Szerző Téma: Kérdések és válaszok a Q10 tabletről  (Megtekintve 100893 alkalommal)

Nem elérhető Murci70

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #150 Dátum: 2014. Május 17. - 11:30:08 »
A gyári van rajta,amit linkeltél,de a kijelző nem reagál az érintésre!!Egérrel viszont működik...

Nem elérhető molnart

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 22
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #151 Dátum: 2014. Május 17. - 11:37:51 »
A gyári van rajta,amit linkeltél,de a kijelző nem reagál az érintésre!!Egérrel viszont működik...

Ha Phoenix-el újratelepíted akkor sem reagál?

Nem elérhető Murci70

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #152 Dátum: 2014. Május 17. - 12:38:28 »
 Phoenix-el telepítettem újra.Semmi érintésre nem reagál,viszont usb egérrel tökéletesen megy...

Nem elérhető molnart

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 22
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #153 Dátum: 2014. Május 17. - 13:03:17 »
Akkor tényleg csak a szervíz marad.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #154 Dátum: 2014. Május 17. - 13:47:19 »
Akkor tényleg csak a szervíz marad.

Ezt mondtam  ;s
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető molnart

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 22
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #155 Dátum: 2014. Május 17. - 14:27:16 »
Ezt mondtam  ;s

És a frissítésre mit mondassz?

Nem elérhető Merras

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 14
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #156 Dátum: 2014. Május 24. - 19:15:48 »
A frissítés engem is nagyon érdekelne.

Nem elérhető lucifer15

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #157 Dátum: 2014. Június 02. - 17:54:23 »
Üdv!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyen gépnek.Használtan vásároltam-az előző tulajnál két hétig volt kevés dolgot töltött rá,de ezeket törölni szeretném,pl. gmail fiók.stb.
Ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor mi történik? Olyan lesz mint amikor a dobozból kicsomagolva először kapcsolom be a készüléket vagy sok fontos alapvető dolog fog hiányozni?
Én még semmit sem telepítettem a gépre.2-3 órát próbálgattam és úgy néz ki elégedett vagyok vele(kivéve BT bill és hang) Mechanikusan nagyon stabil gyorsan jönnek a web oldalak.1 emelettel feljebb is jól megy a wifi, remélem az unokám is szeretni fogja..

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #158 Dátum: 2014. Június 02. - 19:24:50 »
Üdv!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy ilyen gépnek.Használtan vásároltam-az előző tulajnál két hétig volt kevés dolgot töltött rá,de ezeket törölni szeretném,pl. gmail fiók.stb.
Ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor mi történik? Olyan lesz mint amikor a dobozból kicsomagolva először kapcsolom be a készüléket vagy sok fontos alapvető dolog fog hiányozni?
Én még semmit sem telepítettem a gépre.2-3 órát próbálgattam és úgy néz ki elégedett vagyok vele(kivéve BT bill és hang) Mechanikusan nagyon stabil gyorsan jönnek a web oldalak.1 emelettel feljebb is jól megy a wifi, remélem az unokám is szeretni fogja..

Minden törlődik, olyan lesz mint ami most jöt volna ki a gyárból  ;ú

Elvileg készül hozzá a rom frissítés, de még a Bt-vel vannak kisebb gondok, ezért várat magára
addig tedd fel hurrikán romját és abban sokminden javitva lett ,köztük a hang is
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető lucifer15

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #159 Dátum: 2014. Június 03. - 07:17:34 »
Köszönöm a gyors választ. Ha jól értelmezem akkor az Android 4.2.2 az megmarad illetve a Concorde által előre telepített alkalmazások is maradnak,mint pl. internetböngésző,4k lejátszó stb. Csak az előző felhasználó által felvitt app-ok ill.beállítások,fiókok tűnnek el.
Azért kérdezek ennyire alap dolgokat, mivel nekem eddig csak egy Androidos eszközöm van amit két éve beállítottam és azóta kisebb  hibáktól eltekintve módosítás nélkül használok. ;d :-[

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #160 Dátum: 2014. Június 03. - 17:03:46 »
Köszönöm a gyors választ. Ha jól értelmezem akkor az Android 4.2.2 az megmarad illetve a Concorde által előre telepített alkalmazások is maradnak,mint pl. internetböngésző,4k lejátszó stb. Csak az előző felhasználó által felvitt app-ok ill.beállítások,fiókok tűnnek el.
Azért kérdezek ennyire alap dolgokat, mivel nekem eddig csak egy Androidos eszközöm van amit két éve beállítottam és azóta kisebb  hibáktól eltekintve módosítás nélkül használok. ;d :-[

igen ezek a gyári dolgok megmaradnak és csak a volt felhasználó minden módosítása tűnik el
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető bbalazs

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #161 Dátum: 2014. Június 04. - 11:22:11 »
Üdv,

Tapasztalt valaki Wifi problémát? Nekem gyakran eldobja a wifit, mindenfélét(munkahelyit, otthonit, telóról megosztottat). Néha a wifi ikon is eltűnik, majd újrakapcsolódik. Néha ott marad a Wifi ikon, de internetkapcsolat nincs. Ekkor csak wifi off/on segít. Ugyanezeket a wifiket használva más eszközön nincs hiba.

Nem elérhető lucifer15

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #162 Dátum: 2014. Június 04. - 22:44:08 »
Üdv!

Én még nem.Igaz csak három napja használom,de a 30cm-es betonfödém felett az emeleten sem szakad a net.

Nem elérhető kisatis

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #163 Dátum: 2014. Június 05. - 10:56:47 »
Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok, nem tudom eldönteni, hogy ezt a q10et, vagy egy régebbi típust, a Novum-ot vegyem meg. A novummal vannak tapasztalatok, kettő is van a családban, semmi gond velük, jól muzsikálnak. Viszont amit most vennék ajándékba, az még mindig tartja a 60ezres árát,  ez a q10 meg csak 50,és hát nem voltak meggyőzők a fórum hozzászólások. Leginkább egy Concorde-os srác véleményét kérném, hogy mit mondana, határozottan gyorsabb, stabilabb ez az új, vagy ha már bevált a novum, akkor... Előre is Köszönöm!

Nem elérhető puberandras

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #164 Dátum: 2014. Június 24. - 08:29:13 »
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek ha játékkonzol célra vásárolnám, tehát Gameloft játékokat játszanék rajta, nem elég nagy a kijelző? Mert van egy Concorde 7015-ösöm, ami ugye csak 7"-os, de ugye a 10"-os kijelző elég nagy ha mondjuk a hüvelykujjammal keresztbe át kell érinteni a kijelzőn. Míg a 7"-oson pont optimális a kijelző méret. (Még pont át ér a kijelzőn az ujjam). Annak is örülnék, ha vki megírná, Játékkonzol céljára melyik az a modell, ami számomra ajánlott az aktuális modellek közül. Esetleg az aktuális modellek közül gyári rootolt van? Mert akkor a 32 Gb-os sd kártyámat ki tudnám használni. (GL to SD-vel áttudnám tenni a játékokat, így mondjuk a 8 vagy 16 GB-ot 32 GB-ra tudnám növelni. A legújabb játékok (pl: Gangstar Vegas) elég nagy méretű. (2,5 GB).Előre is köszönöm szépen a választ, ha vki felvilágosítana! :-)

Nem elérhető lbodnar

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #165 Dátum: 2014. Június 27. - 22:42:48 »
Sziasztok!
Két hete vettema Q-t.  Eleinte kicsit köhögött. Ha kikapcsoltam, folyton megállt a wifi, hiába volt folyamatosra állíva. Phard reset.
Utána, a bluetooth röpködött el, ha felcsatlakoztattam a bt-t 10

Nem elérhető hevizms

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 141
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #166 Dátum: 2014. Július 13. - 07:55:03 »
És a frissítésre mit mondassz?
Mit mondhatna?
Semmit,mert ha január óta nem készült el,akkor 2 lehetőség van:
 vagy elkezdték csinálni,de nem sikerült
vagy neki sem álltak,csak az eladást növelendő,elhúzták a mézes madzagot

Nem kell hozzá különös jós tehetség ahhoz,hogy lássuk sosem lesz ebből már semmi. ;j

A letöltéseknél 20131104 jelzésű rom van.
Ennyi.Ez a tab felejtős ilyen szempontból.

Nem elérhető GeZo

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #167 Dátum: 2014. Július 24. - 10:31:40 »
Hello emberek!

Nekem Concorde Q10 tabletem van amit Májusban vásároltam, nálam már egy frissített rom van, a hangerő is jó már és az usb 3G modemet is egyből felismerte gond nélkül.
Viszont a gondom az , hogy pl 2 nappal ezelött teljesen feltöltöttem az akkumulátort és azóta nem használtam a tabletet. Ma mikor bekapcsoltam már csak 10%-ot jelez és kiírja töltsem fel ismét.
Mi lehet a gond azon kívül ,hogy az aksi ilyen hamar megadta magát,bár egy töltéssel ha használom 4-5 órát is megy a GÉP. Más gondot egyenlőre nem tapasztaltam. Várom a lehetséges válaszokat a problémámra. Köszönöm.  ;d

Nem elérhető Merras

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 14
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #168 Dátum: 2014. Július 24. - 16:31:42 »
Idézet
Nekem Concorde Q10 tabletem van amit Májusban vásároltam, nálam már egy frissített rom van, a hangerő is jó már és az usb 3G modemet is egyből felismerte gond nélkül.

Ezt a frissített romot hol lehet letölteni????


Nem elérhető GeZo

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #169 Dátum: 2014. Július 25. - 09:00:28 »
Passz :) Májusban már így lehetett kapni . Van egy azonosító száma a minden tabletnek onnan lehet tudni miylen rom van benne .

Nem elérhető siroki69

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #170 Dátum: 2014. Július 31. - 07:50:13 »
Tisztelt GeZo!

Légyszi írd már meg a verzió számát ami a tableteden van. Nem tudom a gyári frissítés lenne? A billentyűzet párosítási probléma megoldva benne, újra kell még mindig párosítani a bluetoth kikapcsolása után?
Köszi:siroki69

Nem elérhető Merras

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 14
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #171 Dátum: 2014. Augusztus 01. - 17:06:27 »
Gyerekek, akkor van most frissített rom, vagy csak vaklárma volt? Ha létezik frissített rom az újonnan vett tabletekre, akkor miért nem elérhető azoknak, akik korábban vették?

Nem elérhető GeZo

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #172 Dátum: 2014. Augusztus 04. - 09:47:26 »
Ez jó kérdés, nekem is a szervízesek mondták, mert volt stick gondom és ők elkérték a tablet serial számát és akkor mondták ez már az új , javított romot tartalmazó gépezet :-) Egyébként tényleg nem halk, minden rendben működik a tableten, egyedül az a gond , hogy ha kb 2 napig nincs használva a tablet nullára lemerül az állásban az aksija :-)  ;n

Nem elérhető hevizms

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 141
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #173 Dátum: 2014. Szeptember 21. - 18:21:47 »

Szerintem  ezt (http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=438.msg21490#msg21490) teszik fel ők is gondolom,de ezt nem a concorde csinálta,hanem ahogy látszik egy felhasználó(hurikan)

Nem elérhető Miauut

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #174 Dátum: 2014. Október 11. - 20:30:53 »
Szerintem  ezt (http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=438.msg21490#msg21490) teszik fel ők is gondolom,de ezt nem a concorde csinálta,hanem ahogy látszik egy felhasználó(hurikan)

Feltettem ezt  a hurikan féle romot. Azóta nem működik az érintőképernyő. Van valakinek valami ötlete?

Miauut

Nem elérhető Tonio

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #175 Dátum: 2014. Október 27. - 21:26:06 »
Sajnos nem nagyon értek a ehhez, de, ha végre elkészülne a hivatalos frissítés, az sokat lendítene a dolgon. Tán még a billentyűzetet is tudnám használni.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #176 Dátum: 2014. Október 28. - 07:06:44 »
Feltettem ezt  a hurikan féle romot. Azóta nem működik az érintőképernyő. Van valakinek valami ötlete?

Miauut

Tedd fel akkor a full gyárit, ha azzal se megy, akkor kijelző csere volt az újabb kiadásnál és ahhoz a kint levő romok nem jók
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Miauut

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #177 Dátum: 2014. Október 28. - 08:14:54 »
Tedd fel akkor a full gyárit, ha azzal se megy, akkor kijelző csere volt az újabb kiadásnál és ahhoz a kint levő romok nem jók

Köszönöm szépen, ezen már túlvagyok. Ment garanciában javítani, ahol "FW visszaállítást" csináltak rajta. Ennél többet a Media Markt-ból, meg a kísérő dokumentumokból nem lehetett kihúzni.

Mi lehet ez?

Miauut

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #178 Dátum: 2014. Október 28. - 11:43:32 »
Köszönöm szépen, ezen már túlvagyok. Ment garanciában javítani, ahol "FW visszaállítást" csináltak rajta. Ennél többet a Media Markt-ból, meg a kísérő dokumentumokból nem lehetett kihúzni.

Mi lehet ez?

Miauut

Ha most müködik minden jól, akkor feltették rá a megfelelő touch driveres romot, vagyis a tiedre való gyárit
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető Boter

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 25
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Kérdések és válaszok a Q10 tabletről
« Válasz #179 Dátum: 2014. November 18. - 15:59:28 »
Sziasztok! Kb. fél éve felraktam Hurikan ROM-ját (írtam is a fórumon róla) és eleinte tökéletesen működött is. Azonban az utóbbi időben elkezdte eldobogatni a Wifi-t. Eleinte csak néha, de mostanában már napjában többször is. És a legrosszabb, hogy ahhoz, hogy újra stabil legyen a kapcsolat, az egész készüléket újra kell indítani, ami ugye kb. 3-4 perc, hogy teljesen felálljon a rendszer (nem egy csoda-iPad, na), és mondjuk játék vagy filmnézés, esetleg szövegszerkesztés közben ez "megengedhetetlenül" hosszú idő. Van valakinek valami ötlete? Mi lehet az ok? Lehet-e orvosolni egyszerűen, vagy ROM újrahúzás kell? Esetleg gyári ROM-ot vissza... (azzal nem volt ilyen gond)?