Szerző Téma: Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul  (Megtekintve 43320 alkalommal)

Nem elérhető arlajos116

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #30 Dátum: 2014. Június 21. - 18:00:31 »
Letöltöttem és kibontottam a már fentebb emlitett programot, az exe fájllal megnyitottam a program kezdőlapja bejött, és bármit csinálok nem ismeri fel a csatlakoztatott tabot. Azt irja ki nincs csatlakoztatott eszköz. /Arra gondoltam ha nem szükséges nem cserélek romot ha  hanem recovery módba megyek, vagy újrainditással próbálkozok először. aztán ha az nem segít jöhet a romolás! A Play áruház meg úgy jön ide, hogy úgy vélem valami rendszerbeállítás miatt nem ismeri fel a gép a tabot. Üdv!

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #31 Dátum: 2014. Június 21. - 20:15:48 »
Letöltöttem és kibontottam a már fentebb emlitett programot, az exe fájllal megnyitottam a program kezdőlapja bejött, és bármit csinálok nem ismeri fel a csatlakoztatott tabot. Azt irja ki nincs csatlakoztatott eszköz. /Arra gondoltam ha nem szükséges nem cserélek romot ha  hanem recovery módba megyek, vagy újrainditással próbálkozok először. aztán ha az nem segít jöhet a romolás! A Play áruház meg úgy jön ide, hogy úgy vélem valami rendszerbeállítás miatt nem ismeri fel a gép a tabot. Üdv!

A tabon az usb hibakeresésnek be kell lenni-e kapcsolva és MTP-re állítva az USB kapcsolat
ha ezek megvannak, akkor fogja látni, de addig nem
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető arlajos116

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 4
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #32 Dátum: 2014. Június 22. - 17:03:23 »
Üdv! Remélem ez az utolsó kérdésem: No de ha a tab csatlakozása után csak a zöld embléma jelenik meg hogyan tudok bármit is állítani? Az USB hibajavitás mig működött a tab be volt kapcsolva, hogy aztán most mi van nem tudom. Azt meg pláne nem hogy MTP re van e állítva mikor azt sem tudom hogy azt hogyan állithatnám be. Elnézést egy béna kezdőnek!

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #33 Dátum: 2014. Június 22. - 19:01:28 »
Üdv! Remélem ez az utolsó kérdésem: No de ha a tab csatlakozása után csak a zöld embléma jelenik meg hogyan tudok bármit is állítani? Az USB hibajavitás mig működött a tab be volt kapcsolva, hogy aztán most mi van nem tudom. Azt meg pláne nem hogy MTP re van e állítva mikor azt sem tudom hogy azt hogyan állithatnám be. Elnézést egy béna kezdőnek!

Én javaslom a rom feltevést arra a tabra, ahhoz meg nem kell bekapcsolni, meg nem kell semmit állítani
Szóval a tabodnak megfelelő romot tedd fel
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető dp

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #34 Dátum: 2014. Július 12. - 09:25:36 »
Sziasztok,

nem tudom mi lehet a gond, de nekem sem indul el a telepítés kikapcs - le gomb- usb- power gombokkal miutan betalloztam az img-t és csatlakoztattam a tabot (USB hibakeresés bekapcsolva). A pelda screeneken az a furcsa, hogy már a horogra kattintas utan is az img kivalasztas elott is Csatlakoztatott eszköz van alul, ahol még elvileg nem csatlakoztatott és kikapcsolt tab van? Mikor csatlakoztatom az eszközt pontosan ill. látnia kellene -e a csatlakozast a PS nek kikapcsolt allapotban (le gomb+csatlakozas)?

köszi!

Nem elérhető Miauut

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #35 Dátum: 2014. Október 12. - 04:34:50 »
Sziasztok

Adott a q10-es tablet. A PhoenixSuit programmal elvégeztem egy romfrissítést. (tiszta telepítés)  Minden rendben zajlott, csak újraindítás után, nem működik az érintőképernyő, csak a fizikai gombok működnek. Így semmit sem tudok tenni.

Mit csináljak?

Miauut

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #36 Dátum: 2015. Január 27. - 21:21:02 »
Helló,
letöltöttem az allwinnert, el is indul tabot is látja, de nem indul el a rom telepítése. Az alábbi hibaüzenetet írja ki, pedig mindent úgy csináltam, mint ahogy az le van itt írva, mi lehet a hiba? B romot töltöttem le.
Amit még nem értek: "Ajánlott mindenkinek a program mappájában levő DRIVER-re FRISSÍTÉS" azt hogy kell vagy inkább hol?
Valamint amikor kikapcsolt állapotban hangerő le nyomása mellett usb-re teszem telepíteni akar valamilyen usb drivert, de nem tudja.... laptopon win 7 32bit mellett csinálja ezt. Asztali gépen win 7 64 bit-nél egyszerűen nem csinál semmit se! :(




Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #37 Dátum: 2015. Január 28. - 07:32:58 »
Helló,
letöltöttem az allwinnert, el is indul tabot is látja, de nem indul el a rom telepítése. Az alábbi hibaüzenetet írja ki, pedig mindent úgy csináltam, mint ahogy az le van itt írva, mi lehet a hiba? B romot töltöttem le.
Amit még nem értek: "Ajánlott mindenkinek a program mappájában levő DRIVER-re FRISSÍTÉS" azt hogy kell vagy inkább hol?
Valamint amikor kikapcsolt állapotban hangerő le nyomása mellett usb-re teszem telepíteni akar valamilyen usb drivert, de nem tudja.... laptopon win 7 32bit mellett csinálja ezt. Asztali gépen win 7 64 bit-nél egyszerűen nem csinál semmit se! :(

Ugye elolvastad rendesen azt a leírást  ;i ;i ;h , csak mert szerintem nem olvastad el
olvasd el még egyszer vagy kétszer és rögtön rájössz magad is mit rontottál el
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #38 Dátum: 2015. Január 28. - 09:18:08 »
Ugye elolvastad rendesen azt a leírást  ;i ;i ;h , csak mert szerintem nem olvastad el
olvasd el még egyszer vagy kétszer és rögtön rájössz magad is mit rontottál el
Szia, jópárszor elolvastam, de .... inkább leírom én hogy csináltam, legalábbis a leírásból nekem elsőre ez körvonalazodik:
1.   Tab kikapcsolva, nincs csatlakoztatva a géphez
2.   PhoenixSuit elindít
3.   ROMolás
4.   Img kiválasztása
5.   Tab hang le gomb nyomása mellett csatlakoztat USB-re
6.   Power nyomogatás
7.   És jön az említett hibaüzenet.

A leírást átnézve újra, meg újra most talán inkább így csinálnám, illetve amit észre vettem

1. Romolás első lépésnél a kikapcsolt tab csatlakoztatva van usb-re?
2. ROMolás résznél az első képen még nincs tab csatlakoztatva, a második képen meg már van.
3. Img betöltése után megkell nyomni a frissítés gombot?
4. Utána lehuzni a tabot és hang le gomb nyomása mellett újra usb-re dugni?
5. Vagy frissítés gomb megnyomása nélkül lehúzom a tabot és vissza a hang le gomb nyomásával?

Légy szíves ne hagyj kétségek között, segíts hoyg mit rontok el!? Köszönöm!

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #39 Dátum: 2015. Január 29. - 00:05:21 »
Szia,
előző hozzászolásom tárgytalan. Már értem mit kell elolvasnom és mit is kell csinálni. Elvileg mindent úgy csinálok ahogy le van írva. Probáltam LiveSuittal és PhoenixSuittal, de ezeket a hibákat kapom rom feltöltésekor, mi lehet a gond? Eszközkezelőben drivereket frissítettem, Livehez A10ből illetve a prg könyvtárából, a Phoenixhez meg a könyvtárából. Illetve ezt is lefutattam: drvinstaller_X64




Ez elvileg jól lefutott, nem? 4x megcsináltam(első nem futott le csak így mint a képen)

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #40 Dátum: 2015. Január 29. - 07:09:04 »
Hát a legnagyobb hibát véted el és szerencse hogy a program figyel, hogy ne kövess el végzetes hibát

A phoenixsuitnál pont kitakart a hiba, de a livesuitnál jól látszik a hibád

NEM a készülékednek megfelelő romot teszed fel, az a rom amit felakarsz tenni a ROKEE tab romja és nem az ONE tabé
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #41 Dátum: 2015. Január 29. - 22:10:23 »
Hát láma vagyok, nem kérdés. Kapkodásom eredménye ez lett.......
Viszont most letöltöttem ezeket, fel is ment szépen:

86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2
CC_AB_86V_M758A_20130823_v1.1_RS

Mielőtt feltettem volna lefutattam ezt: Root_with_Restore_by_Bin4ry_v17 ezt egyébként minden rootolás előtt lekell futatni?
Aztán PhoenixSuittal a leírtak szerint feltettem ezt: 86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2 (igent nyomtam hogy formázon le mindent)

Aztán el is indult, de jött a fekete leves. A kijelzőre ha rányomok 2-3 cm odébb érzékeli az ujjamat és ellentétesen kell huznom, hoyg oda találjon ahova szeretném. Nah most mit rontottam már megint el!?

Köszönöm a türelmed!

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #42 Dátum: 2015. Január 29. - 22:51:53 »
Hát láma vagyok, nem kérdés. Kapkodásom eredménye ez lett.......
Viszont most letöltöttem ezeket, fel is ment szépen:

86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2
CC_AB_86V_M758A_20130823_v1.1_RS

Mielőtt feltettem volna lefutattam ezt: Root_with_Restore_by_Bin4ry_v17 ezt egyébként minden rootolás előtt lekell futatni?
Aztán PhoenixSuittal a leírtak szerint feltettem ezt: 86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2 (igent nyomtam hogy formázon le mindent)

Aztán el is indult, de jött a fekete leves. A kijelzőre ha rányomok 2-3 cm odébb érzékeli az ujjamat és ellentétesen kell huznom, hoyg oda találjon ahova szeretném. Nah most mit rontottam már megint el!?

Köszönöm a türelmed!

Mivel a tied A-s lehet csak a módosított 4.1.1-s romot tudod feltenni, mivel valószínű, hogy a később megjelentekben kijelző driver változás történhetett
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #43 Dátum: 2015. Január 29. - 23:07:30 »
Mivel a tied A-s lehet csak a módosított 4.1.1-s romot tudod feltenni, mivel valószínű, hogy a később megjelentekben kijelző driver változás történhetett
Elvileg B-s, 8Gb. Ez is volt fenn, de ezzel is ezt csinálja:
"Gyors javításon eset át a rom 86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2. Ez a rom a Decemberi lengyel szlovák régiós JB romból készült"
Feldobok egy gyárit, pl ezt: 2012.10.16 JB 4.1.1

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #44 Dátum: 2015. Január 29. - 23:21:49 »
3%-nál megállt, se előre, se hátra, mit lehet ilyenkor csinálni?

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #45 Dátum: 2015. Január 29. - 23:35:55 »
Felment, ezt tettem fel most: 2012.12.03 JB 4.1.1
Sajna ezzel se jó a kijelző. pl felül nyomkodom alul érzi. pl jobb felső sarokba ha nyomkodom akkor jobb alul az óra és a savja jön fel.  ;s
Nyomtam resetet is, az se segített.....
Kezdek aggódni.......

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #46 Dátum: 2015. Január 30. - 09:27:01 »
Elvileg B-s, 8Gb. Ez is volt fenn, de ezzel is ezt csinálja:
"Gyors javításon eset át a rom 86V2-M758A_20121203_Rstwingo_v1.2. Ez a rom a Decemberi lengyel szlovák régiós JB romból készült"
Feldobok egy gyárit, pl ezt: 2012.10.16 JB 4.1.1

Ha B-s, akkor jónak kellene lennie a romoknak, mivel mikor készültek, akkor nekem is B-s tabom volt

A dragonface programba ha betallózod az img fájlt, akkor abban van olyan beállítási lehetőség, hogy felcserélni az oldalaka
azt kellene megcsinálni és azt feltenni
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #47 Dátum: 2015. Január 30. - 09:48:12 »
Ha B-s, akkor jónak kellene lennie a romoknak, mivel mikor készültek, akkor nekem is B-s tabom volt

A dragonface programba ha betallózod az img fájlt, akkor abban van olyan beállítási lehetőség, hogy felcserélni az oldalaka
azt kellene megcsinálni és azt feltenni
OK, én elhiszem hogy a rom ok, ez nem kérdéses.
Dragonface prg van itt az oldalon belinkelve, esetleg írás róla? Vagy letöltök valahonnan valamit az is jó lesz?

Oldalon nem tudok keresni, ezt írja ki, miért? Tudod esetleg? Mindegyik fórumra ezt írja!
"Nincs jogosultságod hozzászólások keresésére ebben a fórumban."

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #48 Dátum: 2015. Január 30. - 12:34:48 »
OK, én elhiszem hogy a rom ok, ez nem kérdéses.
Dragonface prg van itt az oldalon belinkelve, esetleg írás róla? Vagy letöltök valahonnan valamit az is jó lesz?

Oldalon nem tudok keresni, ezt írja ki, miért? Tudod esetleg? Mindegyik fórumra ezt írja!
"Nincs jogosultságod hozzászólások keresésére ebben a fórumban."

Nem bántásból, de csak az One topik főoldalára vagyis egyel visszább kellet volna lépni és meg is találnád

tessék http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=428.0
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #49 Dátum: 2015. Január 31. - 11:01:27 »
Szia,
több féle modon probáltam a képernyő fordítást, de nem akar ez nekem összejönni.
pl: ctp_revert_x_flag = 0 ról 1 re átírással  vagy a G-Sensornál a x-y cserével  de az ezek után lementett romok felrakása hibaüzenettel végződik....

Nem elérhető Laika

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #50 Dátum: 2015. Február 04. - 12:18:18 »
Szia,

rstwingo megkaptad a mailemet?

Nem elérhető kukszi

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #51 Dátum: 2016. Január 26. - 05:45:02 »
AllWinnertech - PhoenixSuit Nem tudom lerölteni törölték a tárhelyrőlo

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kukszi

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #53 Dátum: 2016. Január 26. - 09:47:29 »
Köszönöm.

Nem elérhető kukszi

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #54 Dátum: 2016. Január 26. - 17:07:19 »
Lehet hogy mégis csak hibás ez a 16 gb  rom . nem lehet letölteni valahonnan máshonan?  Ezt a hiba üzit dobja  és egyből lecsatlakozik a gépről.

Nem elérhető kukszi

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #55 Dátum: 2016. Január 26. - 17:37:45 »
Hát a gyártó honlapján kellett volna először keresnem. Ezt megpróbálom holnap. http://www.concordetablet.com/concorde_tab_one_16gb.html#letoltesek

Nem elérhető kukszi

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Allwinner romok felrakása LS nélkül,egyszerűen Magyarul
« Válasz #56 Dátum: 2016. Január 27. - 16:51:52 »
Sikerült életet lehelni bel :)