Szerző Téma: Gyári romok topikja  (Megtekintve 90247 alkalommal)

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #60 Dátum: 2013. November 30. - 18:48:03 »
Az ég világon senki nem mondta, hogy nem sikerült fel rakni... Minden (Main/Sub/LCD) jól lett be állítva SP MDT-ben... Végig ment, meg jelent az A betű, és el zöldült.

Csak éppen utána az égvilágon semmit nem csinált, pont mint a videóban. És utána ugyan úgy 8038 errort ír...

Mennyi ideig tartott a flaselés?

Nem elérhető Ruffy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 37
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #61 Dátum: 2013. November 30. - 18:53:01 »
Nem tudom lényeges-e, de a két SIM-et és az SD-t is kivették a CC-nél frissítéskor. Most én is így csináltam. Hiba nélkül ment fel a szeptemberi ROM, kb. 1 perc alatt SP Multival.

Camera Main: ov8825_mipi_raw
Sub: ov3660_yuv
Lcm: LM057APKP02A

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #62 Dátum: 2013. November 30. - 18:56:18 »
Nem tudom lényeges-e, de a két SIM-et és az SD-t is kivették a CC-nél frissítéskor. Most én is így csináltam. Hiba nélkül ment fel a szeptemberi ROM, kb. 1 perc alatt SP Multival.

Camera Main: ov8825_mipi_raw
Sub: ov3660_yuv
Lcm: LM057APKP02A

Nekem 30 percnél tart.

Nem elérhető Ruffy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 37
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #63 Dátum: 2013. November 30. - 19:09:46 »
Nekem 30 percnél tart.

Mik a telefon paraméterei? Nem ugyanazok, mint megvadulthangya kollégáé?

Nem elérhető megvadulthangya

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 15
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #64 Dátum: 2013. November 30. - 19:20:27 »
Nekem 30 percnél tart.

max 4 perc lehetett. lehet sokat mondok....

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #65 Dátum: 2013. November 30. - 19:47:19 »
Csak néhány apróság:
USB Deview exe indítása után az MT 65xx Preloader Mediatek PreLoader USB VCOM CDC Data fájlt nálam a winfos 32 a COM7 portra tette, ezt tallóztam be az SP Multi-port download tool [V.3.130400-A 2013.02.26.] eszközzel. A telepítés 2-3 percig tartott, sárga vonal 100%-ot mutatott, valamint a nagy A betű megjelent. Stop All levettem, akku vissza, néhány perc után fel is állt a telefon.
Camera Main: ov8825_mipi_raw
Sub:gc 2035_yuv
LCM: RX_5720TM_501B
Touch Panel: FT 5406
Csak nézek, mert nálam semmi nem zöldült be, a fejemen kívül, de ez a téglásítási félelem miatt volt csak. Egy SIM kártyát, illetve az sd kártyát nem vettem ki, de emiatt nem lett gondom.

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #66 Dátum: 2013. November 30. - 20:35:05 »
Csak néhány apróság:
USB Deview exe indítása után az MT 65xx Preloader Mediatek PreLoader USB VCOM CDC Data fájlt nálam a winfos 32 a COM7 portra tette, ezt tallóztam be az SP Multi-port download tool [V.3.130400-A 2013.02.26.] eszközzel. A telepítés 2-3 percig tartott, sárga vonal 100%-ot mutatott, valamint a nagy A betű megjelent. Stop All levettem, akku vissza, néhány perc után fel is állt a telefon.
Camera Main: ov8825_mipi_raw
Sub:gc 2035_yuv
LCM: RX_5720TM_501B
Touch Panel: FT 5406
Csak nézek, mert nálam semmi nem zöldült be, a fejemen kívül, de ez a téglásítási félelem miatt volt csak. Egy SIM kártyát, illetve az sd kártyát nem vettem ki, de emiatt nem lett gondom.

Nekem piros vonal 1másodperc alatt 100%. Ennyi.

Nem elérhető Ruffy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 37
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #67 Dátum: 2013. November 30. - 21:18:05 »
Nekem 30 percnél tart.

Nekem piros vonal 1másodperc alatt 100%. Ennyi.

Akkor most hogy áll a flash?  ;b

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #68 Dátum: 2013. November 30. - 21:24:50 »
Akkor most hogy áll a flash?  ;b

Sehol. 30 percig vártam flashelés közben, de 1másodperc alatt 100%-gi megy a piros(!!) csík. Most éppen nincs wifi stb.

Nem elérhető Ruffy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 37
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #69 Dátum: 2013. November 30. - 21:42:41 »
Így már értem...  :(

Nem tudom, hardveres ok lehet mögötte? Nem lehet, hogy néhány összetevő kombinációjára nincs még jól működő ROM és ezért nincs elérhető frissítés a többi CC készülékkel ellentétben? Ha túl elrugaszkodott vélemény, ne vessen rám követ aki biztosat tud! Persze, ha van ilyen... ;)

Nem elérhető Somatom

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 369
  • Karma: +21/-6
    • Profil megtekintése
Re: Re:Gyári romok topikja
« Válasz #70 Dátum: 2013. November 30. - 22:25:26 »
Így már értem...  :(

Nem tudom, hardveres ok lehet mögötte? Nem lehet, hogy néhány összetevő kombinációjára nincs még jól működő ROM és ezért nincs elérhető frissítés a többi CC készülékkel ellentétben? Ha túl elrugaszkodott vélemény, ne vessen rám követ aki biztosat tud! Persze, ha van ilyen... ;)
Lehet benne valami, de elég fura. Kernelt akkor szoktak forgatni, ha pl. más hardvervezérlőre van szükség. Pl. amikor nem működik a wifi, mert a kínaiak teszemazt más wifimodult építettek be. Ebben csak az a furcsa, hogy az ilyennek ki kellene buknia az adatok kiolvasásakor. Nem is lehetne a flash programban ismeretlen modulhoz passzoló opció. Ilyen esetben talán egyet lehet még megpróbálni. Ugyanazon a készüléken a működő rom dmesg kimenetét összehasonlítani a nem működő rom kimenetével. Abban benne van, hogy a hardverelemeket miként azonosította és milyen vezérlővel sikerült/nem sikerült beüzemelni. Továbbá a wifi bekapcsolásakor a log is mutatja az eredménytelenség okát. 

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #71 Dátum: 2013. December 01. - 07:47:02 »
Nekem piros vonal 1másodperc alatt 100%. Ennyi.

Találtam egy videót ami a Te hibádat mutatja és lehet csak nálad is usb port hiba lesz

http://www.youtube.com/watch?v=BRcovFoUUgg

4 perc 40 mp-től nézd és onnét kezdődik ugyan az a jelenség mint nálad, annyi különbséggel hogy egy másik porton viszont elindul a frissités
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető schellj

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 77
  • Karma: +0/-1
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #72 Dátum: 2013. December 01. - 09:20:18 »
Nekem másik telefonnal nem ment a frissítès mert usb hosszabbítón keresztül raktam a gèpre. Azóta mindíg így csinálom ès nem volt problèma. Próbáljátok ki úgy.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #73 Dátum: 2013. December 01. - 09:35:55 »
Találtam egy videót ami a Te hibádat mutatja és lehet csak nálad is usb port hiba lesz

http://www.youtube.com/watch?v=BRcovFoUUgg

4 perc 40 mp-től nézd és onnét kezdődik ugyan az a jelenség mint nálad, annyi különbséggel hogy egy másik porton viszont elindul a frissités
Köszönöm a fáradozásodat, ügyes vagy, annyit szeretnék még kérni Tőled, hogy értelmezd a művelet lényegét-bevallom nem sorolom magamat a pengék közé-, ha jól értettem: akku ki, memória tisztul, hangerőgomb le, nyomva tart, majd USB kábel csatlakoztat és vár. Ezáltal másik portra csatlakozik, ami nem tiszta: az akkumulátort ezalatt visszatette-e, vagy azzal indította-e? Lehet, hogy naívnak tűnik a kérdésem, kérlek nézd ezt el nekem.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #74 Dátum: 2013. December 01. - 10:21:40 »
Köszönöm a fáradozásodat, ügyes vagy, annyit szeretnék még kérni Tőled, hogy értelmezd a művelet lényegét-bevallom nem sorolom magamat a pengék közé-, ha jól értettem: akku ki, memória tisztul, hangerőgomb le, nyomva tart, majd USB kábel csatlakoztat és vár. Ezáltal másik portra csatlakozik, ami nem tiszta: az akkumulátort ezalatt visszatette-e, vagy azzal indította-e? Lehet, hogy naívnak tűnik a kérdésem, kérlek nézd ezt el nekem.

Ez NEM szorosan tartozik ide, itt csak a hibajelenség és az esetleges megoldás a lényeges momentum
Neked az aksit nem kell beletenni frissítéskor szerintem
Az hogy nyomni kell valamelyik gombot vagy nem, hát ez egy jó kérdés, ez a rész elég szét szórt az MTK6589-nél
nektek nem kell nyomni semmit, de aksinak kint kell lenni-e
A Kronos tabnál nálam aksi bent van és nem kell nyomni semmit
A megvadulthangya videójánál mint láttuk aksit visszatette és nem nyomot semmi gombot
Itt ennél a videónál meg nyomja a hang le gombot de aksi nincs benne és ami még feltűnt, hogy először megnyomja a start all gombot és csak azután csatlakozik az usb-hez míg a leírásban meg fordítva van, holott a flashtoolnál is előbb a gombot nyomjuk és csak utána csatlakozunk

Viszont megvadulthangya hibájára meg ezt az okosságot találtam, ezt a képet küldte nekem


ez talán a megoldás rá >>google fordítás
Idézet
Indító ROM-mal (Bootrom) (az Eszközkezelőben, általában tekintik MTK USB port a pid = 003). Ha a telefont ebben a módban kell használni, ha a gombok megnyomásakor (ne érintse ezt) Fotó-csökkentés vagy növelheti a hangerőt (választott kísérletileg, meg kell próbálni az összes kombináció) egyidejűleg csatlakozó kábel a PC-hez (a telefon kell ki van kapcsolva). Néhány telefon kell csatlakoztatni kábellel OTG adapter. Ha minden kötél szakad, akkor meg kell tennie mérőpontok. Preloader (... Port MediaTek USB VCOM a pid = 2000). Ez a fő port. Jelenik meg, ha dolgozik, a telefon csak egy pár másodpercig, amikor csatlakoztatja a kábelt a telefonról kikapcsol PC. A gyenge PC nehéz lehet választani az ideje, hogy telepítse a vezetők, de a hang a kapcsolat-leválasztás. DA_HIGHSPEED (... Port MediaTek DA USB VCOM a pid = 2001). Ez a port jelenhet meg, miután az első telefon csatlakozik módban vagy preloader indító ROM-mal. Ezért, ha a csatlakozás után ezeket a módokat a hangokat halljuk leválasztó eszközt, majd a kapcsolódó új, meg az Eszközkezelőben, és győződjön meg arról, hogy a port-illesztőprogramok telepítése!

A lényege, hogy neki valószínű valamelyik gombnyomva tartása mellet kellene csatlakoztatni a telefont
Ami elvileg ugye nem lehetne, na de  ;b ;s

Itt van annak az emberkének az oldala, aki az MTK droid tools alkalmazást csinálja
Nagyon sok hibára add magyarázatot
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=496116#p496116
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 01. - 10:46:24 írta rstwingo »
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #75 Dátum: 2013. December 01. - 11:04:00 »
Ez NEM szorosan tartozik ide, itt csak a hibajelenség és az esetleges megoldás a lényeges momentum
Neked az aksit nem kell beletenni frissítéskor szerintem
Az hogy nyomni kell valamelyik gombot vagy nem, hát ez egy jó kérdés, ez a rész elég szét szórt az MTK6589-nél
nektek nem kell nyomni semmit, de aksinak kint kell lenni-e
A Kronos tabnál nálam aksi bent van és nem kell nyomni semmit
A megvadulthangya videójánál mint láttuk aksit visszatette és nem nyomot semmi gombot
Itt ennél a videónál meg nyomja a hang le gombot de aksi nincs benne és ami még feltűnt, hogy először megnyomja a start all gombot és csak azután csatlakozik az usb-hez míg a leírásban meg fordítva van, holott a flashtoolnál is előbb a gombot nyomjuk és csak utána csatlakozunk

Viszont megvadulthangya hibájára meg ezt az okosságot találtam, ezt a képet küldte nekem


ez talán a megoldás rá >>google fordítás
A lényege, hogy neki valószínű valamelyik gombnyomva tartása mellet kellene csatlakoztatni a telefont
Ami elvileg ugye nem lehetne, na de  ;b ;s

Itt van annak az emberkének az oldala, aki az MTK droid tools alkalmazást csinálja
Nagyon sok hibára add magyarázatot
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=496116#p496116
Köszönöm fáradozásodat,  szerintem minden érdeklődő, vagy érintett számára jó kiindulási alap a hibaelhárításra. Az elmélet az életben mindig újabb gyakorlati problémákat is felszínre hoz, de ez a szép és érdekes a linux és az android világában.

Nem elérhető Somatom

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 369
  • Karma: +21/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #76 Dátum: 2013. December 01. - 11:41:21 »
Köszönöm fáradozásodat,  szerintem minden érdeklődő, vagy érintett számára jó kiindulási alap a hibaelhárításra. Az elmélet az életben mindig újabb gyakorlati problémákat is felszínre hoz, de ez a szép és érdekes a linux és az android világában.
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot. Van olyan mondás, hogy a linux felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait, de az itt felmerülő problémák inkább Kína világának a számlájára írhatók, nem a Linuxéra, vagy az Androidéra.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #77 Dátum: 2013. December 01. - 11:52:01 »
Azért ez nem teljesen fedi a valóságot. Van olyan mondás, hogy a linux felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait, de az itt felmerülő problémák inkább Kína világának a számlájára írhatók, nem a Linuxéra, vagy az Androidéra.
Köszönöm,  voltak ilyen gondolataim, de ez nemcsak kinai specialitás, ez lehetne Japán, Tajvan, vagy akár Dél-Korea is. Az eddigi tapasztalataim alapján ahány ház, annyi szokás.......

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #78 Dátum: 2013. December 01. - 14:12:49 »
Köszönöm a segítségeket. Sehogy sem sikerül. De azért próbálkozok még. Viszont fel tett egy "MediaTech DA USB VCOM Port"-ot a "MediaTech PreLoader USB VCOM Port" mellé. De a szeptemberi rom (vagy alkotói) akkor sem megy fel (flashtool, mdt). Csak elrontja a wifit, stb. Viszont a saját MTK Droid mentésem simán felmegy (flashtool) és rendberakja.

Még annyit, hogy a mentést (ami rendbe szedi) az MTK Droid-Blokkok készítése a FlashTool-hoz gombbal hoztam létre.
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 01. - 14:24:04 írta kiskutya0 »

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #79 Dátum: 2013. December 01. - 15:16:51 »
Köszönöm a segítségeket. Sehogy sem sikerül. De azért próbálkozok még. Viszont fel tett egy "MediaTech DA USB VCOM Port"-ot a "MediaTech PreLoader USB VCOM Port" mellé. De a szeptemberi rom (vagy alkotói) akkor sem megy fel (flashtool, mdt). Csak elrontja a wifit, stb. Viszont a saját MTK Droid mentésem simán felmegy (flashtool) és rendberakja.

Még annyit, hogy a mentést (ami rendbe szedi) az MTK Droid-Blokkok készítése a FlashTool-hoz gombbal hoztam létre.
Igaz csak részben eredmény, de legalább működésre bírtad a telefont. Ha még nem tetted-csak javaslat-kérj műszaki véleményt, egy emilben Hajdu úrtól, a szeptemberi frissítés telefonodra való alkalmazhatóságáról (pontos adatok megadásával). Hétfőn remélem választ kapok az OTG kábelre vonatkozóan, ha van rendelek is, és kipróbálom.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #80 Dátum: 2013. December 01. - 15:58:23 »
Köszönöm a segítségeket. Sehogy sem sikerül. De azért próbálkozok még. Viszont fel tett egy "MediaTech DA USB VCOM Port"-ot a "MediaTech PreLoader USB VCOM Port" mellé. De a szeptemberi rom (vagy alkotói) akkor sem megy fel (flashtool, mdt). Csak elrontja a wifit, stb. Viszont a saját MTK Droid mentésem simán felmegy (flashtool) és rendberakja.

Még annyit, hogy a mentést (ami rendbe szedi) az MTK Droid-Blokkok készítése a FlashTool-hoz gombbal hoztam létre.

Úgy próbáltad, hogy a mentésedről csinálsz egy másolatot és abban kicseréled a kernelt, a systemet, az userdatát és a cache-t
és azt próbálod feltenni a flashtoolal  ;i
Az a lényeg, hogy a Te mentésedben levő scatter fájlt használd
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #81 Dátum: 2013. December 01. - 16:12:17 »
Úgy próbáltad, hogy a mentésedről csinálsz egy másolatot és abban kicseréled a kernelt, a systemet, az userdatát és a cache-t
és azt próbálod feltenni a flashtoolal  ;i
Az a lényeg, hogy a Te mentésedben levő scatter fájlt használd

A mentésem (amiről helyreállítok) tartalmazza:

Preloader,MBR,EBR1,UBOOT,BOOTIMG,RECOvERY,LOGO,EBR2

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #82 Dátum: 2013. December 01. - 16:22:53 »
A mentésem (amiről helyreállítok) tartalmazza:

Preloader,MBR,EBR1,UBOOT,BOOTIMG,RECOvERY,LOGO,EBR2

Azok maradjanak is, csak azt a 4 fájlt cseréld ki benne és úgy próbáld feltenni boot.img=kernel
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #83 Dátum: 2013. December 01. - 16:48:00 »
Szia!

Lenne pár kérdésem ,a csomag amiben a progik vannak azt honnan lehet letölteni?
A másik nekem 4gb- fehérem vanami igy néz ki:
MS Board. : e2001_v89_gq2008s
Camera Main:ov8825_mipi_raw,Sub:ov3660_yuv Lcm: LM057AP KP02A [Mar 23 2013, 14:41:04]

Erre mehet fel a szptemberi csomag?

Köszönöm!

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #84 Dátum: 2013. December 01. - 17:06:31 »
Azok maradjanak is, csak azt a 4 fájlt cseréld ki benne és úgy próbáld feltenni boot.img=kernel

Ott tartok, hogy kicseréltem, FlasTool-lal feltettem. Nincs factory(?) mód, és az induló robot van csak. innentől semmi.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #85 Dátum: 2013. December 01. - 20:17:35 »
Ott tartok, hogy kicseréltem, FlasTool-lal feltettem. Nincs factory(?) mód, és az induló robot van csak. innentől semmi.

factory módnak lenni kell, mert az az uboot.binben van, amit nem változtattál
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #86 Dátum: 2013. December 01. - 20:19:50 »
factory módnak lenni kell, mert az az uboot.binben van, amit nem változtattál

De hiába nyomom a hangerő le+bekapcs gombot. Nem lép be.

Az uboot az az lk (saját mentés) vagy az lk.bin (romból) (ugye?). Sajátommal csináltam, semmi. Kicseréltem az mdt által módosítotra, semmi (nincs factory). Természetesen a saját scatter-emmel próbálom.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #87 Dátum: 2013. December 01. - 20:27:40 »
De hiába nyomom a hangerő le+bekapcs gombot. Nem lép be.

Az uboot az az lk (saját mentés) vagy az lk.bin (romból) (ugye?). Sajátommal csináltam, semmi. Kicseréltem az mdt által módosítotra, semmi (nincs factory). Természetesen a saját scatter-emmel próbálom.

Nem nem az uboot.bin nem ugyan az mint az lk.bin
A full mentésedben elvileg lenni kellene
De mit szeretnél a factory móddal
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #88 Dátum: 2013. December 01. - 20:32:44 »
Nem nem az uboot.bin nem ugyan az mint az lk.bin
A full mentésedben elvileg lenni kellene
De mit szeretnél a factory móddal

Semmit. csak mivel nem indul a készülék, kíváncsi voltam.

Nekem az lk és az uboot.bin fájl tartalma teljesen ua. A flash tool is uboot-ot ír az lk-ra és az lk.bin-re is.

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #89 Dátum: 2013. December 01. - 22:07:11 »
Hát én feltettem volna de nekem sem megy,1 mp piros csík és semmi. Nem frissit,de a telo elindul,a régi szoftal.Csak sajna wifi nincs. A video alapján csináltam mentést de azt nem tudom visszaállítani a Flash_tool-lal mert a scatter betöltésénél hibát ir ki.
Mit tudok most tenni?