cpu-z alkalmazás szerint allwinner A23 van a tabletemben a33 helyett, ami 480 MHz és 1,34 GHz között tud pörögni (az app szerint legalábbis), ami nem épen 1,5 GHz mint hirdetve lett, ráadásul 1,2 GHz fölé amúgy sem megy a proci.
sd kártyán lévő számokat gyakran nem látják a zenelejátszó appok egy idő után. egyszer csak a semmiből 2 szám között leáll és dobálja az üzeneteket, hogy nem tudja lejátszani a számot. (legalább 3 alkalmazással próbáltam) és megjelenik az eltávolíthatatlan "sdcard is mounted" értesítés az értesítések között. mintha véletlenszerűen remountolná az sd kártyát. újraindítás oldja csak meg a problémát.
a bluetooth fülhallgatóm nagyon szaggat, majd egy idő után teljesen feladja a harcot és nem próbálkozik tovább. szintén reboot oldja csak meg a problémát.
ugyan ez az sd kártya és fülhallgató tökéletesen működik a mobiltelefonomban, ami szintén olcsó büdzsé telefon, ráadásul már 2 éves. kétlem, hogy velük lenne a probléma.
tudom, hogy kicsit irreális, de marshmallow frissítés várható a készülékre? talán segítene a gyenge üzemidőn, ami a 3 óra bekapcsolt képernyőt sem képes elérni, pedig csak ebookot és híreket olvasok, miközben zenét hallgatok. (de persze 16 ezer forintért vettem, szóval nem vártam rengeteget a készüléktől)