Sziasztok!
Szomorú vagyok, hogy nekem kell jeleznem, de problémáim vannak a Ray wifi kapcsolatával.

Utánaolvasva a neten, a 4.4.2-es Android egyik hibájáról van szó: a wifi kapcsolat alvó üzemmódban megszakad, ismét bekapcsolva a tab-ot párszor automatikusan még csatlakozik, majd 3-4 ilyen ki-be kapcsolás után mikor ismét próbál csatlakozni, látja a hálózatokat, de a már beállított kapcsolathoz nem csatlakozik (pedig látja), és ha beírom megint a jelszót, hibát ír ki.
Olvastam pár furcsa megoldást (hogy a Wifi Direct nevet kell rövidebbre cserélni, illetve hogy a routert kell átkonfigurálni így-úgy-amúgy), de nálam ezek nem váltak be.
Eddig a megoldás egy kikapcs-bekapcs volt (vagy reboot, esetleg wifi/repülőgépes mód ki-be kapcsolgatás), de bosszant a dolog, mert egyébként szuper kis tab ez hardware-ileg.

Valakinek valami ötlete? Esetleg egy másik ROM, ami megoldaná a bajokat? (friss topikként még a gyári ROM-ot sem találom sehol, korábban egy Rokee-m volt, azon cserélgettem a ROM-okat serényen, nem tudom, hogy a Ray-en is így működik-e maga az eljárás?)
Köszi előre is.