2014 szeptember hóban vettem egy ilyen telefont,már az első héten jelentkeztek hibák (gps nem talált jelet,használat közbeni felforrósodás stb),de nem azért vettem, hogy a szervízben kössön ki 1 hét után, ezért még használtam pár hétig. December elején az utcán, telefonálás közben kilökték a kezemből és megsérült a kijelző.Elpostáztam a concorde szervízbe a készüléket és majd 3 hét után jött a feketeleves. A kijelzőt bruttó 46.900 forintért cserélték volna ki,mivel a kijelző sérülése garancivesztéssel jár, így a már az első héten tapasztal hibákat sem javítják garanciába. Ez alaplap cserét jelent plusz 36.000 forintért.A javítás így 83.000 forint !!!! összesen (89.900 forint egy új). Ez ám a hozzáállás (farral)! Az már csak kis desszert,hogy hónapokon keresztül nem lehetett hozzá flipp tokot kapni,ami talán megvédte volna a telót egy ilyen sérüléstől. Vásároltam már a concorde-tól táblagépet,navigációt,strapatelefont,egyikkel sem volt semmi gond,de most nagyot csalódtam a cégben.Gratulálok,így lehet elérni,hogy elpártoljon a vásárló!