Na, hónap elején elvittem szervizbe a telót. Addigra megjelent egy sárga hosszúkás folt a képernyő bal felső részén, igazából cehér háttéren jól látszott, amugy nem volt vészes, de hát nem kéne.
10 munkanapra vállalták, tizedik napon kaptam is az sms-t, hogy mehetek érte. Hangszóró javítva, töltő csati talán nem lötyög annyira, bár szerviz idő alatt a korábbi galaxy s advance-omat használtam, és abban olyan stabil a töltő csati, hogy lehet csak elszoktam ettől. Kicserélték a képernyőt is, szoftverhez nem nyúltak. Ami fura, hogy a képernyőn rajta volt a gyári matrica a gombok, érzékelők feliratával, de alatta már rajta volt egy védőfólia is, ami az eredeti verzióban külön csomagolva volt. Amit még észrevettem, hogy filmeknél a sötétebb jelenetekből alig látok valamit, a betekintési szög is rosszabb, mint az eredeti képernyőé volt. Nem mondom, hogy használtat építettek be, meg az nem js lenne baj, ha műxik rendesen, de a sötét képernyőtartalom megjelenítésében az eredeti jobb volt, lehet csak kifogtam egy gyengébb darabot a gyártósorról. Na mindegy, annyira nem vészes, abbab meg bízom, hogy még bírja egy darabig, mert amúgy szeretem.