Szerző Téma: T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma  (Megtekintve 77784 alkalommal)

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #180 Dátum: 2013. Október 22. - 09:02:12 »
Sziasztok. Egy újabb kérdés. Mindenhol azt olvasom, hogy a Li-Ion aksikat (a Tab papírja szerint ilyen aksi van benne, de szóljatok ha tévedek!) is meg kell formázni, 2-3x lemeríteni majd feltölteni. Én ezt elmulasztottam... De ez tényleg így van??? Hozzáértők, tanácsot kérnék.

Előre is köszönöm a válaszokat.

A Li-Ion aksit amúgy sem kell formázni, mint ahogyan a modern akkukat egyáltalán nem kell, sőt több esetben inkább ártalmas.
Egyforma véleményt nem fogsz találni ezzel kapcsolatban, a CC egy korábbi állásfoglalása az volt, hogy a mélymerítést kerülni kell, ne hagyjuk sokszor teljesen lemerülni az akkut.

Nem elérhető LizzyCardd

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 50
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #181 Dátum: 2013. Október 22. - 11:01:13 »
A Li-Ion aksit amúgy sem kell formázni, mint ahogyan a modern akkukat egyáltalán nem kell, sőt több esetben inkább ártalmas.
Egyforma véleményt nem fogsz találni ezzel kapcsolatban, a CC egy korábbi állásfoglalása az volt, hogy a mélymerítést kerülni kell, ne hagyjuk sokszor teljesen lemerülni az akkut.

Köszönöm a válaszodat. Én is így gondoltam, mert többen is mondták anno meg most is, hogy nem jó a lemerítés 0-ra, én felteszem töltőre mikor nekem már kevés a végzendő munkámhoz a töltöttség. Mégis az ellentábor is elég meggyőző volt, és kb. ugyanannyian vannak is.

Nem elérhető dobyyde

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 11
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #182 Dátum: 2013. Október 23. - 08:43:30 »
Úgy látom a T10 befejezte rövid pályafutását, itt a Q10. Szerintem csak álom hogy frissitések készüljenek a T10-re. A q10-ben  a 4 magon kívül pozitív változást nem látni az adatlapon,ennek sem lessz hosszú élete.  Ez az igazi átverés!   Vedd meg,azután el vagy felejtve.  Igaz Conocorde!

Bocs ha nincs igazam.

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #183 Dátum: 2013. Október 23. - 08:47:56 »
Úgy látom a T10 befejezte rövid pályafutását, itt a Q10. Szerintem csak álom hogy frissitések készüljenek a T10-re. Kész átverés!

 ;j ;e ;t
Inkább nem kommentálom.

Nem elérhető melan

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #184 Dátum: 2013. Október 23. - 09:49:04 »
Kicsit sajnálom, hogy a gyanúm beigazolódni látszik, bár én elégedett vagyok a tablettel így is. Persze, nagyon sokat nyomott a latban a vásárlás előtt, hogy a Concorde-nak jó a terméktámogatása (van egy Tab One-om is). Nem tudom, hogyha szeptember elején tudom, hogy lesz 4 magos változat, megvártam volna e, én 55-ért vettem, 13-at nem tudom megér e +2 mag.

Minden esetre, ha nem is foglalkoznak a T10-el annyit, örültem volna mondjuk egy 4.2.2-nek, hogy lássuk: nem vagyunk ejtve... legfőképp az akkumulátor töltés miatt, ha az működne rendesen, minden oé lenne vele. (Még mindig csak 95%-ig tölti "egy szuszra", akár be/kikapcsolt állapotban. Ha viszont bekapcsolom a wifit, és hagyom a töltőn, tovább tölti. Viszont látszik, hogy merülésnél nem lineáris a skála.)

Nem elérhető Pyrooo

  • Hős tag
  • *****
  • Hozzászólások: 661
  • Karma: +9/-5
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #185 Dátum: 2013. Október 23. - 11:04:25 »
Kicsit sajnálom, hogy a gyanúm beigazolódni látszik, bár én elégedett vagyok a tablettel így is. Persze, nagyon sokat nyomott a latban a vásárlás előtt, hogy a Concorde-nak jó a terméktámogatása (van egy Tab One-om is). Nem tudom, hogyha szeptember elején tudom, hogy lesz 4 magos változat, megvártam volna e, én 55-ért vettem, 13-at nem tudom megér e +2 mag.

Minden esetre, ha nem is foglalkoznak a T10-el annyit, örültem volna mondjuk egy 4.2.2-nek, hogy lássuk: nem vagyunk ejtve... legfőképp az akkumulátor töltés miatt, ha az működne rendesen, minden oé lenne vele. (Még mindig csak 95%-ig tölti "egy szuszra", akár be/kikapcsolt állapotban. Ha viszont bekapcsolom a wifit, és hagyom a töltőn, tovább tölti. Viszont látszik, hogy merülésnél nem lineáris a skála.)

A készülék nem halt meg, és nincs információ arról, hogy kivonnák a forgalomból.
A T10 processzora hasonló sok CC-s termékhez, tehát a támogatás miatt nem kell félni (egyre megcsinálják és a többire optimalizálják és kész is).

A plusz 2 mag nem tudom mit eredményez, mivel Allwinner lesz nem roki, majd kiderül a tesztekből mit bír :)

Nem elérhető Robesz

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +5/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #186 Dátum: 2013. Október 23. - 11:19:15 »
Nézzétek végig az adatlapokat! T10 vs Q10
Erősebb proci. Gyengébb akku!!! Gyengébb kamerák.
Igazából nem is igazán értem még, hogy miért született a Q10. Ilyen proci volt raktáron? :-)
Én a T10 teljesítményével elégedett vagyok. Nem fagy, nem laggol, dolgozik szépen.
Én is 55-ért vettem és biztos nem venném meg a Q10-et ennyivel többért.
Hogy a proci erősítés mit fog eredményezni, azt nem tudom, de az akku csökkentés igen merész!
Remélem, hogy a "nagy"-tesó jelenléte inkább lendít a T10 szoftveres frissítésén is!

maiden

  • Vendég
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #187 Dátum: 2013. Október 23. - 19:14:31 »
Hogy a proci erősítés mit fog eredményezni, azt nem tudom, de az akku csökkentés igen merész!

Csak egy nyers számadat:
Az RK3066-os proci max órajelen átlag 35%-kal több energiát fogyaszt mint a A31s
Ez ebben az esetben azt jelenti, hogy ugyanolyan T10 és Q10 egymás mellett kb 1 óra plusz üzemidőt jelent a Q10 javára ;)
Tehát itt ebben az esetben az akku "csökkentés" nem merészség, hanem igencsak következetes és hasznos döntés ;D

Nem elérhető Robesz

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +5/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #188 Dátum: 2013. Október 23. - 19:29:02 »
Csak egy nyers számadat:
Az RK3066-os proci max órajelen átlag 35%-kal több energiát fogyaszt mint a A31s
Ez ebben az esetben azt jelenti, hogy ugyanolyan T10 és Q10 egymás mellett kb 1 óra plusz üzemidőt jelent a Q10 javára ;)
Tehát itt ebben az esetben az akku "csökkentés" nem merészség, hanem igencsak következetes és hasznos döntés ;D
Köszi az infót a procikról! Akkor ez energiafelhasználás szempontjából is korszerűsítés és ez jó hír!
De ami egy órát nyer a készülék a processzoron, azt nem veszíti el a 8000mAh-s akku lecserélésével 6200-re?
Én új procit kérek régi akku-val  ;D
És pár idegesítő szoftveres hülyeség javítását!

Nem elérhető ojjoke

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #189 Dátum: 2013. Október 23. - 20:54:40 »

Tehát itt ebben az esetben az akku "csökkentés" nem merészség, hanem igencsak következetes és hasznos döntés ;D

 ;l ;l

Szóval a cél, hogy minden cc tab ugyan annyit bírjon akksiról? Baj lett volna ha a q10 tovább bírja a nagyobb akksival és a kevesebbet fogyasztó procival?

Ez ám a következetes döntés!

Hasznosnak biztos hasznos így csökken az előállítási költség és több marad a cc zsebében.

 ;l ;l

Nem elérhető LizzyCardd

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 50
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #190 Dátum: 2013. Október 24. - 08:23:39 »
;l ;l

Szóval a cél, hogy minden cc tab ugyan annyit bírjon akksiról? Baj lett volna ha a q10 tovább bírja a nagyobb akksival és a kevesebbet fogyasztó procival?

Ez ám a következetes döntés!

Hasznosnak biztos hasznos így csökken az előállítási költség és több marad a cc zsebében.

 ;l ;l

Teljes mértékben egyetértek. Unokatesómnak Alwinner procija (2db) van egy noname tab-ban, de az üzemideje az aksinak nem olyan jó mint várta (5000-es aksi nincs 3 óra 7 colos tab-ban).
De attól hogy 4 mag van a Q10-ben, gyengék a kamerák, kicsi az aksi mert akkor ezek szerint kb ugyanannyit bír, és ráadásul még mindig csak 1Gb memória van a 4 maghoz, kíváncsi leszek mit bír.
A T10-es frissítéseknek én is nagyon örülnék, én még 65-ért vettem, de nem cserélném le most a Q 10-re. ;ú

Nem elérhető LizzyCardd

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 50
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #191 Dátum: 2013. Október 29. - 11:34:27 »
Sziasztok. Lenne egy újabb kérdésem, mert nem tudok napi rendre térni. Megcsináltam a tesztet az aksira vonatkozólag a youtube HD videóval. 6 és fél órát rohant a Nyan cat a képernyőn FullHD-ben. Még is mikor Facebook-ozok simán, úgy látom jobban merül az aksi. Ez miért van? Van rá valami magyarázat, esetleg megoldás???

Nem elérhető Neta

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 32
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #192 Dátum: 2013. Október 31. - 11:38:50 »
Belinkelnétek egy T10-es drivert? Nem ismeri fel alapból a WIN7, és így nem ismeri fel a kinai rootoló program.

Köszi

maiden

  • Vendég
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #193 Dátum: 2013. Október 31. - 14:53:38 »
Belinkelnétek egy T10-es drivert? Nem ismeri fel alapból a WIN7, és így nem ismeri fel a kinai rootoló program.

A gyári oldalról jó lesz?  ;) :D

http://www.concordetablet.com/uploads/termekek/RKBatchtool17_driverpack.zip


Nem elérhető dezsocsaba

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #194 Dátum: 2013. November 14. - 09:28:51 »

    Csak haladó felhasználóknak, mert könnyen tönkreteheted a tabletet! Mivel a T10-en nincs recovery menü...(recoverybe indításnál billentyűkombinációval - nem emlékszem pontosan, de azt hiszem hangerő+ lenyomva és bekapcs gom egyszerre nyomvatartással lehet belépni - , vagy egyszerűbb egy alkalmazással a play- ről  ami tudja a "reboot to recovery" opciót, pl switchpro, vagy a lent említett arctools progival is van rá lehetőség, bár nem próbáltam)
Ha valakit érdekel saját felelősségre a generic RK3066 -os gépekre készült CWM (Clockworkmod) 6.0.3.1 -es recovery- t fel lehet telepíteni teljesen egyszerűen a következő progival a T10-re, így könnyen menthető a teljes rendszer, és vissza is állítható a CWM-el, így használható a jól bevált ROM Manager progival is:
Arctools 0.80 (http://www.arctablet.com/assets/tools/arctools/com.arctablet.arctools.apk)
Link2SD-s ext2 partíciót is felcsatolja, tehát mindent ment.

így kell telepíteni (!!!ROOT jog szükséges!!!):
http://www.youtube.com/watch?v=nWOPFg81TBg (a bootloadert nem változtatja, tehát az RKbatchtool át tudja váltani frissítő módba utána is)

A többi funkciót egyáltalán nem teszteltem, így mindenki saját felelősségre próbálgassa!

Nem elérhető atta

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • jenei.atta
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #195 Dátum: 2013. November 18. - 23:03:34 »
üdv!
remélem valaki tud segíteni!
lefagyott a t10 tabletem. kikapcsoltam, majd vissza, de a cukorkásdoboz (JB 4.1) képernyőn és a Concordetablet képernyőn túl nem jut. egyáltalán nem csinál semmit.
a töltést veszi, és azt jelzi is, de utána semmi.
még garanciás, de jó lenne az adatokat megmenteni. van rajta néhány pdf és xls file, amely jó lenne, ha meg lenne!
előre is köszi!!!

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #196 Dátum: 2013. November 21. - 13:01:39 »
Sziasztok
KB 1 hete van T10 tabom tökéletesen meg vagyok vele elégedve szuper jó.
Kérdésem az lenne esetleg valakinek valami ötlet hogy van egy Nokia hb105 bluetooth headsettem fel is ismeri a Tab csippan egyet csatlakozáskor de mikor zenét iindítok el vagy, vagy YouTube n hallgatnék valamit akkor a Tab hangszoroja szól nem pedig a Bluetooth headsettem.
Valami ötlet?

Nem elérhető dezsocsaba

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #197 Dátum: 2013. December 03. - 09:13:27 »
Sziasztok!

T10 tulajdonosok segítségét kérném! Működik valakinak az OTG kábele USH 2.0-ás hubbal? Nekem mindent eszközt felismer OTG kábellel, de ha az OTG-re HUB-ot kötök, meg sem moccant semmit, min1 hogy adok neki külső tápot vagy sem! 3 fajta HUB-al is próbáltam, az egyik direkt android tabletekhez való micro USB-s változat, a másik kettő a gyári OTG kábelen keresztül csatlakozik. Két OTG kábelem is van, egyikkel sem megy! A portonkénti 120-125 mA-t meg sem közelíti az áramfelvétel egyébként. Egy szimpla egér sem működik HUB-on keresztül, csak direkbe.
Le tudná valaki próbálni hogy nála működik-e, és ha igen milyen HUB-al?

Köszönöm a segítségeteket!

Nem elérhető dezsocsaba

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #198 Dátum: 2013. December 16. - 12:00:59 »
Face unlock (arcalapú képernyő feloldás) T10-en!

A /system/etc/permissions/ könyvtárba bemásolni (ROOT! szügséges) az "android.hardware.camera.front.xml" fájlt!
Az xml fájl jogait 644-re állítsuk át (ES File managerrel vagy Total Commander-rel pl)
Maga a Face unlock app és kiegészítői gyárilag telepítve van a JB 4.1.1-ben, a T10-ben is, emiatt nem kell telepítenünk semmit.
Ezzel engedélyt adunk az előlapi kamera Arcalapú feloldásához, és ha nincs a Wifi beállításoknál  VPN kapcsolatunk létrehozva, használható is!
Bármilyen VPN kapcsolatunk van létrehozva (nem kell kapcsolódva lennünk), az Android csak Minta vagy PIN alapú feloldást engedélyez!

;)

Nem elérhető dezsocsaba

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #199 Dátum: 2013. December 16. - 12:03:26 »
android.hardware.camera.front.xml innen letölthető, csak ki kell csomagolni
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=727494&d=1316695280

egyébként ennyi a tartalma, tehát létre is lehet hozni:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- Copyright (C) 2010 The Android Open Source Project

     Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
     you may not use this file except in compliance with the License.
     You may obtain a copy of the License at

          http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0

     Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
     distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
     WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
     See the License for the specific language governing permissions and
     limitations under the License.
-->

<!-- This is the standard set of features for a front facing camera. -->
<permissions>
    <feature name="android.hardware.camera.front" />
</permissions>

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #200 Dátum: 2014. Január 04. - 14:02:20 »
Sziasztok
Érdeklődnék hogy Concorde tab t10 re valami rom?
Vagy Android 4.2 - 4.3 - 4.4 valami lesz valamikor?
Egyébként erre az oldalra jár valaki mert eddig semmi válasz egy kérdésemre sem.
Köszi az esetleges válaszokat

Nem elérhető dobyyde

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 11
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #201 Dátum: 2014. Január 10. - 19:49:14 »
Ez egy kifutott termék,élt kb 3 hónapot,nem valószinű hogy lessz frissités hozzá.

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #202 Dátum: 2014. Január 15. - 10:48:27 »
És valami custom rom 4.2 stb

Nem elérhető melan

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 43
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #203 Dátum: 2014. Január 19. - 20:13:14 »
Üdvözletem!
Szándékosan nem kérdezek rá a frissítésre, mivel attól nem lesz hamarabb (már, ha lesz egyáltatlán). Én tökéletesen meg vagyok elégedve a tabbal, mai napig jó szolgálatot tesz, minden nap használom a munkám során. Egyetlen problémám van vele kezdettől fogva: a töltöttség visszajelzés. Egyértelmű, hogy nem jól jelez, mivel 100%-ra elég nehéz tölteni (úgy értem:mókolni kell, mivel csak 95%-ig tölt, de, ha utána bekapcsolom a kijelzőt, akkor feltölti teljesen). SZóval az első 10-20 % nehezebben esik, mint később, mondjuk 50%-ról. Ami még elfogadható is lenne -persze attól még helytelen- de ami zavaró, elég sokszor előfordul, hogy 32-37%-on hagyom este, vagy délben, és másnap reggelre kikapcsol, annyira lemerül.
SZóval a kérdés, hogy ez orvosolható e valahogyan, esetleg valami javítással (úgy értem skripttel ...)?

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #204 Dátum: 2014. április 05. - 08:28:05 »
Ez jó lehet Tab t10 hez?
4.2 rom
http://www.rockchipfirmware.com/node/256

Nem elérhető joem

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • joem63
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #205 Dátum: 2014. április 13. - 09:57:34 »
Hali,
T10-esem a klinikai halál állapotába került, az összes alkalmazás leállt beleértve az indító alkalmazást is. Valszeg a gyerkőc telepíthetett rá valamit, amit nem kellett volna. Vezérlés nincs, csak a sorozatos "...sajnos leállt" hibaüzik. Nagynehezen sikerül eljutni a gyári állapot visszaállításáig, de nem műxik.
Nincs rajta értékes adat, tehát úgy gondolom, hogy egy újrarakás segítene a dolgon.
Lúzer júzer vagyok, azt sem tudom, hogyan kell szervíz üzemmódban bekapcsolni.
A szervízbe nem tudom bevinni, mert tartósan külföldön tartózkodom.
Engem tökéletesen kielégítene a 4.1 is, de ha van jobb, ami stabil...
Segítségeteket szeretném kérni tehát, hogyan tudnék egy újrarakást sk. megcsinálni, de tényleg nagyon kezdő szinten, tehát valóban step by step.
Előre is köszi
Joe

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #206 Dátum: 2014. április 16. - 17:27:56 »
Tudom nem jól helyen teszem fel a kérdést de nem tudom hová kéne írnom.
Nem tudja esetleg valaki honnan tudnám letölteni az Spb custom honeycomb ui launchert?

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #207 Dátum: 2014. április 16. - 17:34:16 »
Tudom nem jól helyen teszem fel a kérdést de nem tudom hová kéne írnom.
Nem tudja esetleg valaki honnan tudnám letölteni az Spb custom honeycomb ui launchert?

Beírod a google keresőjébe és már meg is találtad, de mit szeretnél egy 3 éves android 3.0-s launchertól
nem hinném hogy működne jelen időben
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető battila75

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 58
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #208 Dátum: 2014. április 19. - 20:28:43 »
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tapasztaltatok-e hasonló jelenséget a T-10-en:

A T-10 tabomat kb. 8 hónapja nyúzom, s úgy átlagosan használom, akadás nélkül ment eddig szépen, gondom nem volt vele mind a múlt hétig. Sajnos a képernyő jobb oldali középső részén már enyhe érintésre is olyan mintha, "összefutna", fehér háttérnél fekete terület jelenik meg. Az érintés megszüntetésével a képernyő kitisztul, s eléggé zavaró, mert eddig nem csinált ilyet.

Esetleg tapasztaltatok hasonlót, mit tudok tenni, vigyem szervizbe??

Köszi előre is a válaszokat. :)

Nem elérhető joco80

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:T10 tablet, kérdések-válaszok és felhasználói tapasztalatok fóruma
« Válasz #209 Dátum: 2014. április 19. - 22:17:15 »
Sziasztok.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Lenne még egy kérdésem, páromnak vettem egy digitouch R71 duo tablagepet, android 4.2 van rajta de szeretnénk root olni és Android 4.3 vagy 4.4 et rátenni lehet cm 10.2 v 11 stb,most ott tartunk hogy a root sikerült egy kingo nevezetű programmal de mikor a recovery be lépek be akkor egy Android figura jelenik meg hasán egy piros felkialto jellel viszont ha meg nyomom a hengero fel gombot be jön a recovery de nincs benne sd zip telepítő.
A laptop sem ismeri fel semmilyen programmal jelenleg Windows 7 fut a Laptopon de a Windows 8 sem ismerte fel, telepítettem egy Android programot most azt írja az eszkozelo hogy Android USB van telepítve.
Lényeg a legyen hogy 4.3 v 4.4 Androidot szeretnénk a tablagepre.