Szerző Téma: Általános kérdezz-felelek  (Megtekintve 303874 alkalommal)

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #30 Dátum: 2013. Május 13. - 14:04:46 »
Jelenlegi készülékemben van
De oké, nem akadékoskodok tovább.

Az Én telómban is van, de ebben nincs
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető akidobos

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #31 Dátum: 2013. Május 13. - 15:59:32 »
Az Én telómban is van, de ebben nincs
Ok. Köszönöm!

Nem elérhető Boschman

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 39
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #32 Dátum: 2013. Május 13. - 17:38:31 »
Nos, ez így már megnyugtató! Sajnos eddig egyetlen eladói oldalon nem szerepelt, sőt több helyen kifejezetten azt is írták (fórumokban is), hogy nincs benne FM rádió.
Ennek tudatában már elgondolkoztató, hogy be kellene szereznem egy példányt. Talán még mindig a csupán 4GB miatt hezitálok egy keveset.

Nem elérhető Falánk

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
  • Mr.
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #33 Dátum: 2013. Május 13. - 21:30:47 »

root ok, CWM van már hozzá,
custom romok is vannak hozzá,
 szóval ha nem tetszik a gyári támogatás akkor sem vagy elveszve, mert vagy hatféle egyedi rom és CM10.1 is van portolva hozzá.

Esetleg egy linket kérhetnénk?
Köszönöm
  ::)

Nem elérhető nedudki

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 15
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #34 Dátum: 2013. Május 14. - 05:47:16 »
Nos, ez így már megnyugtató! Sajnos eddig egyetlen eladói oldalon nem szerepelt, sőt több helyen kifejezetten azt is írták (fórumokban is), hogy nincs benne FM rádió.
Ennek tudatában már elgondolkoztató, hogy be kellene szereznem egy példányt. Talán még mindig a csupán 4GB miatt hezitálok egy keveset.

Érdekes, hogy nem írja senki sem, hogy VAN benne rádió! Sőt, még RDS text funkció is van benne.  ;)


Légyszi legközelebb ha kérhetném átméreteznéd a képet  kisebbre (max 640x480-ra)
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 28. - 15:12:13 írta rstwingo »

Nem elérhető -dino-

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 19
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #35 Dátum: 2013. Május 14. - 08:22:28 »
Hello! Nekem a egy Samsung Wave S8500 teflonom van es nagyon szep felveteleket tud a kameraja akar 720p videot is.
Kerdesem az lenne, hogy lehetne e feltenni fotokat, videot, amit az 5700 as al csinalt valaki.
Jol olvasom a concorde oldalan, hogy vedofoliat es szilikon tokot 2db akksit is adnak hozza? Ha mondjuk az Edigitalnal rendelem meg ezt a telefont, ezeket akkor is megkapom opcionalisan? Egyebkent milyen minosegu ez a szilikon tok meg a vedofolia?
Ennek a telonak uvegbol, vagy muanyagbol van a kijelzoje?
Koszonom a valaszt! :)

Nem elérhető laci1234

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 20
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #36 Dátum: 2013. Május 14. - 08:25:10 »
Egész pofás telefon, jó lenne már egy átfogó teszt róla, illetve néhány felhasználói élménybeszámoló. A 4Gb nem hinném hogy progléma, lévén, hogy bővíthető... Ha ez a telefon annyira megbízható, mint amennyit tud, részemről jöhet :)

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #37 Dátum: 2013. Május 14. - 09:33:53 »
Egész pofás telefon, jó lenne már egy átfogó teszt róla, illetve néhány felhasználói élménybeszámoló. A 4Gb nem hinném hogy progléma, lévén, hogy bővíthető... Ha ez a telefon annyira megbízható, mint amennyit tud, részemről jöhet :)

Csatlakozom :-\ ^-^ ;)

maiden

  • Vendég
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #38 Dátum: 2013. Május 14. - 09:52:48 »
Jol olvasom a concorde oldalan, hogy vedofoliat es szilikon tokot 2db akksit is adnak hozza? Ha mondjuk az Edigitalnal rendelem meg ezt a telefont, ezeket akkor is megkapom opcionalisan? Egyebkent milyen minosegu ez a szilikon tok meg a vedofolia?
Ennek a telonak uvegbol, vagy muanyagbol van a kijelzoje?

A ConCorde által kiadott dobozokban van védőfólia, két akku, szilikon tok.
Ha máshol veszitek ezt tőlük kérdezzétek, illetve ellenőrizzétek, hogy benne van-e.
Még régebben voltak olyan üzletek a tableteknél, hogy kiszedték a hálózati töltőt csak, hogy olcsóbban adhassák.
ELLENŐRIZNI MINDEN ESETBEN!

Egy teljesen normális-átlagos szikikon tokról beszélünk, szerencsére egész passzentos a készüléken.
Ugyanez igaz a fóliára is, ami egyébként még egy a készüléken is van!!!

Ezek a tartozékok:
http://pdaplus.hu/download/maiden/5700csomag.jpg

kedvenc téma az FM. Igen van a telefonban, és ezt a tartozék headset rádugása után ( ugyanis ez az antenna) tudod használni.

A kijelző Arc touchscreen  - üveg-
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 14. - 09:59:34 írta maiden »

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #39 Dátum: 2013. Május 14. - 10:55:22 »
A ConCorde által kiadott dobozokban van védőfólia, két akku, szilikon tok.
Ha máshol veszitek ezt tőlük kérdezzétek, illetve ellenőrizzétek, hogy benne van-e.
Még régebben voltak olyan üzletek a tableteknél, hogy kiszedték a hálózati töltőt csak, hogy olcsóbban adhassák.
ELLENŐRIZNI MINDEN ESETBEN!

Egy teljesen normális-átlagos szikikon tokról beszélünk, szerencsére egész passzentos a készüléken.
Ugyanez igaz a fóliára is, ami egyébként még egy a készüléken is van!!!

Ezek a tartozékok:
http://pdaplus.hu/download/maiden/5700csomag.jpg

kedvenc téma az FM. Igen van a telefonban, és ezt a tartozék headset rádugása után ( ugyanis ez az antenna) tudod használni.

A kijelző Arc touchscreen  - üveg-

Remek kép :).

Nyugtassatok meg, hogy lesz a gépen "Concorde" felirat!

Nem elérhető -dino-

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 19
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #40 Dátum: 2013. Május 14. - 11:06:23 »
Szuper, koszonom a valaszt! ;D
Vasarlas elott, mar csak az erdekelne, hogy a kamerajaval milyen minosegu fotokat (nem konvertalt) es videokat lehet csinalni.
Vagyishogy szeretnek a kamerejaval keszitett fotokat,videokat latni.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 14. - 11:18:55 írta -dino- »

Nem elérhető cnspna

  • Adminisztrátor
  • Teljes tag
  • *****
  • Hozzászólások: 236
  • Karma: +2/-0
  • CNS Fejlesztő
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #41 Dátum: 2013. Május 14. - 14:37:26 »
Szuper, koszonom a valaszt! ;D
Vasarlas elott, mar csak az erdekelne, hogy a kamerajaval milyen minosegu fotokat (nem konvertalt) es videokat lehet csinalni.
Vagyishogy szeretnek a kamerejaval keszitett fotokat,videokat latni.

A fotó az egyszerű,


http://pdaplus.hu/download/hbk/IMG_20130511_185812.jpg


a videó annál inkább tárigényesebb.

Nem elérhető cnspna

  • Adminisztrátor
  • Teljes tag
  • *****
  • Hozzászólások: 236
  • Karma: +2/-0
  • CNS Fejlesztő
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #42 Dátum: 2013. Május 14. - 16:06:30 »
Képek amik a ConCorde SmartPhone 5700-al lettek készítve.
Van bennük HDR, van bennük panoráma foto , lehet csemegézni:

http://data.hu/get/6538677/SmartTab_5700_kepek.rar


Nem elérhető gipsztigris

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 9
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #43 Dátum: 2013. Május 14. - 16:14:59 »
Képek amik a ConCorde SmartPhone 5700-al lettek készítve.
Van bennük HDR, van bennük panoráma foto , lehet csemegézni:

http://data.hu/get/6538677/SmartTab_5700_kepek.rar

Sziasztok! Mondtam én,hogy nem csinál rossz képeket!  ;)

Nem elérhető htzs

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 64
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #44 Dátum: 2013. Május 14. - 16:40:10 »
A készüléket a STAR gyártja ugye, és bár az összeállítását tekintve a CC 5700 teljesen egyedi, de a ház alapvetően "katalógustermék", ha nem tévedek.
Vajon a STAR gyárt(at) ehhez a házhoz flip cover hátlapot? Talán ez egyszerűbb kérdés, mint hogy a CC mikor hoz be és kezd el forgalmazni ilyet.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #45 Dátum: 2013. Május 14. - 18:29:23 »
Sziasztok! Mondtam én,hogy nem csinál rossz képeket!  ;)

Szia Tigris
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető jadimester

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 11
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #46 Dátum: 2013. Május 14. - 19:29:00 »
Én láttam a telefont személyesen és nagyon tetszik, de nekem tulságosan nagy! Vajon lesz egy kicsivel kisebb is belőlle, úgy 4.3-4.8 colos? Az sokkal zseb barátabb lenne!

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #47 Dátum: 2013. Május 14. - 21:08:05 »
Én láttam a telefont személyesen és nagyon tetszik, de nekem tulságosan nagy! Vajon lesz egy kicsivel kisebb is belőlle, úgy 4.3-4.8 colos? Az sokkal zseb barátabb lenne!

Ha jól tudom lesz, már folynak a tesztek
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #48 Dátum: 2013. Május 14. - 21:52:39 »
Ha jól tudom lesz, már folynak a tesztek

Na ezekre a belső infókra és pletykákra vagyunk kíváncsiak :)

maiden

  • Vendég
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #49 Dátum: 2013. Május 15. - 09:07:28 »
A készüléket a STAR gyártja ugye, és bár az összeállítását tekintve a CC 5700 teljesen egyedi, de a ház alapvetően "katalógustermék", ha nem tévedek.

Én is így tudom.
A Star 8 féle keretet és házat gyárt ebből választnatnak a viszontgyártók.

Idézet
Vajon a STAR gyárt(at) ehhez a házhoz flip cover hátlapot? Talán ez egyszerűbb kérdés, mint hogy a CC mikor hoz be és kezd el forgalmazni ilyet.

Jó kérdés.
Ami biztos, hogy van nálam egy original STAR N9589-es teló.
Az ehhez való fliptok biztos nem jó hozzá mert a star kamerapozíció hátul 35mm-re központosított a CC5700 házában pedig ez 40mm-re van.  Vagyis egy ilyen orig star1 flip eltakarka a CC5700 kamerájának felét.
Ha az admin nem javít ki, akkor rákérdezek erre náluk mert ebből szerintem az következik, hogy nincs "univerzális" fliptok!

Nem elérhető htzs

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 64
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #50 Dátum: 2013. Május 15. - 10:16:04 »
Ami biztos, hogy van nálam egy original STAR N9589-es teló.
Az ehhez való fliptok biztos nem jó hozzá mert a star kamerapozíció hátul 35mm-re központosított a CC5700 házában pedig ez 40mm-re van.  Vagyis egy ilyen orig star1 flip eltakarka a CC5700 kamerájának felét.
Szerintem a STAR közel 10 mm-rel rövidebb is, már ahogy olvasom
Idézet
Ha az admin nem javít ki, akkor rákérdezek erre náluk mert ebből szerintem az következik, hogy nincs "univerzális" fliptok!
szerintem is, épp ezért kérdezem a CC 5700 specifikus fliptokot. Előre is kösz!

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #51 Dátum: 2013. Május 15. - 14:16:48 »
Lenne egy kérdésem:

A widget-ek miért nem jelennek meg a modulok között (weather+, more icon, phone weaver)?

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #52 Dátum: 2013. Május 15. - 18:37:42 »
Lenne egy kérdésem:

A widget-ek miért nem jelennek meg a modulok között (weather+, more icon, phone weaver)?

Megoldódott.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #53 Dátum: 2013. Május 15. - 19:11:46 »
Megoldódott.

De azt is írd le, hogy hogy oldottad meg, hát ha más is így fog járni vagy már így járt és akkor már meg lesz a megoldás is
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #54 Dátum: 2013. Május 15. - 20:11:12 »
De azt is írd le, hogy hogy oldottad meg, hát ha más is így fog járni vagy már így járt és akkor már meg lesz a megoldás is

ITT megtalálható.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #55 Dátum: 2013. Május 15. - 21:24:38 »
ITT megtalálható.

Nyugodtan ide copyzhatod

Idézet
A beállítások/tárhely/alapértelmezett sd-nél át kell állítani a belsőmemóriára az apk telepítés előtt,
 mert ha nem teszed meg, úgy jársz mint én hogy nem frissülnek az alkalmazások és nem jelennek meg a widgetek.
a cuccost az sd-re rakja és onnan nem frissít és nem teszi ki widgeteket.  >> Reset és újra rakni mindent!

« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 15. - 21:27:52 írta rstwingo »
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #56 Dátum: 2013. Május 16. - 17:31:59 »
A per-app dpi cuccost lehet ezen a készüléken használni?

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #57 Dátum: 2013. Május 16. - 18:58:09 »
A Multi-user hová maradt belőle?

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #58 Dátum: 2013. Május 16. - 21:07:26 »
A Multi-user hová maradt belőle?

Benne van, csak a Google kibaszásból szerintem, NEM kapcsolja be
Annyit tudok, hogy neked kell terminálon keresztül bekapcsolni, de ne kérdezd mit kell beírni
hátha jön Maiden kolléga és Ő többet tudd róla

Ezt találtam, próbáld ki
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.sferadev.multipleuser
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 16. - 21:44:36 írta rstwingo »
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Általános kérdezz-felelek
« Válasz #59 Dátum: 2013. Május 17. - 11:58:17 »
A per-app dpi alkalmazást használhatom ezen a gépen? Nem kavar be (működni fog az akció után a készülék) a kernelbe vagy valahova?