Szerző Téma: SIM hiba kibeszélő  (Megtekintve 30739 alkalommal)

ddd6

  • Vendég
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #60 Dátum: 2014. Június 03. - 21:25:16 »
Üdv!

Én nemrég vettem egy MyAudio Blade (http://myaudioworld.com/myaudio/okostelefon/myaudio-blade/) okostelefont. Teljesen megegyezik a Concorde 5005 telefonjával. Annyira, hogy a probléma is ugyanaz, Telenoros simmel nem mindig működik. Ha jól tudom a Concorde javította a hibát. De vajon meg tudom oldani valahogy ezen a telefonon is? Ha nem muszáj nem váltanék szolgáltatót..

Előre is köszi a véleményeket, ötleteket!

Nem elérhető gyurasz

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 68
  • Karma: +8/-4
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #61 Dátum: 2014. Június 03. - 21:29:47 »
meg ;k
HI

Hogyan szoftver vagy hardware ? :)

Nem elérhető maiden

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 155
  • Karma: +23/-23
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #62 Dátum: 2014. Június 04. - 11:25:20 »
Hogyan szoftver vagy hardware ? :)

A telenortól kapott SIM kártyától függ.
Van akinél csak szoftver (3.3v 64k usim) , van akinél hardvercsere is ( 5v SIM)
A valóban 128k usim-esek meg eddig is mentek :D

Nem elérhető maiden

  • Teljes tag
  • ***
  • Hozzászólások: 155
  • Karma: +23/-23
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #63 Dátum: 2014. Június 04. - 11:29:43 »
Én nemrég vettem egy MyAudio Blade (http://myaudioworld.com/myaudio/okostelefon/myaudio-blade/) okostelefont. Teljesen megegyezik a Concorde 5005 telefonjával. Annyira, hogy a probléma is ugyanaz, Telenoros simmel nem mindig működik. Ha jól tudom a Concorde javította a hibát. De vajon meg tudom oldani valahogy ezen a telefonon is? Ha nem muszáj nem váltanék szolgáltatót..

Ez a ConCorde fóruma
Kérdésed tedd fel a myaudio forumában vagy szervizében.

Ismereteim szerint a fejlesztői oldalról a ConCorde vezette be az új 1.1.4-es romot független időrésekkel először és kizárólagos joggal.

Nem elérhető anicco

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 15
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #64 Dátum: 2014. Június 06. - 11:19:30 »
Üdv Mindenkinek!

Sajnos a hozzászólásokból nem tudtam leszűrni, hogy a telenoros sim egyáltalán nem működik, vagy csak akkor van baki, ha a mobilnet be van kapcsolva, és így nem elérhető a tulaj híváskor. Én külföldi telekomos kártyával szeretném működésre bírni a mobilnetet, azonban nem megy (egyéb gondja a hálózattal nincs, hívásnál minden okés). Előfizetéses vagyok, és az előző telefonommal nem is volt semmi gond az adatforgalmat illetően. Ennél azonban bekapcsolom, a 3G is erre a kártyára van beállítva (valójában még csak egy kártya van benne, de a lényeg, hogy nincs kikapcsolva a 3G), és semmi. Még csak az a kis ikon sem jelenik meg fent az értesítősávon. Ez ugyanaz a probléma, mint a telenoros simeknél? Vagy lehet csak nincsenek jól beállítva a dolgaim? Azonban elképzelni sem tudom, milyen spéci beállítás kellhet az adatforgalom hiba nélküli működéséhez (vagy akármilyen működéséhez). :/

Nem elérhető Bleee

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 20
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #65 Dátum: 2014. Június 06. - 12:58:14 »
Az Apn beállításaival lesz a bibi. Szolgáltató honlapján tuti megtalálod a megfelelő beállításokat.

Nem elérhető anicco

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 15
  • Karma: +1/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #66 Dátum: 2014. Június 06. - 13:43:28 »
Az Apn beállításaival lesz a bibi. Szolgáltató honlapján tuti megtalálod a megfelelő beállításokat.

És tényleg. Köszönöm a segítséget! :)

Nem elérhető Bleee

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 20
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #67 Dátum: 2014. Június 06. - 15:02:32 »
  ;d

Nem elérhető Bleee

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 20
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #68 Dátum: 2014. Szeptember 15. - 20:34:06 »
Nem jelezte még senki, de a needromos 4.4-el is működik telenor simmel. :D

Nem elérhető Zsuzsa

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #69 Dátum: 2014. Október 22. - 20:17:19 »
Segítségnyújtás!
Én vettem egy telefont,ami ugyan így néz ki,ugyan ezek a tulajdonságok,csak a neve más. Nekem is problémám volt a telenor kártyával,mert nem tudtam telefonálni róla,meg engem sem tudtak hívni.Ha ez volt nektek is a problémátok, akkor talán segíthetek:
Menjetek be a menübe->Továbbiak->Mobilhálózatok->3G szolgáltatás->ki
Ezután már semmi problémám nem volt.Ilyen probléma esetén próbáljátok ki ti is.Remélem tudtam segíteni.

Nem elérhető Zsuzsa

  • Újonc
  • *
  • Hozzászólások: 2
  • Karma: +0/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #70 Dátum: 2014. Október 22. - 20:19:55 »
Jah a neve:Myaudio blade

Nem elérhető NeiThen

  • Kölyök tag
  • **
  • Hozzászólások: 20
  • Karma: +2/-0
    • Profil megtekintése
Re:SIM hiba kibeszélő
« Válasz #71 Dátum: 2014. November 11. - 14:44:17 »
Pont az a lényeg, hogy 3G-vel együtt is működjön.
(pl. ha veszel egy 5 sebességes autót, de ha felkapcsolod 5-be, leáll a motor, az hiba)
Egyébként a  Marsapa KK v4 ROM megoldotta nekem is a Telenor - Call - 3G problémát.