Szerző Téma: Gyári romok topikja  (Megtekintve 93284 alkalommal)

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #90 Dátum: 2013. December 01. - 23:28:08 »
Hát én feltettem volna de nekem sem megy,1 mp piros csík és semmi. Nem frissit,de a telo elindul,a régi szoftal.Csak sajna wifi nincs. A video alapján csináltam mentést de azt nem tudom visszaállítani a Flash_tool-lal mert a scatter betöltésénél hibát ir ki.
Mit tudok most tenni?

Majdnem egy cipőben járunk. Próbálj másik flashtool-t. MTK droiddal csinálja másik scattert. Remélem nem mondok hülyeséget.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #91 Dátum: 2013. December 02. - 07:34:51 »
Hát én feltettem volna de nekem sem megy,1 mp piros csík és semmi. Nem frissit,de a telo elindul,a régi szoftal.Csak sajna wifi nincs. A video alapján csináltam mentést de azt nem tudom visszaállítani a Flash_tool-lal mert a scatter betöltésénél hibát ir ki.
Mit tudok most tenni?

Milyen hibát írki  ;i ;b esetleg 8038-s hibát
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #92 Dátum: 2013. December 02. - 07:38:34 »
Majdnem egy cipőben járunk. Próbálj másik flashtool-t. MTK droiddal csinálja másik scattert. Remélem nem mondok hülyeséget.
Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de priviben megadhatnád fórumtársunknak a működö flashtool pontos számát, esetleg letöltési helyét, ez vonatkozik az MTK Ddroid 4.2.8-ra, illetve, ha ordog1015 fórumtársunkkal konzultáltál, akkor a scatterfájl megerősítését is elmondhatnád, hogy előbbre tudjon lépni! Ha már megtetted, akkor elnézést.  Mondhatnád, hogy miért nem én, válaszom: nincs ebben rutinom, kevés a tudásom, illetve más paraméterei vannak a CC5700 telefonomnak. Köszönöm.

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #93 Dátum: 2013. December 02. - 07:52:15 »
Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de priviben megadhatnád fórumtársunknak a működö flashtool pontos számát, esetleg letöltési helyét, ez vonatkozik az MTK Ddroid 4.2.8-ra, illetve, ha ordog1015 fórumtársunkkal konzultáltál, akkor a scatterfájl megerősítését is elmondhatnád, hogy előbbre tudjon lépni! Ha már megtetted, akkor elnézést.  Mondhatnád, hogy miért nem én, válaszom: nincs ebben rutinom, kevés a tudásom, illetve más paraméterei vannak a CC5700 telefonomnak. Köszönöm.

Amint gép elé kerülök, rögtön.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #94 Dátum: 2013. December 02. - 07:53:51 »
Amint gép elé kerülök, rögtön.
Köszönöm

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #95 Dátum: 2013. December 02. - 13:38:01 »
Hát én feltettem volna de nekem sem megy,1 mp piros csík és semmi. Nem frissit,de a telo elindul,a régi szoftal.Csak sajna wifi nincs. A video alapján csináltam mentést de azt nem tudom visszaállítani a Flash_tool-lal mert a scatter betöltésénél hibát ir ki.
Mit tudok most tenni?

Sajna még nem találtam megoldást a rom feltételére.

A sajátod visszatételéhez Scattert a mentésedből tudsz készíteni az mtkdroiddal:

Itt a "scatter a firmware.info fájlbol" gombra nyomsz. A felugró ablakból kikeresed a mentésed, innen a firmware.info fájlt. Elkészíti a scattert.

Ezután a kapott scatter fájlt bemásolod a mentésedbe.

Ezután indítod a FlashTool-t:
A kép a 2. hozzászólás linkjéröl van.
A scatter-loading gombra nyomva kikeresed a mentésed mappáját, kijelölöd a benne lévő scattert. Download gombra nyomsz, és AKSI NÉLKÜL csatlakoztatod a készüléket.

Feltölti, megjelenik a zöld karika, és ismét használhatod az áprilisi(?) romod. Hurrá!!!

Még egy link az MDT-hez. Sajna nekem is csak 1mp-es piros csík van.

Ja igen. Miután helyreállítottad, készíts cwm-es mentést is.

CSAK A HÉTFŐI (első 4GB) TERMÉKEKKEL VAN PROBLÉMA? Az MSBOARD azonosítoban nincs benne a v21. Vagy ez nem probléma?

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #96 Dátum: 2013. December 02. - 14:09:37 »
Sajna még nem találtam megoldást a rom feltételére.

A sajátod visszatételéhez Scattert a mentésedből tudsz készíteni az mtkdroiddal:

Itt a "scatter a firmware.info fájlbol" gombra nyomsz. A felugró ablakból kikeresed a mentésed, innen a firmware.info fájlt. Elkészíti a scattert.

Ezután a kapott scatter fájlt bemásolod a mentésedbe.

Ezután indítod a FlashTool-t:
A kép a 2. hozzászólás linkjéröl van.
A scatter-loading gombra nyomva kikeresed a mentésed mappáját, kijelölöd a benne lévő scattert. Download gombra nyomsz, és AKSI NÉLKÜL csatlakoztatod a készüléket.

Feltölti, megjelenik a zöld karika, és ismét használhatod az áprilisi(?) romod. Hurrá!!!

Még egy link az MDT-hez. Sajna nekem is csak 1mp-es piros csík van.

Ja igen. Miután helyreállítottad, készíts cwm-es mentést is.

CSAK A HÉTFŐI (első 4GB) TERMÉKEKKEL VAN PROBLÉMA? Az MSBOARD azonosítoban nincs benne a v21. Vagy ez nem probléma?
A CC5000 telefonnál letölthető frissítési útmutató pdf fájlban (talán maiden készítette?) zárójelben megjegyzik, hogy a CC5700-nál az MSBOARD-ot is be kell tallózni, de fogalmam sincs miért, vagy hogyan. Egy kérdés,  hogyan tudok cwm-es mentést csinálni?
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 02. - 14:23:23 írta bartalos »

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #97 Dátum: 2013. December 02. - 14:15:19 »
A CC5000 telefonnál letölthető frissítési útmutató pdf fájlban (talán maiden készítette?) zárójelben megjegyzik, hogy a CC5700-nál az MSBOAR-ot is be kelltallózni, de fogalmam sincs miért, vagy hogyan. Egy kérdés,  hogyan tudok cwm-es mentést csinálni?

Recovery módban indítod a készüléket (ha már módosítottad)(hangerő fel+bekapcs)
Elindul a cwm. A hangerő gombbal tudsz lépkedni a menüben, a kikapcs gombbal okézol. Lemész a backup,restore lehetőségig ezen belül a backup-ot válaszd.

Ez az msboard beállítása engem is érdekelne.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #98 Dátum: 2013. December 02. - 14:21:54 »
Recovery módban indítod a készüléket (ha már módosítottad)(hangerő fel+bekapcs)
Elindul a cwm. A hangerő gombbal tudsz lépkedni a menüben, a kikapcs gombbal okézol. Lemész a backup,restore lehetőségig ezen belül a backup-ot válaszd.
Köszönöm,  megvárom míg megkapom a megfelelő OTG kábelt, kipróbálom, hogy működik-e, majd felteszem ismét a CWM recoveryt. A MIUI romot fel tudtad tenni? Szerintem nagyon jó, én valószínüleg ismét felteszem.

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #99 Dátum: 2013. December 02. - 14:24:23 »
Köszönöm,  megvárom míg megkapom a megfelelő OTG kábelt, kipróbálom, hogy működik-e, majd felteszem ismét a CWM recoveryt. A MIUI romot fel tudtad tenni? Szerintem nagyon jó, én valószínüleg ismét felteszem.

Nekem sose jött be a miui. Kipróbáltam, de...

Neked fent van a szeptemberi rom?

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #100 Dátum: 2013. December 02. - 14:27:07 »
Nekem sose jött be a miui. Kipróbáltam, de...

Neked fent van a szeptemberi rom?
Igen, szerencsém volt, simán felment (8 GB, fehér telom van a CC5700-ból).

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #101 Dátum: 2013. December 02. - 14:28:07 »
Igen, szerencsém volt, simán felment (8 GB, fehér telom van a CC5700-ból).

Akkor valószínűleg ezért.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #102 Dátum: 2013. December 02. - 14:31:51 »
Akkor valószínűleg ezért.
Hajdu úrnak nem írtál e-mailt, a romkompatibilitással kapcsolatban? Esetleg ő tudna szakszerű választ adni.

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #103 Dátum: 2013. December 02. - 17:30:55 »
Milyen hibát írki  ;i ;b esetleg 8038-s hibát

Szia!

Ezt irja ki :572B10A0 in module FLASHTOOLLIB.dll

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #104 Dátum: 2013. December 02. - 17:59:19 »
Sajna még nem találtam megoldást a rom feltételére.

A sajátod visszatételéhez Scattert a mentésedből tudsz készíteni az mtkdroiddal:

Itt a "scatter a firmware.info fájlbol" gombra nyomsz. A felugró ablakból kikeresed a mentésed, innen a firmware.info fájlt. Elkészíti a scattert.

Ezután a kapott scatter fájlt bemásolod a mentésedbe.

Ezután indítod a FlashTool-t:
A kép a 2. hozzászólás linkjéröl van.
A scatter-loading gombra nyomva kikeresed a mentésed mappáját, kijelölöd a benne lévő scattert. Download gombra nyomsz, és AKSI NÉLKÜL csatlakoztatod a készüléket.

Feltölti, megjelenik a zöld karika, és ismét használhatod az áprilisi(?) romod. Hurrá!!!

Még egy link az MDT-hez. Sajna nekem is csak 1mp-es piros csík van.

Ja igen. Miután helyreállítottad, készíts cwm-es mentést is.

CSAK A HÉTFŐI (első 4GB) TERMÉKEKKEL VAN PROBLÉMA? Az MSBOARD azonosítoban nincs benne a v21. Vagy ez nem probléma?

Köszönöm!

De nekem ez is 1mp és piros csík a saját roomom visszahelyezésénél,hibával leáll.
De mégis van wifim.
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 02. - 18:10:57 írta underx »

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #105 Dátum: 2013. December 02. - 19:46:21 »
Szia!

Ezt irja ki :572B10A0 in module FLASHTOOLLIB.dll
Valami ilyenre emlékezem, de nem vagyok biztos ebben, nekem egy újabb flashtoolt kellett használnom, mert az enyém elavult volt.

Nem elérhető Ruffy

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 37
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #106 Dátum: 2013. December 02. - 20:30:48 »
Valami ilyenre emlékezem, de nem vagyok biztos ebben, nekem egy újabb flashtoolt kellett használnom, mert az enyém elavult volt.

Nekem is volt ilyen hibaüzenet, de másik Flashtool megoldotta. 

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #107 Dátum: 2013. December 02. - 21:59:49 »
Nekem is volt ilyen hibaüzenet, de másik Flashtool megoldotta.
Akkor jó a feltételezésem, de nem tudok linket adni, valaki legyenszíves linkeljen be egy friss flashtoolt a fórumtársunknak. Köszönöm.

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #108 Dátum: 2013. December 02. - 22:06:38 »
Akkor jó a feltételezésem, de nem tudok linket adni, valaki legyenszíves linkeljen be egy friss flashtoolt a fórumtársunknak. Köszönöm.

http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=sp+flash+tool

Nem elérhető Tonick

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #109 Dátum: 2013. December 02. - 22:07:42 »
Srácok! itt http://mtk2000.ucoz.ru/load/soft/soft_mtk/5 elég sok MTK finomság található. hátha jól jön valakinek.

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése

Nem elérhető Admin

  • Adminisztrátor
  • V I P
  • *****
  • Hozzászólások: 1792
  • Karma: +27/-14
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #111 Dátum: 2013. December 03. - 08:25:33 »
Hajdu úrnak nem írtál e-mailt, a romkompatibilitással kapcsolatban? Esetleg ő tudna szakszerű választ adni.

Kérjük a kedves fórumtársakat, hogy vegyék figyelembe, hogy a ConCorde Elektronik  Kft. nem egy személynév, hanem kellő számú szakképzett kollégák csapata.
Felesleges az ilyen nevesítés, ugyanis cégünk az auditált minőségbiztosítási rendszerében leírt munkafolyamatok szerint nem személyhez kötött, hanem szervezetekhez kötött feladatokat végez el.
Ezért van info, van support és van szerviz is, valamint az admin neve mögött is többen sorakoznak.

/Ez épp azért van ha valaki épp szabadságon van vagy beteg, hogy emiatt ne legyen feladat-torlódás./

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #112 Dátum: 2013. December 03. - 10:45:07 »
http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=sp+flash+tool

Köszönöm !
A legújabbal megprobáltam visszatenni a mentett roomomat, feltette.
A káromra. Most bekapcsolásnál nincs más mint a felszállo robot,ha hang fe bekapcst nyomom meg fekvö droid. Ez szerviz?

Nem elérhető bartalos

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 116
  • Karma: +6/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #113 Dátum: 2013. December 03. - 11:26:06 »
Kérjük a kedves fórumtársakat, hogy vegyék figyelembe, hogy a ConCorde Elektronik  Kft. nem egy személynév, hanem kellő számú szakképzett kollégák csapata.
Felesleges az ilyen nevesítés, ugyanis cégünk az auditált minőségbiztosítási rendszerében leírt munkafolyamatok szerint nem személyhez kötött, hanem szervezetekhez kötött feladatokat végez el.
Ezért van info, van support és van szerviz is, valamint az admin neve mögött is többen sorakoznak.

/Ez épp azért van ha valaki épp szabadságon van vagy beteg, hogy emiatt ne legyen feladat-torlódás./
Megértjük, hogy jobb munkaszervezési módszer alkalmazása szükséges, csak egy gondom van: az elérhetősegek rovatban technikai segítség nyújtás rovatban Hajdu úr elérhetősége van megadva (név,  e-mail, illetve már telefonszám is), esetleg aktualizálni kellene az elérhetőségeket.
Nem áll szándékomban munkaszervezési, vagy egyéb dolgaikba beleszólni, csak azt kérem, hogy egy olyan elérhetőséget adjanak meg, amely segítségével orvosolhatjuk gondjainkat, persze amit vásárlóként elvárunk, az a bürokráciamentes ügyintézés. Eddigi tapasztalataim a céget illetően jók, bízom abban, hogy ez nem változik továbbra sem. Köszönettel.

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #114 Dátum: 2013. December 03. - 11:27:31 »
Köszönöm !
A legújabbal megprobáltam visszatenni a mentett roomomat, feltette.
A káromra. Most bekapcsolásnál nincs más mint a felszállo robot,ha hang fe bekapcst nyomom meg fekvö droid. Ez szerviz?

Próbáld meg még egyszer feltenni a full mentésed, minden legyen kijelölve
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #115 Dátum: 2013. December 03. - 11:51:11 »
Próbáld meg még egyszer feltenni a full mentésed, minden legyen kijelölve

Sajna mindent nem tudok kijelölni,mert preloaderem nincs és SEC_RO-m sincs.
E kettö nélkül már 10 szer probáltam végigmegy a folyamat zöld karika bekapcs csak a repülő robot,ha hang fel bekapcs gombal pedig fekvő android felkiálltójellel.

Köszönöm szépen!Elbztem! :(

Nem elérhető rstwingo

  • NEM CC dolgozó
  • V I P
  • ******
  • Hozzászólások: 1542
  • Karma: +54/-17
  • karbantartó
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #116 Dátum: 2013. December 03. - 12:02:28 »
Sajna mindent nem tudok kijelölni,mert preloaderem nincs és SEC_RO-m sincs.
E kettö nélkül már 10 szer probáltam végigmegy a folyamat zöld karika bekapcs csak a repülő robot,ha hang fel bekapcs gombal pedig fekvő android felkiálltójellel.

Köszönöm szépen!Elbztem! :(

Ha találsz ilyet a mentés mappájába nodl_secro.bin az a SEC_RO azt betallózhatod
ha van olyan mappád is, hogy !Files_to_FlashTool\ abban meg megtalálod a preloader fájlt

De esetleg próbáld feltenni a májusi romot, hát ha neked is rendbe jön tőle
2013.0514-i https://mega.co.nz/#!2pxSkQ5C!7Vj1iLi48wMqj6Psfk3oZTxZoLiO2l51YWPNP0xK_Rs
A-B-s Tab One romok
Módosított 4.1.1-s 2012.12 rom ;>
Módosított  Gingsz féle 4.2.2-s rom ;> 
Módosított Gyári 4.2.2-s rom ;>

Rokee rom
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS;>

Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #117 Dátum: 2013. December 03. - 12:13:02 »
"ha van olyan mappád is, hogy !Files_to_FlashTool\ abban meg megtalálod a preloader fájlt"
Hát ilyen nincs sajnos.

A májusival pedig az a gondom, hogy mindig leáll.8083-al.Két progival is probáltam.


Nem elérhető underx

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 13
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #118 Dátum: 2013. December 03. - 16:06:43 »

2013.0514-i https://mega.co.nz/#!2pxSkQ5C!7Vj1iLi48wMqj6Psfk3oZTxZoLiO2l51YWPNP0xK_Rs
[/quote]

Ezzel a telo elindul de az egész kijelzöm szines csíkos és nem látok rajta semmit. De ezzel müködne.

Nem elérhető kiskutya0

  • Törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 318
  • Karma: +20/-6
    • Profil megtekintése
Re:Gyári romok topikja
« Válasz #119 Dátum: 2013. December 03. - 16:21:31 »
2013.0514-i https://mega.co.nz/#!2pxSkQ5C!7Vj1iLi48wMqj6Psfk3oZTxZoLiO2l51YWPNP0xK_Rs


Ezzel a telo elindul de az egész kijelzöm szines csíkos és nem látok rajta semmit. De ezzel müködne.

Akkor most próbáld felrakni a MENTÉSED.