

A GYIK-ben felsorolt 3G modemek a kizárólagosan támogatottak? Más, fel nem sorolt típusokat biztosan nem támogat a Play?
Ha támogat, akkor valaki meg tudná mondani első kézből, konkrét tapasztalatból, hogy a Huawei E303-al megy-e a tab? Telenornál (egy-két típus, többek közt a feltételesen támogatott E173 mellett) ezt a típust adják most.

gszeb

Nem elérhető Moe

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések, válaszok, tapasztalatok a ConCorde tab PLAY készülékről
« Válasz #779 Dátum: 2013. Február 20. - 14:42:17 »
Bár úgy gondolom megszívtam, de azért megkérdem hátha...
A PLAY tab használat közben lemerült és magától kikapcsolt. Ebben a kikapcsolt állapotban rádugtam a töltőjére, de észrevettem, hogy az nem tölti. Ilyenkor rendszerint megjelenik a ConCorde felirat, utána pedig egy zöld elem, ami a töltés állapotát jelzi. Most azonban a ConCorde felirat után egy piros színű áthúzott elem jelent meg. A töltő jó, mert egy tab ONE-t képes volt tölteni. Rádugtam USB-re is a tabot, de ez is azt az eredményt hozta, mint amit a tölltővel kapcsolatban leírtam. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?